0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Dnevne sobe

Izdelki 1 do 30 od 1374 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 1374 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Po napornem dnevu v službi ali šoli še kako prija odpočiti svoje telo in misli ter se družiti s svojimi bližnjimi v udobju domače dnevne sobe. Ravno zato je pomembno, da odkrijete svojo sproščujočo kombinacijo dnevnih regalov, klubskih mizic, sedežne garniture in ostalih sestavnih delov dnevne sobe. V spletni trgovini Dom24 smo vam pripravili pester izbor opreme, v katerem vsak lahko izbere svoj stil in, z le nekaj kliki, dnevno sobo spremeni v svoj najljubši del stanovanja ali hiše.

Pri nas boste našli večje in manjše dnevne regale, med katere nekateri vključujejo zgolj regal za televizijo, pri drugih pa poleg tega najdete tudi dodatne omare in police, ki bodo poskrbele, da bodo vaše stvari vedno lepo pospravljene in bo dnevna soba ves čas pripravljena tudi za nenapovedane goste. Pri izbiri opreme je takoj za funkcionalnostjo dnevnih regalov ključna predvsem barva pohištva. V naši barvni paleti najdete od sive barve in barve divjega jabolka in bora do klasične črne in bele. Ko se odločate za barvo vašega dnevnega regala, upoštevajte količino naravne svetlobe v vašem dnevnem prostoru. V primeru manj svetlih prostorov se odločite za bolj svetle kombinacije, ki vključujejo belo barvo, medtem ko velja ravno nasprotno za prostore z več svetlobe.

Enako velja tudi pri izbiri sedežne garniture. Seveda pa je pri tem pomembno tudi udobje, ki ga kavč, enosed ali pa kotna sedežna garnitura omogoča. Za več idej skočite v naše razdelke sedežne garniture, gugalniki in počivalniki ter tabureji in vreče za sedenje. Različne dimenzije in oblike sedežnih garnitur bodo premagale težavo z omejenim prostorom in hitro boste ugotovili, da lahko v vaši dnevni sobi gostite več povabljenih, kot ste pričakovali. V kolikor se večkrat zgodi, da vaši obiski ostanejo dlje časa kot samo eno popoldne in je zato potrebno dodatno ležišče, poskrbite da bo le-to vkomponirano kar v vašo sedežno garnituro in ga boste po potrebi lahko kadarkoli uporabili in kasneje zložili nazaj. Za dodatna sedišča in skrite kotičke za shranjevanje opremi dodajte še trendi barvne tabureje. Ti so prilagodljivi, zato jih lahko brez težav pomaknete bližje mizi, ko je to potrebno in jih po uporabi prestavite v bolj oddaljene kotičke, kjer ne bodo zavzemali preveč prostora. Tudi pri izbiri mize za vašo dnevno sobo imate veliko možnosti, zagotovo pa v našem razdelku klubskih mizic najdete takšno, ki najbolj ustreza vašim željam.

 Še nimate sestavljene svoje zmagovalne kombinacije za dnevno sobo? Sprehodite se po naši spletni trgovini, odkrijte neverjetne popuste za različne sestavne dele dnevne sobe in si priklikajte svojo stilsko kombinacijo. Za več informacij in dodatno pomoč se obrnite na naše strokovnjake, ki bodo s svojimi nasveti poskrbeli, da boste na končni izgled svoje dnevne sobe več kot ponosni.