0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Omare

Izdelki 1 do 30 od 161 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 161 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Moderne garderobne omare

Dobro premišljena izbira garderobne omare vedno ostane in služi vrsto let. Ali ni omara nekaj, na čemer sloni stil vsake ženske in moškega? Ne glede na to, ali je nekdo modni navdušenec ali ne, je garderobna omara enako pomembna. Pri izbiri se je predvsem pomembno osredotočiti na velikost omare, predale in funkcije katere ta omogoča, ter seveda na material iz katerega je izdelana in kar bo najbolj vplivalo na njeno življenjsko dobo. Seveda je pomembna tudi njena praktičnost ali oblika, na primer, garderobne omare za drsnimi vrati ali klasične.

Omare so na voljo v različnih barvah, višinah in globinah, ter z različnim številom predalov in jih je mogoče prilagoditi skoraj vsem potrebam. Na koncu se seveda sami odločite, kako boste opremili notranjost svojega doma.

Visoke garderobne omare

Visoke garderobne omare imajo predvsem eno zelo pomembno prednost in sicer, da omogočajo shranjevanje raznih stvari. Služijo kot shramba reči, katere v določenem obdobju niso potrebne. Kolikokrat ste na omaro postavili škatlo? Ali pa se vam je ustavilo pri shranjevanju sezonskih oblačil, ker niste vedeli, kam jih spraviti naslednjih nekaj mesecev, dokler še niso v uporabi. Tako imajo visoke omare to prednost, da »skrijejo« vse tisto, kar želite, da nekaj časa ostane skrito in na varnem. Imajo praktično uporabno vrednost, zaradi česar postajajo vedno bolj priljubljene.

Garderobne omare z drsnimi vrati

Kakovostne garderobne omare za drsnimi vrati so odlična možnost za optimizacijo prostorov v majhnih spalnicah. Primerne so tako za spalnice odraslih, kakor tudi za otroške. Glavna prednost je funkcionalnost, je tudi izbira v svetu dekoracije, saj je njihov sodoben in lep videz odličen dekor vsakega prostora.

Kakovostna garderobna omara za drsnimi vrati je vsestranska, praktična, funkcionalna, zaradi nje pa bo vsak prostor videti lepo. Ne zavzame veliko prostora, premikanje po prostoru pa v nobenem trenutku ni ovirano, saj vrata ne potrebujejo prostora za odpiranje.

Moderne garderobne omare

Moderne garderobne omare so predvsem funkcionalne in praktične. Običajno so takšne, da poudarjajo slog dekorja, recimo ujemajoči ali posebni ročaji in edinstvene barve. Prednost dajejo estetiki in hkrati praktičnosti.

Moderna garderobna omara je lahko minimalistična, pri čemer se eleganca kaže v podrobnostih. Lahko je lesena ali iz katerih drugih materialov in barv, preprosta ali z malo okraskov. Večinoma so prefinjenih mehkih barv, katere se bodo ujemale z ostalimi toni.

Bistvo modernih omar je tudi vsestranskost. Zaradi česar mednje sodijo tudi kakovostne garderobne omare za drsnimi vrati. Razmislite, kako vam lahko optimizirajo prostor ali poenostavijo samo uporabo.

Okrašene so lahko tudi z LED lučmi v raznih barvah, s steklenimi ali zrcalnimi vrati.

Omare z visokim sijajem

Garderobna omara ne služi samo dekoraciji, pač pa je zelo funkcionalno pohištvo vsakega doma. Zato investirajte v trajnostne materiale, zaradi katerih vam bo omara služila še mnoga leta.

Omare z visokim sijajem so deležne končne obdelave za visoko standardno načrtovano pohištvo. Na ta način jim je zagotovljen prefinjen in lep videz,  tovrstno pohištvo pa okrasi prostore v skladu z njihovim slogom. Za vse, ki si želijo ekskluzivnih kosov pohištva,  se naložba vsekakor izplača. Idealno ustvarja funkcionalne in udobne lastnosti, poleg tega pa je edinstven dekorativni element.