0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava in dobavni rok

Podjetje bo strmelo, k čim krajšemu dobavnemu roku izdelkov. Nekatere izdelke bomo imeli tudi na zalogi ampak, ker je paleta izdelkov široka vseh enostavno ni mogoče imeti. Dobavni roki so narejeni tako, da je napisan minimalni rok dostave in maksimalni rok dostave za določen artikel. Naprimer od 2-5 tednov, pri tem je mišljeno, da artikli ne bodo dostavljeni pred 2 tednoma in ne več kot 5 tednov. Pri naročilu več artiklov hkrati, bomo artikle, kateri so že v skadišču delno dostavili. Pri tem bomo stroške pošiljanja krili sami. Dostavilo se bo na naslov, kateri je naveden na naročilu. Pred prevozom blaga, vas bomo obvestili in se uskladili za datum in uro dostave. V primeru, da pride do zamude blaga Vas naprošamo ta takoj kontaktirate našo prodajno službo, katera bo preverila stanje vaše pošiljke. 

Naročeno blago dostavimo do vhodnih vrat, bloka,hiše, vikendice, pri tem vas naprošamo, da poskrbite, da lahko dostavna služba pride čimbolj zraven razkladalnega mesta.

Dostava je BREZPLAČNA  za vse artikle ne glede na vrednost. Vse cene vsebujejo DDV 

Dostavo vršimo z lastnim voznim parkom in pogodbenimi prevozniki. Če pa imate kakšno vprašanje pa nas pokličite na našo brezplačno