0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Jedilnice

Izdelki 1 do 30 od 826 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 826 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Moderna ali tradicionalna jedilnica, ne glede na stil, pomembno dopolnjuje dovršeno in funkcionalno kuhinjo. Predstavlja prostor, kjer se družina, prijatelji, znanci ali sodelavci sproščeno družijo ob kulinaričnih dobrotah. Prav zato mora biti poskrbljeno za udobje, ki bo trajalo tudi ob večurnem sedenju in ki bo omogočalo, da bomo ob prijetnem pogovoru in okusni hrani pozabili na čas.

Svoj jedilni kotiček opremite z jedilno mizo, ki je izdelana iz kvalitetnih materialov in izžareva stil, ki ga imate najraje. Naše jedilne mize so različnih dimenzij, zato so primerne bodisi za večje ali manjše družine in tudi pare, ki imajo v svoji kuhinji morda malo manj prostora za mizo. V kolikor še nimate izbranega stila vaše jedilne mize, lahko svojega odkrijete v naši spletni ponudbi kuhinjskih miz. Tam vas čaka pester izbor kvalitetno izdelanih lesenih in kovinskih jedilnih miz. Svojo pot do popolne jedilnice nadaljujte v razdelku kuhinjski stoli.

Tam vas čaka več kot 150 vrst skrbno izdelanih stolov za različne okuse. Ker si udobje vsak predstavlja na drugačen način, smo v ponudbo vključili tako lesene stole kot tudi z usnjem oblazinjene plastične in kovinske kuhinjske stole z naslonjali za roke ali brez. Med njimi najdete celotno mavrico barv, ki bodo razbile monotonost klasičnih oziroma modernih kuhinjskih stolov. Poleg stolov, ki jih kombinirate z jedilno mizo, pa vam nudimo tudi visoke in elegantne barske stole. Ti običajno dopolnijo kuhinjo, saj se nahajajo na drugi strani kuhinjskega pulta ali pa ob barski mizici na drugi strani jedilnice.

Prednost nakupa posameznih jedilnih stolov je zagotovo v tem, da jih lahko kupite povsem poljubno število, in sicer odvisno od števila ljudi, ki običajno sedi za mizo. Pri tem pa ne pozabite, da je vedno dobro imeti rezervo še za povabljene goste. V kolikor pa vam kombiniranje miz in stolov ter iskanje pravih barvnih kombinacij ni prijetno in bi želeli kupiti vse skupaj, si lahko svoj komplet izberete v razdelku kuhinjske garniture. Tako lahko enostavno izberete najljubšo in jo le z nekaj kliki naročite domov.

Našo ponudbo opreme za jedilnico pa smo razširili še s ponudbo opreme za gostince. Tako lahko v naši spletni trgovini kupite tudi gostinske stole in mize, od tistih najbolj preprostih po nižjih cenah do bolj estetsko dovršenih, ki jih lahko uporabite tudi za opremljanje domače jedilnice.

Še vedno iščete prave elemente za svojo jedilnico? Pobrskajte po naši spletni ponudbi in odkrijte pravo kombinacijo za najboljšo kulinarično izkušnjo v vaši jedilnici. Naši strokovnjaki bodo z vami z veseljem delili svoje nasvete in vam pri izbiri pomagali doseči želen izgled in slog vašega doma.