0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Pisarniško pohištvo

Pisarniški stoli Pisarniški stoli

Pisarniški stoli

Pisarniške mize Pisarniške mize

Pisarniške mize

Pisarniški regali Pisarniški regali

Pisarniški regali

Pisarniški predalniki Pisarniški predalniki

Pisarniški predalniki

Dom24 priporoča

Izdelki 1 do 30 od 170 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 170 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Urejena pisarna je ključni element, ki sestavlja prijetno delovno okolje in omogoča dobro počutje na delovnem mestu ter zvišuje delovne sposobnosti. Oprema pisarne je zelo enostavna, saj za pisarniško delo poleg svojega računalnika potrebujemo le prostorno pisalno mizo, udoben stol in kakšno omaro ali regal za shranjevanje dokumentov. Za lepši izgled dodamo še kakšno rastlino in na mizo postavimo sliko in najljubšo skodelico za kavo.

Vsakodnevno sedenje za pisarniško mizo pa kar kliče po kvalitetnem in ergonomsko oblikovanem pisarniškem stolu. S tem se boste znebili bolečin v hrbtu in izboljšali svojo držo med sedenjem. Že njegove osnovne funkcije, kot so udobno naslonjalo za hrbet in možnosti spreminjanja višine stola, pripomorejo k temu, da lahko dlje zdržimo v sedečem položaju. Nekateri stoli iz naše ponudbe pa imajo poleg naštetega tudi naslonjala za roke, nudijo oporo za vrat in so dodatno oblazinjeni v ledvenem predelu. Zagotovo pa je v pisarni za dober začetek delovnega dneva pomembno, da se s svojim udobnim pisarniškim stolom s pomočjo koleščkov zapeljemo do velike, pospravljene in urejene pisarniške mize.

Svojo pisarno lahko opremite s klasično pisalno mizo ali pa si nekaj dodatnega prostora prihranite s kotno pisarniško mizo. Pri tem vam nudimo različne variacije in modele miz v lesu, visokem sijaju ali z dodatnim steklom. Manjše pisalne mize so prilagojene za vse, ki imate stisko s prostorom in ste svoj hišni računalnik že zamenjali za manjšega prenosnega, ki ne zavzame veliko prostora. Običajne mize imajo vkomponiran zgolj kakšen predal, medtem ko pri ostalih poleg mize dobite tudi predalnik, v katerega lahko pospravite ves ostali pisarniški material.

V kolikor imate svoje večje ali manjše podjetje, je vaša pisarna zagotovo namenjena tudi shranjevanju različnih dokumentov in pomembnih listin. Vsi ti dokumenti, tudi v primeru, da so skrbno pospravljeni, zavzamejo veliko prostora in jih je potrebno pregledno pospraviti v omaro. V ta namen lahko pri opremljanju pisarne dokupite tudi dodaten element iz našega razdelka pisarniški regali in pisarniški predalniki. Cene regalov so zelo različne, saj so različnih dimenzij in modelov, najdete pa tudi regale po ugodni ceni, namenjene predvsem shranjevanju registratorjev, fasciklov in map.

Ne veste, katera pisalna miza bi bila najboljša za v vašo delovno okolje in kateri pisarniški stol je primeren za čas, ki ga porabite v službi? Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali ter vam naročeno blago na dom ali v pisarno dostavili v najkrajšem možnem času.