0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Kotne sedežne garniture L

Izdelki 1 do 30 od 455 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 455 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kotne sedežne garniture elegantno rešujejo problem neizkoriščenega prostora v dnevni sobi. Po drugi strani pa nudijo še nekoliko več sedalne površine, ki bo prišla še kako prav vsakič, ko boste dobili obiske. Kotne sedežne garniture so idealne tako za večje kot manjše dnevne sobe. V manjših bodo lepo izkoristile kotni del, medtem ko bodo pri večjih dnevnih sobah lepo zapolnile prostor, da ta ne bo preveč prazen.

V kolikor nimate sobe za goste, je zagotovo ena izmed elegantnih rešitev nakup kotne sedežne garniture z ležiščem. Kadar potrebujete dodatno ležišče, sedežno preprosto raztegnite in razveselite vaše obiskovalce s prijetnim dodatnim ležiščem. Ker je postavitev hitra, potrebujete le še blazino, prešito odejo in rjuho – ležišče za goste je hitro pripravljeno.  

Klasične kotne sedežne garniture ponujajo predvsem čas za sprostitev, ki ga preživite ob branju dobre knjige, ogledu zanimivega filma, igri z družino ali druženju s prijatelji in gosti. Pri izbiri prave kotne sedežne garniture je prisotnih več dejavnikov. Pri tem upoštevamo okus, preference, funkcionalnost, mere, materiale in ceno, glede na denar, ki ste ga pripravljeni nameniti za nakup. Pri okusu in preferencah žal ne moremo svetovati, lahko pa poudarimo pomembnost kvalitetnega materiala, ki bo na dolgi rok ostal neobrabljen in bo imel dolgo življenjsko dobo.

Moderne kotne sedežne garniture so v naši ponudbi povsem običajne, saj stremimo k izbiri modernih in urbanih modelov, ki jih lahko umestimo v stanovanje ali hišo urbanega posameznika. K vsaki moderni kotni sedežni garnituri se odlično podajo tudi različni dodatki v obliki blazin ali odej. Različni vzorci in barve bodo lepo popestrili enobarvno kotno sedežno garnituro in jo naredili še bolj domačo in prijetno za vaš oddih in počitek.

Poleg že omenjenih modelov lahko v naši ponudbi najdete tudi usnjene kotne sedežne garniture, izdelane iz zelo kvalitetnega usnja. Ta material je izredno hvaležen za vzdrževanje, saj lahko večino madežev pobrišemo kar s krpo. Potrebno je le upoštevati nasvet za nego usnja na dolgi rok, pri čemer je pomembno, da ga redno mažemo s kremo, ki usnje krepi in ga neguje.

Za največje udobje smo za vas izbrali tudi posebno ponudbo kotnih sedežnih garnitur s počivalnikom. Te imajo poseben del, na katerem lahko raztegnete svoje noge in se odpočijete. Ta del garniture je tudi zelo uporaben za branje in gledanje televizije. Svoj kotiček si lahko uredite tudi z najljubšo mehko odejo, ki vas bo zazibala v sladek popoldanski počitek.