0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroško pohištvo

Kompletne otroške sobe Kompletne otroške sobe

Kompletne otroške sobe

Kompletne mladinske sobe Kompletne mladinske sobe

Kompletne mladinske sobe

Otroške postelje Otroške postelje

Otroške postelje

Mladinske postelje Mladinske postelje

Mladinske postelje

Otroške pisalne mize Otroške pisalne mize

Otroške pisalne mize

Otroški predalniki Otroški predalniki

Otroški predalniki

Dom24 priporoča

Izdelki 1 do 30 od 142 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 142 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Otroci in mladostniki v svojih ključnih letih odraščanja preživijo ogromno časa v svoji sobi. Pogosto jim lastna soba predstavlja varno zavetje in prostor za sprostitev. Poleg tega otroška soba predstavlja prostor za druženje s prijatelji in igro z ostalimi vrstniki. Prav zato je pomembno, da je ta prostor prijeten za bivanje in narejen iz naravnih materialov, ki dihajo. Pri nas lahko izbirate med različnimi modeli otroških sob iz različnih vrsta lesa. Na voljo so tudi različne barve, ki bodo ustvarile pridih otroške igrivosti v novi sobi.

Naše kompletne otroške sobe ponujajo zelo enostavno rešitev za starše, ki želijo celostno rešitev pri opremljanju otroške sobe. V naši ponudbi boste našli različne modele, ki vsebujejo omare za shranjevanje oblačil, igrač ali drugih stvari in pa seveda tudi posteljo in mizo kot glavna pohištvena elementa te sobe. Največja prednost je naša ponudba sob za otroke in mladostnike v različnih starostnih obdobjih. Poleg otroških sob boste v naši ponudbi našli tudi kompletne mladinske sobe za mladostnike oz. najstnike. Ker soba raste skupaj z vašim otrokom, boste tako lahko poiskali najbolj primerno, ki bo vašemu otroku ali mladostniku nudila varnost in toplino. Otroku boste z našo otroško sobo lahko omogočili dovolj prostora za igro in shranjevanje igrač, medtem ko boste lahko mladostniku ustvarili prostor za preživljanje prostega časa in za učenje ali sprostitev.

Poleg celotnega pohištva za otroške in mladinske sobe lahko v naši ponudbi najdete tudi kvalitetna ležišča, ki so na voljo kot posamezni kosi. Dokupite ga lahko k že obstoječem pohištvu ali pa staro ležišče zamenjate za novo. Tudi otroško posteljo lahko kasneje zamenjate z večjo, mladinsko. Prostorsko stisko lahko rešite s pogradom Vili, ki bo s svojimi igrivimi in živahnimi barvami odlična popestritev otroške sobe. Za idilično otroško sobo male princeske pa lahko izberete otroško posteljo Lunca v vijolični barvi, ki bo razveselila vsako majhno deklico.

Mladostniki ne bodo ostali prikrajšani niti pri ponudbi mladinskih postelj. Različni modeli postelj za mladostnike omogočajo stilsko primernost, udobje in dovolj prostora za shranjevanje pod ležiščem, pri čemer se prostor maksimalno izkoristi. Za ta namen je še posebej primerna postelja Saša, ki je na voljo v dveh barvah, za dečke in deklice, in ki združuje udobje s funkcionalnostjo.

Ker imamo že več kot 24 let izkušenj v pohištvu, verjamemo, da vam lahko nudimo odlično izbiro pohištva za otroške sobe in sobe za mladostnike. Da boste lahko našli popolno sobo za vašega otroka, vam nudimo tudi možnost vračila, v kolikor ugotovite da vam naročen model ne odgovarja. Veliko veselja vam želimo pri izbiri nove sobe za vašega otroka.