0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Tabureji in vreče za sedenje

Izdelki 1 do 30 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 do 30 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Čeprav so tabureji v osnovi počivališče za noge, so lahko veliko več kot to. Poleg počitka za noge po napornem dnevu služijo tudi kot dodatno sedišče, nekateri pa imajo tudi skrite predale in razdelke, ki lahko služijo za shranjevanje pregrinjal, odej, okrasnih blazin in revij. Moderni tabureji, fotelji in počivalniki so lahko prijetna popestritev vaše dnevne sobe, s premišljeno izbiro materiala in dizajna pa lahko v vašo dnevno sobo vnesete modernost, domačnost ali prefinjenost. 

Klasični tabureji

Klasični tabure za sedenje ali počitek nog je skoraj obvezen del vsake dnevne sobe, še posebej tistih, kjer kraljujejo manjše sedežne ravne oblike. S postavitvijo ob sedežni lahko ustvarite videz večjega kavča, ležanje na njej pa lahko prinese več udobja. V naši ponudbi so vam na voljo različni dizajni taburejev, od klasičnih, usnjenih, oblazinjenih, polnih, na tačkah ipd., ki jih lahko po velikosti in materialu poljubno kombinirate z našo ponudbo sedežnih garnitur. 

Tabure za shranjevanje

Tabureji za shranjevanje so odlična rešitev za manjše dnevne sobe, kjer želite pridobiti dodatni shranjevalni prostor. Zasnovani so tako, da imajo polno dno in dvižni zgornji del, pri čemer pa zaradi izvrstnega dizajna redko sploh opazite, da gre za modni tabure za shranjevanje. Poleg klasičnih dizajnov pri nas najdete tudi kakšne bolj drzne in izstopajoče kose, tako po barvi kot po obliki.  

Vreče za sedenje

Čeprav je vreča za sedenje ponavadi domena otroških sob, pa se moderni in premišljeni dizajni izvrstno podajo tudi v dnevne sobe. V dnevni ali otroški sobi vam bodo velike vreče za sedenje služile kot udoben prostor za počitek, za branje ali gledanje televizije. 

Gugalniki in počivalniki

Za vse, ki veliko časa preživite v dnevni sobi, so fotelji, gugalniki in počivalniki skoraj obvezna oprema. So prostor za udoben počitek, gledanje televizije, branje ali druge hobije, obenem pa so lahko tudi kos pohištva, ki daje piko na i celemu prostoru. Poleg klasičnih gugalnikov in počivalnikov si oglejte tudi modernejše in drznejše modele, s katerimi lahko vaša dnevna soba dobi tudi nekaj igrivosti ali prefinjenosti. 

Poglejte ponudbo na dom24.si

Našo široko ponudbo sestavljajo kvalitetni tabureji, vreče za sedenje, počivalniki, gugalniki in fotelji, ki bodo vaši dnevni sobi dodali pridih modernosti, domačnosti in igrivosti. Prednost nakupa omenjenih izdelkov pri nas je ta, da jih lahko po materialih in obliki kombinirate tudi z drugimi kosi pohištva v vašem domu, na primer sedežnami, jedilniškimi seti ipd. Nudimo vam izjemno kakovost, ugodne cene in zagotovljeno zadovoljstvo, tako z nakupom kot z udobjem. Za naše kupce nudimo možnost plačila na obroke in brezplačno dostavo, ne glede na kupljen izdelek ali vrednost.