0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Garderobne omare

Izdelki 1 do 30 od 60 skupaj

  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 do 30 od 60 skupaj

  1. 1
  2. 2

Garderobna omara

Ni bolj frustrirajočega trenutka od tistega, ko morate izbrati oblačila, katera boste tisti dan nosili, a se vsi kosi v omari »skrivajo«. In ni ga bolj prijetnega občutka, ko zjutraj odpreš omaro  in se v trenutku zaveš svoje izbire. Naloga oblačenja postane prijetna in takoj preneha biti breme.

Ali ste tudi vi žrtev svoje omare? Prenehajte biti – enostavno.

Bodite iskreni do sebe, kako garderobna omara vpliva na vas? Vam vzame veliko časa? Imate možnost biti kreativni in enostavno kombinirate različne kose oblačil? Ali pa stojite minute in minute pred odprto omaro, strmite v kupe oblačil in enostavno se vam vsi kosi v omari zdijo neprimerni in nepovezani drug z drugim.

V prvi vrsti potrebujete praktično, uporabno omaro, ki bo prilagojena vašim potrebam.

Na voljo so različne garderobne omare, ravno zaradi tega, da lahko tudi najbolj zahtevni uporabniki najdejo svojo omaro po meri ali želji. Visoke garderobne omare, velike garderobne omare, kotne garderobne omare, itd. Ena od teh bo zagotovo izpolnila vsa vaša pričakovanja in prispevala k temu, da bo oblačenje enostavnejše in prijetnejše.

Spodaj bomo spregovorili o različnih možnostih omar, kajti pri nakupu garderobne omare je treba upoštevati več dejavnikov, navsezadnje vas bo ta kos pohištva spremljal še dolgo. Preden začnete razmišljati o tehničnih podrobnostih garderobne omare, morate natančno vedeti, kaj iščete, kaj pričakujete od omare in kakšna želite, da je. V nadaljevanju.

Garderobne omare z drsnimi vrati

Drsna vrata so običajno bolj ekonomična možnost, saj ni ročajev in je to njihova bistvena prednost, da ne zavzemajo toliko prostora za odpiranje, katero poteka znotraj samega pohištva. Tako je omara z drsnimi vrati odlična možnost za organizacijo prostora. Hkrati je pomembna prednost, da zavzamejo manjšo globino v garderobni omari, zato ostane večja površina znotraj pohištva.  Garderobne omare z drsnimi vrati so običajno tudi odličen okrasni element.

Klasične garderobne omare

Omara ni samo predmet, pač pa je veliko več kot to. Je prostor, v katerega odlagate svoja priljubljena oblačila in dodatke. Klasična omara nikoli ne gre iz mode in ne dopušča napak. Klasični kosi pripovedujejo zgodbe in krasijo naš dom. Toplina, ki je vedno dobrodošla. Klasične garderobne omare so kos pohištva, katerega lahko uporabite v različnih stilih dekoracije in bo za vedno ostal v vašem domu. Unikaten kos prispeva k toplini in udobju sobe, izžareva šarm in je naravnost osupljiv. Kos, pri katerem se prepleta eleganca s preprostostjo.

Velike garderobne omare

Velike garderobne omare imajo več notranjega prostora, imajo več predalov, obešalnikov in polic. Zato so odlične pri organizaciji oblačil in so primerne predvsem za tiste, kateri imajo večje količine oblačil in dodatkov. Takšna garderobna omara je vse, kar potrebujete, če iščete veliko prostora. Poleg velikosti imajo običajno tudi načrtovane police in predale, kateri bodo izkoristili ves notranji prostor. Takšne omare običajno nudijo prostor za ločeno shranjevanje oblačil za 2 osebi. Zaradi svoje vsestranskosti so idealne za vse tiste, kateri pogosto spreminjajo organizacijo svoje omare in si želijo olajšati čiščenje, saj se oblačila in dodatki v omari porazdelijo ter jih je lažje organizirati v večjih omarah.

Visoke garderobne omare

Visoka garderobna omara je očarljiva omara, sodobnega videza, katera bo vašo sobo naredila lepo in udobno. Ta kos pohištva je idealen za dobro organizirano shranjevanje vseh vaših predmetov. Najbolje je, da so običajno zgornje police namenjene shranjevanju oblačil ali predmetov, katerih morda v tistem trenutku ne potrebujete. Na primer, sezonska oblačila.  V zadnjih letih trend visokih omar nenehno narašča, saj vedno več ljudi začenja iskati praktične in učinkovite rešitve za shranjevanje oblačil in drugih predmetov. Če za postavitev omare imate na voljo manj prostora, kljub temu pa želite, da ga imate dovolj, so visoke omare vaša rešitev. SO zelo kompaktne in običajno njihova višina nadomesti prostor širine. Hkrati je tudi porazdelitev pregrad ali predalov dobra.

Kotne garderobne omare

Za tiste, ki želijo posebno garderobno omaro in jo harmonizirati v okolje in v dekorju, to ne bo več problem, saj bo  kotna garderobna omara kot nalašč za to. Običajno so velike in edinstvene, zato se bodo podale v različnih stilih in v različnih dekoracijah. Zelo uspešno popestrijo vsak prostor. Kar pa je najpomembneje, pa je to, da zagotavljajo veliko prostora tako za nujne, kakor manj nujne dodatke in oblačila. So izbira, ki zaseda posebno mesto, vredno pozornosti.

Dvodelne garderobne omare

Dvodelne garderobne omare so kot nalašč za tiste, ki želijo dovolj prostora za svoja oblačila, hkrati pa prihraniti prostor. Redki kosi pohištva lahko delujejo tako kot dvodelne omare, elegantno in očarljivo. V prostor vnašajo neverjeten občutek udobja, ustvarjajo preprosto okolje z veliko stila.  So tudi zelo kompaktne, kar je njihova prednost. Z gotovostjo lahko trdimo, da gre za življenjsko naložbo, ki traja leta in leta. Seveda bo to odvisno tudi od materiala iz katerega je. Zato je pomembno, da pri nakupu upoštevate tudi kakovost izdelave in material.

Trodelne garderobne omare

»Ni pošteno, če ima nekdo večjo omaro kot ti, čeprav imaš ti veliko več oblačil, kajne?« Če imate podobne pomisleke, je čas da razmislite, da bi morda trodelna garderobna omara rešila vašo stisko. Običajno imamo oblačila za prosti čas, za doma, v službo, športna oblačila, ipd.  Tako je pomembno, da ima omara možnosti za vse »outfite«, ne pa samo, da vam pušča možnosti, da enim kosom oblačil dajete več prednost, druga pa puščate ob strani. Tako je velikost omare pomembna in, če veste, da imate veliko oblačil in dodatkov, potem je trodelna omara zagotovo najboljša izbira za vaše potrebe.

Zaključek

Ali ni super odpreti omaro in videti vsa oblačila urejena?

Morda doslej še niste razmišljali o tem, kako lahko vaša garderoba vpliva na podobo, ki jo posredujete drugim, vendar jo. Vaša garderoba o vas sporoča številne značilnosti vaše osebnosti in življenjskega sloga, zato poskrbite, da boste z izbiro zadovoljni in bo ta popolnoma izpolnila vaša pričakovanja.

Ustrezna garderobna omara je pot do prihodnjih let udobja, praktičnosti in enostavnega urejanja. Vendar pa, velikost ne pomeni nič, če je notranje strukturiranje ali organizacija napačna. Urejanja omare se lotite premišljeno, tako bo uporaba enostavna. Vsi modeli omar imajo enako funkcijo, nekateri modeli pa predstavljajo bolj drzno organizacijo.

Sedaj, ko že imate nekoliko več informacij, katera mislite da je najbolj primerna za vaše potrebe?