0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Potek nakupa

Potek NAKUPA poteka v 1xkoraku.

 

1. Oddaja naročila,

Naročilo lahko oddate kot registriran uporabnik ali kot gost. Ko boste izbrali blago, bo začetna količina 1 kos, tukaj pri naročilu več kosov spremenite količino in pritisnite ikono osveži košarico. Sistem bo preračunal količino in zračunal končno ceno z DDVjem. Tukaj lahko nadaljujete z nakupom, tako da pritisnite na ikono nadaljuj z nakupom ali pa enostavno kliknite ikono na blagajno. Nakar vas bo sistem preusmeril na hitro blagajno, kjer bo potrebno vnesiti vse podatke.

1.INFORMACIJE O PLAČILU

Tukaj vnesete vse potrebene informacije za kasnejšo dostavo in račun. Izbirate lahko dostavo tudi na drugi naslov ampak morate označiti ikono *pošlji na drugi naslov* kjer dopišete drugi naslov dostave. Lahko si tudi ustvarite račun ampak za opravilo nakupa to ni potrebno.

2. NAČIN DOSTAVE

Dostava je BREZPLAČNA do vhoda stanovanjske hiše in do vhoda bloka. Vnosa pohištva v stanovanski blok ali hišo ni mogoč.

3. INFORMACIJE O PLAČILU

Plačate lahko s plačilnimi karticami, s plačilno kartico DINERS do  24 obrokov (jo je potrebno posebej označiti), plačilo po povzetju ali predračunu. Označiti morate eno od štirih ponujenih možnosti. Pri specifičnih artiklih ali cenovno višjih artiklih lahko Dom24 d.o.o., zahteva plačilo 10% avansa za naročen artikel.

Nakar sledi PREGLED NAROČILA

Kjer si ogledate za kateri artiker gre, njegovo ceno in količino. Zadnje dejanje je, da morate označiti (s kljukico), DA SE STRINJATE Z OBVEZNOSTJO PLAČILA. Ko ste to vse naredili enostavno oddate naročilo in NAROČILO JE ODDANO.

 

Obdelava naročila

Po oddaji naročila boste prejeli v svoj poštni predal email, v katerem bodo navedeni vaši podatki in artikel/artikli, katere ste naročili. Časa imate 2 uri, da naročilo prekličete, po dveh urah gre naročilo avtomatizirano v obdelavo in pošiljanje naročila proizvajalcu. Na ta email ne odgovarjate, ker gre za generični-avtomatski email, katerega pošlje spletna stran. To pomeni, da gre samo za potrditveni email in sporočila, odgovore na ta email ne bomo dobili. V kolikor imate kakšno vprašanje nam pišite na info@dom24.si 

 

Blago je pripravljeno za dostavo

Ko je blago pripravljeno oziroma v našem skladišču, vas obvestimo 1 dan pred dostavo po  telefonu in se dogovorimo za uro dostave. Dostavo vršijo naša vozila ali zunanji izvajalci. Z vozniki se uskladite za okvirni čas, kadar boste doma.

Če pa imate kakšno vprašanje ali potrebujete pomoč, pa nas pokličite na našo brezplačno 

Podjetje bo shranilo besedilo pogodbe in bo dostopno potrošniku. Dostop do pogodbe bo mogoče v kolikor potrošnik pošlje zahtevo po priporočeni pošti na sedež podjetja.

Opozoriti bi vas želeli, da izdelki ne vsebujejo dekoracije (dekorativnih izdelkov), veljajo za 1xkos, če ni drugače navedeno.

Nakup in dostava blaga je mogoča samo slovenskim strankam. Nakup ostalim strankam v državah članicah EU ni mogoč.