0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Dolgi in topli poletni dnevi počasi jemljejo slovo, življenje pa se bo z vrtov, teras in dvorišč zopet pričelo seliti v topla zavetja naših domov. Če ste po počitniškem predahu ugotovili, da bi tudi vašemu domovanju koristilo nekaj svežine, imate sedaj odlično priložnost, da si to željo še pred jesenjo uresničite! Pri dom24 vam namreč še ta teden omogočamo 10 % popusta na vse kuhinje in kopalnice v naši ponudbi. Da bo odločitev hitra in lahka, pa smo za vas pripravili še nekaj uporabnih namigov, s pomočjo katerih se boste še lažje odločili za prave izdelke!

Preberi
25. 08. 2020 14.18

Katera stvar vam je pri poletju najbolj všeč? Dolgi dnevi, kot nalašč za romantično raziskovanje narave, počitniška brezskrbnost ali morda čas, da se končno zares spočijete? Sonce, voda, zrak, svoboda napolnijo pljuča s svežo energijo in dajo zalet za spremembe. Poletni optimizem nam vlije pogum za odločitve in premike. Poletje ni samo idealno obdobje za piknike s prijatelji, kot nalašč je tudi za preobrazbo doma. Vas je pograbila želja, da bi prenavljali, ustvarili nekaj novega, drugačnega? Z nasveti, ki smo jih pripravili za vas, boste osvežili svoj dom, ne da bi pri tem vse postavili na glavo in zapravili celo premoženje.

Preberi
21. 07. 2020 09.41

Je vaša kuhinja ali jedilnica vse prej kot le prostor za pripravo obroka ali družinski obed? Brez skrbi, niste edini! Sodobni kuhinjski in jedilni prostori so v hitrem tempu življenja pogosto srce vsakodnevnega dogajanja. Po potrebi jih preobrazimo v mobilno pisarno ali učilnico za najmlajše ter v njih na hitro pogostimo nenapovedane obiskovalce ali organiziramo družinski sestanek. Prav zato je ključno, da ambient v kuhinji in jedilnici uredimo tako, da nam bo zagotavljal kar največjo mero praktičnosti in udobja, hkrati pa nas navduševal z estetsko dovršenostjo in kakovostno opremo. Kako to storiti? Nekaj uporabnih namigov smo za vas že zbrali v spodnjih vrsticah.

Preberi
30. 06. 2020 15.32

Pričnimo tale zapis malce drugače, in sicer z nekaj zanimivimi vprašanji. Želimo namreč, da razmislite, kako se počutite v svoji spalnici. Vam je njena ureditev všeč? Se dobro počutite, ko ležete k počitku? Ali dobro spite? Radi na proste dneve še malce polenarite v postelji in uživate v ambientu? Če niste večkrat kot iz topa ustrelili “Da!”, je skrajni čas, da se pogovorimo o tem, kako preurediti vašo spalnico!

Preberi
2. 06. 2020 17.35

V sveže prenovljeni kuhinji se vse blešči, nova dnevna soba že gosti prve družabne večere, spalnica pa je tik pred obsežno posodobitvijo … toda kaj manjka? Kopalnica, seveda! Če vas dolgočasne stare ploščice in dotrajana oprema že pošteno spravljajo ob živce, a vam draga in naporna adaptacija ne diši, nikar ne vrzite puške v koruzo! Tudi z omejenimi sredstvi lahko namreč poskrbite za preproste spremembe, s katerimi boste svojim toaletnim prostorom vdahnili popolnoma nov značaj in veliko lažje počakali na pravo prenovo. V tem članku najdete 5 najboljših.

Preberi
14. 05. 2020 07.59

Ste v teh dneh morda opazili, kako se življenje izza štirih zidov pospešeno deli na vrtove, dvorišča ali terase? Dnevi so namreč vse daljši, večeri vse toplejši, zrak pa že prežema omamni vonj poletja. Če bi se tudi vi radi udobno zleknili pred domačo rezidenco ali počitniško hišico, a je vašim stolčkom in mizicam pravkar odbila zadnja ura, nikar ne skrbite! Pri Dom24 ne premoremo le izjemne ponudbe vrtnega pohištva, temveč smo tudi ljubitelji vrtnih zabav in ležernih popoldnevov na prostem. Ker zato dobro vemo, kaj potrebujete za brezskrbno uživanje na soncu, smo za vas pripravili 5 nasvetov, s pomočjo katerih pri izbiri ne boste zgrešili!

Preberi
30. 04. 2020 08.45

Je negotova situacija, v katero nas je skorajda čez noč pahnila epidemija koronavirusa, res priložnost za nakup novega pohištva? Pri Dom24 pravimo: “Zakaj pa ne!?” Morda trenutna kriza res ni najboljši čas za investicijo v novo kuhinjo ali popolno prenovo dnevne sobe, a že nekaj ugodnejših kosov pohištva lahko v teh dneh odlično popestri vaš dom in poskrbi za prijetno atmosfero. Da boste res pametno izbrali, smo za vas pripravili nekaj idej! 

Preberi
3. 04. 2020 09.13

Pomlad povezujemo z lepšim in toplejšim vremenom ter s skorajda neizbežnim in nujnim spomladanskim čiščenjem.

Pri tem ne govorimo zgolj le o čiščenju kot takem, pač pa tudi o preureditvi doma, odstranjevanju nepotrebne navlake, ki se nam vsem nabere čez zimo, ter načinih, kako svoji hiši ali stanovanju hitro in brez večjih vložkov lahko privoščite nekaj spomladanske osvežitve.

Kako se tega lotiti karseda učinkovito, z vami delimo v spodnjih nasvetih.

Preberi
19. 03. 2020 10.32

Otroška soba je prostor neskončnega raziskovanja, razburljivih idej in zabavne igre. Imeti mora dovolj prostora, da svoje mesto najdejo tako oblačila kot igrače, ki v sobi običajno zavzamejo največ prostora. Katere kose pohištva torej potrebujete? Preberite spodaj...

Preberi
20. 02. 2020 13.02

Zadnje raziskave kažejo, da največje prihranke na odprodajah obljublja mesec januar. Kaj vse pa lahko pridobite, če se odločite za nakup pohištva na odprodaji? Berite dalje...

Preberi
15. 01. 2020 10.12