0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Preberite si nekaj preprostih nasvetov, kako očistiti sedežno garnituro. Za vas smo pripravili koristne nasvete, ki vam bodo pomagali odstraniti madeže.

Preberi
5. 02. 2023 22.18

Za vas smo pripravili popolni vodič, ki vam bo pomagal izbrati popolno vzmetnico za posteljo. Preverite, kakšno vzmetnico potrebujete za kakovosten spanec.

Preberi
5. 02. 2023 22.13

V spletni trgovini Dom24 se zavedamo, da večina ljudi nima velike dnevne sobe, temveč slednjo pogosto celo kombinirajo z drugimi prostori. Kam torej umestiti dnevne regale, kam postaviti televizor, da bo dnevna soba prostor počitka in sprostitve, ne pa utesnjeno “skladišče”?

Preberi
18. 03. 2022 09.19

Večina začne novo leto z novoletnimi zaobljubami, ki zahtevajo korenito spremembo navad, veliko vztrajnosti in močne volje, zato so pozabljene že po nekaj dneh. A spremembo, ki bi v vaše življenje vnesla malce svežine, lahko naredite čisto brez odrekanja in strogih pravil. Zamenjajte kopalniško omarico!

Preberi
20. 01. 2022 11.28

Sedežna garnitura: kos pohištva, na katerem boste gledali filme, se družili z družino, se crkljali s svojim partnerjem in doživeli nekatere najbolj umirjene, sproščujoče in prijetne trenutke svojega vsakdana. Jasno je, da je njena izbira ključnega pomena za udobje bivanja in vaše splošno zadovoljstvo, zato mora nasvete za njen nakup poznati vsak.

Preberi
25. 11. 2021 10.59

Četudi mnogi, ki nam je v teh dneh omogočeno delo od doma, že močno pogrešamo svoje sodelavce, vsakdanji “živžav”, skupne malice in druge male radosti pisarniškega življenja, ima služba na daljavo vse več privržencev. Mnogi bomo tudi po koncu koronakrize z veseljem kak dan “oddelali” iz udobja domačega stanovanja, kjer lahko sestankujemo tudi v udobni trenerki, ob koncu delovnega dne pa smo takoj … doma! In prav zato je pomembno, da si svojo domačo pisarno uredimo tako, da bomo v njej kar najučinkovitejši ter da se bomo dobro počutili. Že veste, kako kar najbolje izkoristiti svoj delovni kotiček?

Preberi
1. 12. 2020 11.59

Ste se v času, ko smo zaradi zdravstvene situacije bistveno več doma, lotili urejanja stanovanja? Odlična ideja! In če ste ob pospravljanju in sortiranju ugotovili, da se vam je nabralo preveč stvari in bi vam prav prišla dodatna omara, le brez skrbi! V naš spletni pohištveni salon lahko vstopite kadar koli, iz katere koli občine ter brez maske! ;) Toda iz izkušenj vemo, da je ob raznoliki izbiri tudi obisk trgovine iz naslonjača lahko naporen! Da pa pri izbiri vaše nove garderobne omare ne bo tako, smo v tem prispevku zbrali nekaj najkoristnejših nasvetov, s pomočjo katerih bo odločitev mala malica.

Preberi
29. 10. 2020 13.32

Se tudi v vašem gospodinjstvu obeta projekt “Prenova otroške sobe”? Ste v dvomih, kakšno pohištvo izbrati ter kako sploh opremiti mini rezidenco vašega nadobudneža, ne da bi pregloboko segli v žep? Pri dom24 vam z veseljem pomagamo! Preberite si nekaj nasvetov iz naše zakladnice izkušenj in vaš uspeh bo zagotovljen!

Preberi
29. 09. 2020 07.47

Dolgi in topli poletni dnevi počasi jemljejo slovo, življenje pa se bo z vrtov, teras in dvorišč zopet pričelo seliti v topla zavetja naših domov. Če ste po počitniškem predahu ugotovili, da bi tudi vašemu domovanju koristilo nekaj svežine, imate sedaj odlično priložnost, da si to željo še pred jesenjo uresničite! Pri dom24 vam namreč še ta teden omogočamo 10 % popusta na vse kuhinje in kopalnice v naši ponudbi. Da bo odločitev hitra in lahka, pa smo za vas pripravili še nekaj uporabnih namigov, s pomočjo katerih se boste še lažje odločili za prave izdelke!

Preberi
25. 08. 2020 14.18

Katera stvar vam je pri poletju najbolj všeč? Dolgi dnevi, kot nalašč za romantično raziskovanje narave, počitniška brezskrbnost ali morda čas, da se končno zares spočijete? Sonce, voda, zrak, svoboda napolnijo pljuča s svežo energijo in dajo zalet za spremembe. Poletni optimizem nam vlije pogum za odločitve in premike. Poletje ni samo idealno obdobje za piknike s prijatelji, kot nalašč je tudi za preobrazbo doma. Vas je pograbila želja, da bi prenavljali, ustvarili nekaj novega, drugačnega? Z nasveti, ki smo jih pripravili za vas, boste osvežili svoj dom, ne da bi pri tem vse postavili na glavo in zapravili celo premoženje.

Preberi
21. 07. 2020 09.41