0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Kompleti spalnic

Izdelki 1 do 30 od 31 skupaj

 1. 1
 2. 2

Izdelki 1 do 30 od 31 skupaj

 1. 1
 2. 2

Odločili ste se, da boste opremili ali prenovili spalnico, ta najintimnejši prostor vsakega doma. Poznate občutek, ko zrete v opise spalničnega pohištva in se sprašujete, kaj vse potrebujete? Si na list papirja rišete možne kombinacije in se vam zdi, da je vaš prostor čisto premajhen za vse, kar bi radi vanj postavili? Ste pomislili, da bi si omislili celotni spalnični sestav in tako rešili marsikatero arhitekturno in dizajnersko težavo, ki ji sami niste kos?

Razumemo vas in iz dolgoletnih izkušenj vemo, da so kompleti spalnic odlična rešitev: v dobro premišljenem sestavu bo vse, kar potrebujete, za povrh bodo vsi kosi med sabo oblikovno uglašeni. Ste na pravem mestu, da izberete najboljši komplet spalničnega pohištva zase in pri tem ne zapravite celega premoženja. Da se boste prepričali, da je sestav za spalnico vaš naslednji korak, vam bomo najprej zaupali, zakaj je to odlična odločitev.

Komplet spalnice je luksuz, ki si ga lahko privoščite

Spalnica naj bo prostor za sprostitev in počitek, vsak človek potrebuje miren kotiček doma, v katerem si napolni baterije. Pravo pohištvo za spalnico dolgoročno pripomore h kakovosti spanja, s tem pa tudi k vašemu splošnemu zadovoljstvu. Mnogo ljudi se na začetku pogumno loti dela po svoje in si iz pohištvenih elementov za spalnice sami oblikujejo svoj sanjski spalnični sestav. Naj vam zaupamo, da je izbira postelje še vsem v veselje, pri kombiniranju garderobnih omar pa večina odneha. Zato so kompleti spalnic v sodobnem, svetlem, svežem slogu priljubljena izbira naših strank. Naši kompleti pohištva za spalnico so sestavljen tako, da ni ničesar preveč in nič ne manjka – skladnost elementov odseva ubrano razkošje, ki naredi vtis in pozitivno vpliva na vaše počutje.

Zakaj se je dobro odločiti za kompletno spalnico?

Kompleti spalnic niso nastali po naključju, oblikovani so v želji, da spalnično pohištvo sestavljajo tisti kosi, ki jih dejansko potrebujete, in sicer v sestavu, ki bo optimalno izkoristil vaš prostor. Naši kompleti pohištva za spalnico so sodobno oblikovani in narejeni iz kakovostnih materialov. So prava izbira za vas, če:

 • želite, da je vaš prostor optimalno izkoriščen,
 • veste, da mora spalnica dihati in je ne smete natrpati s preveč kosi pohištva,
 • potrebujete dovolj prostora za praktično shranjevanje,
 • imate radi, da so stvari pregledno organizirane in vedno na dosegu roke,
 • ste ljubitelj dovršenega oblikovanja,
 • želite pohištvo z dolgo življenjsko dobo,
 • iščete najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

 

Začutite harmonijo, ki jo pričara komplet pohištva za spalnico

Se strinjate, da je prvi korak k bolj uravnoteženemu življenju ta, da se zbudite v harmonični spalnici? Če nas obdaja skladen, urejen prostor, to pozitivno vpliva na našo notranjo umirjenost. Kompleti spalnic so zasnovani prav z namenom, da v prostor vnesejo harmonijo, kar na nas deluje pomirjajoče. V hitrem tempu sodobnega življenja je marsikdaj za pomirjajoč spanec to ključnega pomena! Komplete spalnic iz naše ponudbe odlikujeta vrhunsko oblikovanje in odlični materiali, s katerimi bo tudi vaša spalnica videti kot iz škatlice.

Kaj sestavlja komplet spalnice?

Sestav za spalnico tvorijo stilsko enotni pohištveni elementi:

 • garderobne omare,
 • postelja,
 • nočni omarici,
 • komoda oz. predalnik.

 

Kompleti spalnic so odlična kombinacija dizajnerske estetike in uporabne funkcionalnosti. Bo vaša nova spalnica osvežujoče svetla, glamurozno šik ali morda nevpadljivo klasična? Ko se v naši pestri ponudbi spalničnih sestavov odločite za slog, ki ustreza vaši osebnosti in značaju vašega doma, vam preostane le še izbira, kakšno dimenzijo posteljnega okvirja potrebujete in kakšen tip zapiranja vrat na garderobni omari si želite. Naj ima garderobna omara klasična vrata ali vam bolj ustreza garderobna omara z drsnimi vrati? Ostalo opravimo mi, opozorimo vas tudi, da ne pozabite na izbiro vzmetnice in kakovostnega ledvenega dna.

S kompletom spalnice si zagotovite dovolj prostora za shranjevanje

Sodite med tiste, ki prisegajo na trditev, da omar ni nikoli preveč? Kadar spalnico sestavljate sami, se hitro zgodi, da je prostor natrpan z omarami, možnosti za pregledno shranjevanje pa še vedno ni. Kompleti spalnic so zasnovani tako, da je izraba prostora optimalna. Ker so oblikovani kot zaokrožena celota, je v omarah dovolj prostora tudi za ljubke detajle, ki pripomorejo k preglednosti. Spalnični sestavi prav zato dajejo eleganten videz, ki pomirja.

Zakaj so kompleti spalnic tako priljubljeni?

Spalnica naj bo prostor za sladke sanje – tako za miren nočni počitek kot snovanje načrtov za prihodnost. Za sodobne spalnične sestave je značilno, da so kombinacija udobja in funkcionalnosti. Temeljijo na prostornosti in niso preveč natlačeni z najrazličnejšimi elementi. Moderni kompleti spalnic, med katerimi lahko izbirate, so v svetlih naravnih barvah, ki poskrbijo za sproščenost in domačnost. Naši kupci jih imajo radi, ker jih odlikujejo:

 • optimalno okolje za dober spanec,
 • inovativne rešitve pri možnostih za shranjevanje,
 • dovršen videz.

 

Kaj pa, če komplet spalnice ne zadostuje?

Ste med srečneži in je vaša spalnica dovolj velika še za kak dodaten kos spalničnega pohištva? Čestitamo! Razumemo pa vas tudi, da je pred vami nova težka odločitev: kako komplet spalnice kombinirati s posameznimi kosi, denimo z dodatno nočno omarico ali garderobno omaro ter pri tem ohraniti harmonijo prvotnega sestava.

Naši prijazni svetovalci v dom24 imajo številne praktične izkušnje s področja estetsko dovršenega in funkcionalnega opremljanja ter bodo z vami z veseljem delili svoje predloge, kaj in kam postaviti. Želimo si, da bo vaša nova spalnica vaše priljubljeno svetišče, v katerem se bodo iskrile pomembne jutranje misli in kjer boste uživali v krepčilnem, udobnem spancu. Ne odlašajte in nas za nasvet pokličite ali nam pišite, če pa se boste oglasili v našem showroomu v Sežani, se boste o naši kakovostni in cenovno dostopni ponudbi prepričali na lastne oči.