0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Nakup na obroke

1. možnost SPLETNEGA HITREGA KREDITA ponudnika SUMMIT LEASING

Kako poteka nakup preko hitrega kredita SUMMIT LEASINGA?

Enostavno! Ko se odločite za nakup določenega artikla, ga vstavite v košarico in potrdite oranžen gumb na desni strani *NA BLAGAJNO*. Ko ste na blagajni, izpolnite vse potrebne podatke in pri NAČINU PLAČILA, izberite "Hitri kredit - Summit Leasing"  ter oddajte naročilo. Takrat vas sistem preusmeri na kodirano in varno stran ponudnika spletnega kredita SUMMIT LEASING, kjer je potrebno vpisati potrebne podatke.

Predlagamo, da si vzemete nekaj minut časa in pazljivo začnete z vnosom vseh podatkov. V kolikor kakšnega podatka ne boste vnesli, vas bo sistem obvestil o pomanjkljivostih. Pred tem pa vas naprošamo, da si spodaj v PDF dokumentu preberete določila in pogoje za prodobitev hitrega kredita preko SUMMIT LEASINGA. 

Izbirate lahko med dvema vrstama HITREGA KREDITA:

-  BREZ IZPISKA (maksimalen znesek 1.500 eur in največ 24 mesecev)

- Z DOKUMENTACIJO (maksimalen znesek 7.000 eur in največ 60 mesecev)

Razlika med enim in drugim je v dolžini trajanja odplačevanja in višini možnega zneska. Sicer sami tega ne boste mogli izbrati, ker bo namesto vas sistem sam opredelil, kateri kredit vam bo ponudil (glede na znesek, ročnost, starost in državljanstvo).

HITRI KREDIT 

Hitri kredit sklenjen preko spletne trgovine – brez bančnega izpiska

Hitri kredit - LASTNOSTI

 

OBRESTNA MERA

8 %

STROŠKI ODOBRITVE

1 % od zneska kredita

STROŠKI ZAVAROVANJA

do 12 mesecev 3,97 % od zneska terjatev

do 24 mesecev 5,24 % od zneska terjatev

ŠTEVILO OBROKOV

od 3 do 24

MINIMALEN ZNESEK KREDITA

125,00 EUR

MAKSIMALEN ZNESEK KREDITA

1.500,00 EUR

 

REPREZENTATIVEN PRIMER KREDITA

 

 

ODPLAČILNA DOBA

12 mesecev

24 mesecev

VREDNOST KUPLJENEGA BLAGA

500,00 €

1.500,00 €

EOM *

24,26 %

15,92 %

POLOG

0

0

ODOBRITEV

15 EUR

15 EUR

ZAVAROVANJE

20,72 EUR

85,32 EUR

PRVI OBROK

79,21 EUR

168,16 EUR

OSTALI OBROKI

43,49 EUR

67,84 EUR

SKUPNI ZNESEK PLAČIL

557,65 EUR

1728,50 EUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Efektivna obrestna mera je izračunana glede na dogovorjeno časovno obdobje kreditne pogodbe ter glede na pogoje in roke za izpolnitev obveznosti dajalca kredita in potrošnika iz reprezentativnega primera. Efektivna obrestna mera je izračunana ob predpostavki, da kreditna obrestna mera in stroški, ki vplivajo na efektivno obrestno mero, ostanejo enaki začetni višini in se uporabljajo do poteka veljavnosti kreditne pogodbe. EOM v reprezentativnem primeru izračunan na dan 18.11.2019.

V primeru kredita z bančnim izpiskom boste o tem obveščeni preko elektronske pošte. Če je hitri kredit sklenjen s tem produktom, boste morali predložiti dokumentacijo v roku 3 delovnih dni:

ČE STE REDNO ZAPOSLENI:

  • Skeniran zadnji originalni bančni izpisek, ki ga dobite po pošti ali
  • skenirano potrdilo matične banke o prilivu na TRR iz naslova zadnje plače (potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni in mora vsebovati navedbo in podpis bančnega uslužbenca) v obliki vloge za posredovanje podatkov ali potrdila oz. izpisa prometa ali originalni izpis iz internetnega poslovanja v pdf formatu, ki je lahko:
    • Izpis iz e-bančništva v obliki zadnjega mesečnega izpisa, ki mora vsebovati    navedbo banke, ime, priimek, naslov in št. TRR
    • izpis za poljubno obdobje, ki mora biti narejen najmanj za en mesec in mora vsebovati ime, priimek in št. TRR. Končni datum obdobja je lahko največ 31

                   dni pred datumom vložitve prošnje za kredit.

  • Z izpisa mora biti razviden priliv plače v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu. Če na kateremkoli zgoraj navedenem izpisu ob prilivu plače ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, priložite tudi skenirano plačilno listo za priliv z izpisa (zneska se morata ujemati). Priliv iz naslova plače, prikazan na bančnem izpisku, ne sme biti manjši od 600,40 EUR.

 

ČE STE NA PORODNIŠKEM DOPUSTU:

Če ste na porodniškem dopustu, morate poleg zgoraj navedenih dokumentov posredovati skenirano potrdilo delodajalca, da ste zaposleni za nedoločen čas. V primeru zaposlitve za določen čas lahko sklenete kreditno pogodbo za čas trajanja vaše zaposlitve, vendar ne dlje kot za 12 mesecev. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni od datuma sklenitve kreditne pogodbe.

 

ČE STE UPOKOJENI:

Če ste upokojeni in starejši od 62 let, predložite le zadnji bančni izpisek (kot je navedeno zgoraj), pri čemer mora biti na izpisku prikazana pokojnina z besedo PENS ali POKOJNINA ali ZPIZ. V primeru starosti do 62 let predložite še zadnje prejeto originalno obvestilo ZPIZ ali internetno obvestilo. Pokojnina mora biti izkazana pod šifro 01 ali 09. Letni dodatek oz. regres se odštevata od skupnega nakazila pokojnine (šifra 07 in 50). Priliv iz naslova pokojnine ne sme biti manjši od 567,04 EUR.

 

ČE STE TUJ DRŽAVLJAN:

Če ste tuj državljan, morate poleg zgoraj navedenih dokumentov posredovati še plačilno listo, iz katere se izplačilo ujema z nakazilom na bančnem izpisku, potrdilo o prijavi stalnega prebivališča in potrdilo delodajalca, da ste zaposleni za nedoločen čas, ki ne sme biti starejše od 31 dni od datuma sklenitve kreditne pogodbe.

 

Hitri kredit - LASTNOSTI

 

OBRESTNA MERA

8 %

STROŠKI ODOBRITVE

1 % od zneska kredita

STROŠKI ZAVAROVANJA

do 12 mesecev 3,61 % od zneska terjatev

do 24 mesecev 4,76 % od zneska terjatev

do 36 mesecev 6,67 % od zneska terjatev

do 12 mesecev 7,34 % od zneska terjatev

do 12 mesecev 7,85 % od zneska terjatev

ŠTEVILO OBROKOV

od 3 do 60

MINIMALEN ZNESEK KREDITA

125,00 EUR

MAKSIMALEN ZNESEK KREDITA

7.000,00 EUR

 

REPREZENTATIVEN PRIMER KREDITA

ODPLAČILNA DOBA

12 mesecev

36 mesecev

60 mesecev

VREDNOST KUPLJENEGA BLAGA

1.000 €

3.000 €

6.000 €

EOM *

%

12,79 %

11,65 %

POLOG

0

0

0

ODOBRITEV

15 EUR

30,00 EUR

60,00 EUR

ZAVAROVANJE

29,23 EUR

145,53 EUR

357,68 EUR

PRVI OBROK

126,22 EUR

269,54 EUR

539,34 EUR

OSTALI OBROKI

86,99 EUR

94,01 EUR

121,66 EUR

SKUPNI ZNESEK PLAČIL

1083,09 EUR

3559,86 EUR

7717,18 EUR

 

Določila in pogoji za pridobitev HITREGA KREDITA  - brez izpiska

DOLOČILA IN POGOJI ZA PRIDOBITEV HITREGA KREDITA - z dokumentacijo

1. Možnost nakupa na obroke s plačilno kartico DINERS (Erste Card Slovenija)

Nakup na obroke s plačilno kartico DINERS lahko izvedejo vsi imetniki plačilne kartice, kateri imajo omenjeno kartico in imajo tudi pri Erste Card urejeno nakupovanje na obroke. Na naši spletni strani ponujamo nakup na obroke od 1-24 mesecev s plačilno kartco DINERS, ne glede na višino nakupa.

Kako poteka nakup s plačilno kartico DINERS? Ko se odločite za nakup določenega artikla, ga vstavite v košarico, v kolikor bi želeli zaključiti nakup, potrdite oranžen gumb na desni strani * NA BLAGAJNO*. Ko ste na blagajni, izpolnite vse potrebne podatke in v tretji točki imate NAČIN PLAČILA, TAM IZBERETE *Plačilo s kreditnimi karticami* in oddate naročilo. Takrat vas sistem preusmeri na kodirano in varno stran ponudnika kartic ACTIVA, kjer vpišete:

- ŠTEVILKO KARTICE (14 mesta številka na začetni strani karice DINERS)

- VELJAVNOST ( ta podatek imate skrajno desno spodaj na sprednji strani kartice)

- CVC2/CVV2 (ta podatek dobite na hrbtni strani kartice - zadnje tri številke)

POZOR, ko boste vnesli številko kartice in boste vnesli 14 mestno številko iz prve strani, se vam bo pod zneskom oziroma pod št.naročila ponudila ikona (ŠTEVILO OBROKOV). Tam pa izberete število obrokov od 1-24. Ko ste vse to uredili pritisnite na  gumb POTRDI PLAČILO. V kolikor ste vse naredili pravilno, boste dobili potrditveni email naročila na vaš elektronski naslov.