0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Garderobne omare z drsnimi vrati

Izdelki 1 do 30 od 96 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki 1 do 30 od 96 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Garderobne omare z drsnimi vrati so praktična in vsestranska pohištvena rešitev za prostore manjše površine, pa naj gre za spalnice, hodnike, otroške sobe ali druge večnamenske prostore. Zaradi praktičnega sistema zapiranja in odpiranja namreč ne potrebujejo veliko prostora, zato se lahko nahajajo na manjši oddaljenosti od stene ali drugih kosov pohištva. Hkrati jih zaznamuje tudi elegance, ki jo zagotavljajo drsna vrata z gladkimi površinami in minimalističnimi potezami. To je tudi razlog, da je garderobne omare z drsnimi vrati mogoče kombinirati s široko paleto različnih slogov opreme, zaradi česar so vse popularnejša izbira ob prenovah ali pri opremljanju novih prostorov.

V podjetju Dom24 vedno sledimo najnovejšim pohištvenim trendom, zato našo spletno ponudbo sestavljajo številne garderobne omare z drsnimi vrati. Poleg modernega sloga jih krasi izjemna kakovost izdelave, saj med naše dobavitelje sodijo le priznani in preverjeni evropski proizvajalci pohištva. Obenem smo ponosni na dejstvo, da je vsaka omara z drsnimi vrati, ki jo kupite pri nas, zagotovo najcenejša izbira. Če pa slučajno kje odkrijete boljšo ceno zanjo, jo mi z veseljem izenačimo. Podajte se na sprehod skozi našo raznoliko ponudbo in si poiščite svoje sanjske kose pohištva. Prav za vsak proračun se namreč najde odličen in vsestransko uporaben izdelek!

Se sprašujete, kaj je pri izbiri garderobne omare z drsnimi vrati najpomembnejše? Brez skrbi, tu smo, da pomagamo in svetujemo. Vedno nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona in z veseljem si bomo vzeli čas in vam pomagali do prave odločitve. Za tiste najbolj neučakane pa takole na hitro naštejmo nekatere pomembne faktorje pri iskanju popolnega odlagališča oblek in drugih potrebščin …

Ko kupujete garderobne omare z drsnimi vrati, so seveda bistvene njene mere, a prav tako pomembna je tudi notranja razporeditev. Da bi dobro izbrali, se morate vprašati, kaj vse nameravate shraniti v takšni omari. Če želite v njej obesiti daljše kose oblačil, seveda potrebujete za to ustrezen proctor, ne pa množice polic. To se utegne marsikomu zdeti samoumevno, sploh ker je prostor mogoče naknadno prilagajati in spreminjati. Toda nekaj malega načrtovanja in premeten razmislek vas lahko reši kasnejših zapletov in dodatnih stroškov pri nabavi polic, nosilcev in drugih potrebščin. Seveda se lahko zgodi, da garderobne imare z drsnimi vrati kasneje spremenijo namembnost, zato je obenem modro razmišljati tudi daljnosežno. Pri tem se lahko zopet za trenutek vrnemo k meram in poudarimo, da je včasih koristno izbrati nekoliko večjo omaro, četudi ne bomo takoj izkoristili vsega prostora. Obleke in čevlji se namreč kopičijo, zato pri pohištvu za spalnice in hodnike vedno obstaja nevarnost, da bo zdaj zdaj premajhno.

Prav iz tega razloga ni nič narobe, če se med brskanjem po naši spletni trgovini zagledate v nekoliko večji model garderobne omare z drsnimi vrati. Če vam je všeč slog in menite, da bi se podala v vaš prostor, naj vas ne bo strah zunanjih mer. Še prehitro boste hvaležni, da ste poskrbeli za nekaj odvečnega prostora, ta pa bo postal priročna odlagalna površina.  

Kaj še čakate? Pustite si, da vas navduši nova in moderna omara z drsnimi vrati, ter uživajte v pospravljeni spalnici ali urejenem in stilsko dovršenem hodniku.