0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava in dobavni rok

DOSTAVA IN DOBAVNI ROKI

Podjetje bo strmelo k čim krajšemu dobavnemu roku izdelkov. Nekatere izdelke bomo imeli tudi na zalogi, ampak, ker je paleta izdelkov široka, vseh enostavno ni mogoče imeti na zalogi. Dobavni roki so narejeni tako, da je napisan minimalni rok dostave in maksimalni rok dostave za določen artikel. Na primer od 2-5 tednov, pri tem je mišljeno, da artikli ne bodo dostavljeni pred 2 tednoma in ne kasneje kot s 5 tedni. V kolikor so navedeni dnevi dostave naprimer 10-12 dni, to pomeni delovne dni, brez vikendov in dela prostih dni. Pri naročilu več artiklov hkrati lahko artikle, ki so že na zalogi v skadišču v kolikor želite delno dostavimo ampak nas morate o tem obvestiti. Pri tem bomo stroške pošiljanja krili sami. Dostavilo se bo na naslov, ki je naveden na naročilu. Pred prevozom blaga vas bomo obvestili in se uskladili za datum in uro dostave. V primeru, da pride do zamude blaga, vas naprošamo, da takoj kontaktirate našo prodajno službo, ki bo preverila stanje vaše pošiljke. 

Naročeno blago dostavimo do vhodnih vrat bloka, hiše ali vikendice, pri tem vas naprošamo, da poskrbite, da lahko dostavna služba pride čim bližje razkladalnega mesta. Blago ne puščamo pred vrati stanovanja, hiše ali pa kjer ste navedli dostavo v kolikor vas ni doma. Dostavljalec pride sam, zato pri večjih kosih pohištva si morate priskrbeti osebe, katere vam bodo pomagale pri vnosu.

Dostava je BREZPLAČNA za vse artikle, ne glede na vrednost. Vse cene vsebujejo DDV.

Dostavo vršimo z lastnim voznim parkom in pogodbenimi prevozniki. Če imate glede tega kakšno vprašanje, nas pokličite na našo brezplačno telefonsko številko: