0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Lesene-masivne postelje

14 Izdelkov

14 Izdelkov

Spalnica je sicer lahko zelo raznolik prostor, pa vendar naj bo glavni poudarek kakovostna postelja, saj je kos pohištva, na katerem preživite največ časa. Namreč, od postelje je neposredno odvisna tudi kakovost vašega spanca. Zato je pri opremljanju spalnice treba poseben pomen nameniti postelji. Ne obstaja napisano pravilo ali vrstni red za njeno izbiro, vendar je dobro, če upoštevate nekaj ključnih meril, katera bi vam lahko pomagala pri iskanju najboljše postelje. Sem sodi predvsem material iz katerega je postelja izdelana in od katerega bo odvisna tako življenjska doba postelje, kakor tudi stabilnost in seveda udoben spanec.

Dandanes so postelje izdelane iz različnih materialov, kar ima za posledico različne standarde kakovosti. Če prisegate na kakovost, so najboljša izbira lahko prav masivne postelje. Za zagotavljanje pravilnega položaja telesa med spanjem, primerno zračnost in dovolj dolgo življenjsko dobo, je zelo pomembna kakovost postelje. Iz tega razloga se velikokrat priporoča masivna postelja. Običajno so tovrstne postelje izbira ljubiteljev pohištva z naravnim šarmom.

Kakšne dimenzije lesenih masivnih postelj poznamo?

Nočni spanec postaja muka? Spremenile so se življenjske situacije, morda se selite v nov dom ali pa je preprosto prevladala želja po novi postelji? Naložba v posteljo ne poteka naključno, ampak je del procesa odločanja, saj je spanec zelo pomemben. Spanje je raznoliko in prav tako nepredvidljivo. Zato so na voljo različne dimenzije lesenih masivnih postelj, ki se lahko aktivno prilagajajo potrebam po spanju vsakega posameznika. Posebno pozornost posvetite dimenzijam postelje. V naši ponudbi boste našli postelje v različnih dimenzijah.

Za enojno posteljo je standardna velikost 90x200cm ali 60x120cm in 70x140cm za otroške postelje. Zakonske postelje so na voljo v dimenzijah 140x90cm, 160x200cm, 180x200cm ali 140x200cm. Izberite velikost postelje, katera bo popolnoma izpolnila vaša pričakovanja.

Postelja naj bo široka najmanj 100 centimetrov, zakonska postelja pa 180 centimetrov.

Zakaj izbrati masivno posteljo?

Vaša postelja se ne uporablja samo za okras, ampak tudi za sprostitev in spanec. Da bi spalnici zagotovili želeni stil, so postelje na voljo v najrazličnejših materialih in barvah. Za posteljo je še vedno najboljša izbira masiven les. Lesene masivne postelje so postelje, katere se lahko popolnoma ujemajo prav z vsakim stilom. Bodisi želite doseči klasičen, skandinavski, sodoben ali katerikoli drug stil. Odločite se lahko za leseno pohištvo v naravnih ali belih tonih.

Masivne postelje iz lesa imajo tudi daljšo življenjsko dobo, njihovo vzdrževanje pa je precej enostavno.

 • Lesena postelja, oziroma udobna lesena masivna postelja bo nudila najboljši prostor za počitek in spanec.
 • Spalnico naredijo še posebej udobno, lepo, sproščujočo in vabljivo.
 • Udobna masivna postelja je zelo priljubljena. Tovrstne postelje so na voljo v različnih barvah, dimenzijah in cenovnih razredih, tako, da lahko vsak najde sebi najbolj primerno posteljo.  Visoka kakovost postelje vedno poskrbi za dober spanec.
 • Izpolnjujejo visoke standarde izdelave.
 • So izjemno robustne in vzdržljive. Postelja iz masivnega lesa lahko zdrži desetletja in tudi različne premike ter prestavljanje.
 • Dom lahko opremite s posteljami, katere se bodo ujemale z modernim, klasičnim ali podeželskim stilom.
 • So zelo estetske in prijetnega videza. Navdušujejo s svojim brezčasnim dizajnom, dolga življenjska doba pa zagotavlja leta uživanja na kakovostni postelji.
 • Masivni les je prijeten tudi na dotik.
 • So izredno stabilne postelje.
 • Izbira masivnih postelj in masivnega pohištva postavlja poudarke v bivalnem prostoru.
 • Površine je enostavno vzdrževati in so še leta kasneje videti naravnost čudovito.

Glavne prednosti so torej odlična kakovost lesa in končnega izdelka, funkcionalnost in estetska vzdržljivost. Zato so postelje iz masivnega lesa vedno bolj v trendu.

Ko se odločate, katera postelja bo zapolnila prostor vaše spalnice, ne bodite pozorni le na kakovost vzmetnice in letvenega okvirja. Poskrbite, da bodo posteljni okvirji izdelani iz visokokakovostnega masivnega lesa.