0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Fotelji in enosedi

Izdelki 1 do 30 od 131 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 131 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ali iščete estetske fotelje in enosede, s katerimi bi lahko modno oplemeniti svojo dnevno sobo? Ali pa super udobne naslanjače, kjer si lahko privoščite popoldanski spanec? Ne glede na vaše potrebe, lahko v naši spletni trgovini DOM24 najdete model, ki bo v vaš dom vnesel veliko stila in udobja. 

Fotelji so sinonim za udobje

Fotelji bodo postali vaše osebno območje udobja ter vam omogočili popolno sprostitev v vaši dnevni sobi, pisarni, spalnici, ateljeju ali pa v otroški igralnici. Nekatere vrste foteljev omogočajo tudi hitro razširitev v ležišče, kjer se lahko udobno namestite in si privoščite popoldanski počitek. Nekateri modeli so na voljo tudi s taburejem, na katerem lahko spočijete noge po napornem dnevu. V prostor, kjer se nahaja fotelj, lahko dodate še enosed in tako ustvarite popolno območje udobja in sprostitve.  

Različni nameni uporabe foteljev in enosedov

Različne vrste foteljev in enosedov lahko služijo za številne namene v vašem domu. Večinoma služijo kot dodaten vir udobja v dnevni sobi, pisarni, spalnici ali pa v delovni sobi. 

Fotelji z visokim naslonjalom 

Fotelji z visokim naslonjalom lahko ustvarijo odlično mesto za branje, zato si priskrbite strateško nameščeno svetilko, ki bo poskrbela za zdravje vašega vida. Majhni fotelji, katere je enostavno premikati, lahko služijo kot rezervni sedeži, katere lahko koristite, ko vas obiščejo gostje.

Otroški enosedi 

V naši ponudbi najdete tudi otroške enosede, ki bodo čudovito okrasili kotičke sobe vaših najmlajših. So izredno udobni in kvalitetni, oblazinjeni z mehkim blagom in na voljo v večih barvnih kombinacijah. Otroški enosedi se lahko raztegnejo in tako podaljšajo v ležišče, kar predstavlja odlično rešitev, kadar pri vašemu malčku prenočijo prijatelji. 

Ležalni enosedi za dodatno udobje 

V naši ponudbi lahko najdete tudi enosede, katere lahko v hipu spremenite v pravo udobno ležalno postajo ter tako ustvarite vrhunsko mesto za sprostitev v svojem domu. Uživajte v dobri knjigi, pletenju, gledanju vaše najljubše TV oddaje ali pa v prijetnem popoldanskem dremežu.

Kako skrbeti za svoj fotelj

Saj veste, da ni najbolj pametno uživati hrane ali pijače med sproščanjem v dnevni sobi, a včasih si ne moremo pomagati - in zgodijo se nesreče. Razlitje hrane ali pijače pa lahko na foteljih in enosedih pusti kričeč madež. Na srečo je večina modelov v naši ponudbi zasnovana tako, da lahko zgornjo prevleko preprosto odstranite in vržete v pralni stroj, ali pa celo nesete v pralnico, v kolikor gre za bolj trdovratno snov. 

Če vaš fotelj nima odstranljivih prevlek, poskusite madež očistiti z vlažno krpo, na katero nanesite posebno sredstvo za odstranjevanje trdovratnih madežev. Vsekakor pa vam priporočamo, da pred nakupom novega enoseda preberete navodila za vzdrževanje, kjer boste našli več nasvetov, kako skrbeti zanj.