0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zasebnost strank nam je zelo pomembna, zato družba DOM24 spoštuje vašo zasebnost in varstva osebnih podatkov, katero nam posredujete z obiskom na naših spletnih straneh oziroma trgovinah. Vsi posredovani podatki so skrbno varovani pred vdorom tretjih oseb oziroma nepooblaščenim osebam.

Politika družbe DOM24 je skladna z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov) in zakonodajo Republike Slovenije.

Z nakupom v spletni trgovini uporabnik dovoljuje, da DOM24 kot ponudnik, podatke obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter določil evropske Uredbe na področju varovanja osebnih podatkov (v nadaljevanju GDPR).

DOM24 zagotavlja, da vse osebne podatke uporabnika spletne trgovine in prav tako ostale podatke, zbrane v fazi nakupa, ščiti pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščeni tretji osebi. Vsi podatki so zaupne narave.

Za varovanje podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, da si zagotovi varnost svoje mobilne naprave, računalnika itd., kot tudi za varovanje svojih gesel na emailu z ustrezno programsko (protivirusno) zaščito.

Pri spletnem nakupu se obdelujejo sledeči osebne podatke in ti so:

  • Ime in priimek
  • Naslov, mesto in poštna številka
  • Država
  • Kontakti telefon
  • Kupljeni artikel in znesek
  • Način plačila
  • Skupni znesek za plačilo

Vse navedene podatke potrebujemo za pripravo izdelka in kasnejšo dostavo. V primeru, da teh podatkov ne posredujete, vam ne moremo izpolniti obveznost, katera izhaja iz naročila.

Prijave na e-novice

Pri prijavi na e-novice se strinjate, da vam pošiljamo novice o akcijah, posebnih ugodnostih, razprodajah. Pri tem obdelujemo podatek o elektronskem naslovu in ime stranke. Soglasje lahko vedno in kadarkoli prekličete s klikom na spodnjo povezavo ODJAVA ki ja v vsaki e-novici spodaj.

Upravljalec in kontakt

Upravljalec osebnih podatkov je družba DOM24 d.o.o., Kosovelova ulica 4, 6210 Sežana. Na vaša vprašanja v zvezi s to Politiko zasebnosti, zaupnosti osebnih podatkov, načinu obdelave ali na vaše zahteve v zvezi z uveljavljenjem pravic v zvezi z osebnimi podatki, vam bo na to vprašanje odgovorila odgovorna oseba ali pooblaščena oseba za varstvo podatkov pri družbi DOM24 d.o.o.. Stik z odgovorno osebo lahko vzpostavite preko zgoraj navedenega naslova.