0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Spalnice

Izdelki 1 do 30 od 390 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 390 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Za počitek in spanje porabimo kar tretjino svojega življenja, zato naj bo spalnica pomirjujoč in sproščujoč prostor, ki omogoča kvaliteten spanec in posledično zjutraj pripelje nasmeh na obraz za dober začetek dneva. Pri opremljanju spalnice so namreč postelja, vzmetnica in garderobne omare temelji vašega dobrega počutja, zato morate tudi izbiri nameniti temu primerno več časa.

V naši ponudbi najdete vse zgoraj naštete dele bodisi v kompletu ali posamično. Nekateri kompleti spalnic so primerni za večje prostore, spet drugi za manjše, pri katerih želimo z omarami zapolniti čisto vsak prosti kotiček. Običajno so kompleti 6-delni in vključujejo posteljo, omaro, komodo, nočni omarici ter ogledalo. Že samo nekaj dekorativnih dodatkov k tem šestim delom pohištva bo vašo spalnico hitro spremenilo v prijeten prostor za počitek. Ste komplet omar morda že kupili, a vam v spalnici še vedno primanjkuje prostora za vse obleke in dodatke? Pomagajte si z dokupom dodatne omare ali komode, ki bosta zagotovo še prehitro polni. Glede na vaše želje in potrebe poiščite svojo novo omaro v naših razdelkih garderobne omare in garderobne omare z drsnimi vrati.

Nevtralne barve z nekaj detajli bodo poskrbele, da se bodo omare zlile z vašo ostalo že kupljeno opremo. V kolikor pa imate spalnico že v celoti opremljeno in vam manjka samo še udobna postelja, lahko tudi to najdete na naši spletni strani. Odločate pa se lahko med oblazinjenimi, lesenimi masivnimi in kovinskimi posteljami, odvisno od stila vaše ostale opreme. Na voljo niso le postelje različnih materialov, temveč tudi različnih dimenzij, torej enoposteljnih vzmetnic (90x200 cm), francoskih vzmetnic (140x200 cm) in dvoposteljnih vzmetnic (160x200 cm).

V kolikor vam dno nove ali stare postelje ni všeč in bi ga radi zamenjali za bolj udobnega, preverite tudi ponudbo letvenega dna oziroma poda. Da se boste lahko zvečer ulegli na popolno kombinacijo postelje, letvenega dna in vzmetnice, smo za vaše udobno spanje poskrbeli tudi s ponudbo kvalitetnih vzmetnic in ležišč za odrasle in otroke. Na voljo imate vzmetnice klasičnega in sodobnega načina vzmetenja. Prav tako lahko izbirate med mehkimi, srednje trdimi in trdimi ležišči, ki bodo popolnoma podprla vaše telo in bodo pripomogla, da se boste skupaj z družino zjutraj zbudili spočiti in pripravljeni na nove izzive.

Sem vam že spi od brskanja za najboljšo opremo? Pokličite nas in naši strokovnjaki vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in vam olajšali izbiro. Postavite spanje na prvo mesto in si priklikajte svojo spalnico še danes, mi pa vam jo dostavimo tudi na dom.