0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

PIŠKOTKI

Pri obisku naše spletne strani se na vaš računalnik naložijo piškotki. Piškotki so majhne datoteke, katere naloga je optimiziranje spletnih strani. Večina piškotkov, kateri omogočajo enostavno in boljšo izkušnjo se po seji brskalnika samodejno izbrišejo (začasni piškotki).

Informacije, katere zbirajo piškotni so anonimni in ne vključujejo vaših osebnih podatkov. Brskalnik lahko nastavite tako, da sprejmete samo osnovne- nujne piškotke, analitične in oglaševalske piškotke. Pri zavrnitvi piškotkov, lahko pride do tega, da vam nekatere funkcije na spletni strani ne bodo delovale oziroma ne bodo na voljo.

  1. Osnovni piškotki oziroma začasni piškotki prenehajo delovati, ko zaprete spletni brskalnik, v katerem ste si nekaj ogledovali. Tukaj se shranjujejo samo začasni podatki.
  2. Analitični piškotki, ti piškotki se uporabljajo za analize prodaje, si zapomnijo vaš jezik, uporabniško ime.
  3. Oglaševalski piškotki, ti piškotki se uporabljajo za oglaševanje, namenjeni da vam prikažejo bolj ciljane oglase in merijo učinkovitost oglaševalskih akcij.

Katere piškotke boste uporabili se vedno odločate sami. Lahko jih vedno odstranite ali pa si v brskalniku nastavite, da se vam piškotki ne shranjujejo.