0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Potek nakupa

Potek NAKUPA poteka v 1xkoraku.

 

1. Oddaja naročila,

Naročilo lahko oddate kot registriran uporabnik ali kot gost. Ko boste izbrali blago, bo začetna količina 1 kos, tukaj pri naročilu več kosov spremenite količino in pritisnite ikono osveži košarico. Sistem bo preračunal količino in zračunal končno ceno z DDVjem. Tukaj lahko nadaljujete z nakupom, tako da pritisnite na ikono nadaljuj z nakupom ali pa enostavno kliknite ikono na blagajno. Nakar vas bo sistem preusmeril na hitro blagajno, kjer bo potrebno vnesiti vse podatke.

1.INFORMACIJE O PLAČILU

Tukaj vnesete vse potrebene informacije za kasnejšo dostavo in račun. Izbirate lahko dostavo tudi na drugi naslov ampak morate označiti ikono *pošlji na drugi naslov* kjer dopišete drugi naslov dostave. Lahko si tudi ustvarite račun ampak za opravilo nakupa to ni potrebno.

2. NAČIN DOSTAVE

Dostava je BREZPLAČNA do vhoda stanovanjske hiše in do vhoda bloka. Vnosa pohištva v stanovanski blok ali hišo ni mogoč.

3. INFORMACIJE O PLAČILU

Plačate lahko s plačilnimi karticami, s plačilno kartico DINERS do  24 obrokov (jo je potrebno posebej označiti), plačilo po povzetju ali predračunu. Označiti morate eno od štirih ponujenih možnosti. Pri specifičnih artiklih ali cenovno višjih artiklih lahko Dom24 d.o.o., zahteva plačilo 10% avansa za naročen artikel.

Nakar sledi PREGLED NAROČILA

Kjer si ogledate za kateri artiker gre, njegovo ceno in količino. Zadnje dejanje je, da morate označiti (s kljukico), DA SE STRINJATE Z OBVEZNOSTJO PLAČILA. Ko ste to vse naredili enostavno oddate naročilo in NAROČILO JE ODDANO.

 

Obdelava naročila

Po oddaji naročila boste prejeli v svoj poštni predal email, v katerem bodo navedeni vaši podatki in artikel/artikli, katere ste naročili. Časa imate 2 uri, da naročilo prekličete, po dveh urah gre naročilo avtomatizirano v obdelavo in pošiljanje naročila proizvajalcu. Na ta email ne odgovarjate, ker gre za generični-avtomatski email, katerega pošlje spletna stran. To pomeni, da gre samo za potrditveni email in sporočila, odgovore na ta email ne bomo dobili. V kolikor imate kakšno vprašanje nam pišite na info@dom24.si 

 

Blago je pripravljeno za dostavo

Ko je blago pripravljeno oziroma v našem skladišču, vas obvestimo 1 dan pred dostavo po  telefonu in se dogovorimo za uro dostave. Dostavo vršijo naša vozila ali zunanji izvajalci. Z vozniki se uskladite za okvirni čas, kadar boste doma.

Če pa imate kakšno vprašanje ali potrebujete pomoč, pa nas pokličite na našo brezplačno 

Podjetje bo shranilo besedilo pogodbe in bo dostopno potrošniku. Dostop do pogodbe bo mogoče v kolikor potrošnik pošlje zahtevo po priporočeni pošti na sedež podjetja.

Opozoriti bi vas želeli, da izdelki ne vsebujejo dekoracije (dekorativnih izdelkov), veljajo za 1xkos, če ni drugače navedeno.

Nakup in dostava blaga je mogoča samo slovenskim strankam. Nakup ostalim strankam v državah članicah EU ni mogoč.

                                                                                                                           NAGRADNE IGRE:

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

 

1.  Splošne določbe

Organizator nagradne igre je podjetje Dom24 d.o.o. (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 9.6. do 14.6.. Nagradna igra poteka na družabnem omrežju FB. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka ali Instagrama in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradni igri, prejme organizator nagradne igre. 

2.  Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18 let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki so izpolnili navodila, ki jih zahteva objava.

 3.  Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

Za sodelovanje v nagradni igri mora sodelujoči všečkati objavo, komentirati objavo in za dodatno točko označiti nekoga v komentarju.

Nagradna igra se konča 14.6. ob 00:00, organizatorji bodo med vsemi ustrezno prijavljenimi izbrali enega nagrajenca. Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime in priimek oz. uporabniško ime, s katerim so sodelovali v nagradni igri, na Facebook stran, dodatno pa jih o nagradi obvestimo tudi preko zasebnih sporočil.

 4.  Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

Nagrajenec bo objavljen na Facebook strani podjetja Dom24. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajenca v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke: ime in priimek, naslov, telefonsko številko in davčno številko. V kolikor nagrajenec ne pošlje podatkov v tem roku, se žrebanje ponovi. Posredovanje vseh teh podatkov na e-pošto ali preko zasebnega sporočila je pogoj za izročitev nagrade prejemniku. Denarno izplačilo nagrade ni mogoče, nagrada ni prenosljiva, zamenjava nagrade ni mogoča.

 5.  Nagrada

Nagrado vam pošljemo po pošti, najkasneje v roku enega (1) tedna po prejemu zahtevanih podatkov s strani nagrajenca na mail ali preko zasebnega sporočila.

6.  Davki in akontacija dohodnine

Nagrajena oseba je po zakonu davčni zavezanec. Organizator nagradne igre Dom24 se zavezuje poravnati akontacijo dohodnine v primeru, da gre za posamezno nagrado, katera vrednost presega 42 €. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami.

 7.  Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja.

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

 8.  Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo na spletni strani strani organizatorja.

Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani.

9.  Varovanje osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov. Organizator nagradne igre si pridružuje pravico do uporabe podatkov pridobljenih z nagradno igro v marketinške 

namene. Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo s podatki udeležencev ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave njihovih osebnih podatkov za promocijske namene, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.