0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Sedežne garniture 3-2-1

13 Izdelkov

13 Izdelkov

Sedežne garniture kar same po sebi kličejo k počitku in sprostitvi. Po napornem dnevu se namreč še kako prileže vsaj polurni počitek, med katerim lahko zapremo oči in odmislimo vsakdanje skrbi. Prav zato je pomembno, da je sedežna garnitura prijetna in udobna. Udobje pa ni edini dejavnik, ki vpliva na izbiro. Pomembno je tudi, da se sedežna garnitura lepo poda v prostor in da se dopolnjuje s preostalim pohištvom v stanovanju ali hiši. Lepo bo namreč zapolnila vsak večji prostor in ustvarila občutek topline in domačnosti za vsakdanjo sprostitev.

 

Seveda pa ne smemo pozabiti na praktičnost in možnost uporabe dodatnega ležišča. V kolikor nimate sobe za goste, je zagotovo ena izmed elegantnih rešitev nakup sedežne garniture z raztegljivim ležiščem. Ko boste imeli na obisku prijatelje ali sorodnike ali boste preprosto potrebovali dodatno ležišče, lahko sedežno preprosto raztegnete in razveselite vaše obiskovalce z udobnim ležiščem. Ker je postavitev povsem enostavna, boste morali poiskati le še blazino, prešito odejo in rjuho – ležišče za goste bo tako hitro pripravljeno.  

 

Sedežne garniture so odlične za udobno gledanje najljubšega filma, branje knjige, igro z družino ali druženje s prijatelji in gosti. Na izbiro prave sedežne garniture vpliva več dejavnikov. Pri tem običajno upoštevamo lasten okus, preference, možne funkcionalnosti, mere, materiale in ceno, glede na denar, ki ste ga pripravljeni nameniti za nakup. Okus in preference so tako raznolike, da žal ne moremo svetovati, lahko pa poudarimo pomembnost kvalitetnega materiala, kjer mora biti izbira vedno zelo tehtno in dobro premišljena.

 

V naši ponudbi najdete sedežne garniture, ki so povsem sodobne, saj želimo nuditi izbor modernih modelov, ki jih lahko umestimo v stanovanje ali hišo vsakega urbanega posameznika. K vsaki moderni sedežni garnituri se odlično podajo tudi različni dodatki, kot so raznobarvne blazine in odeje z različnimi vzorci. Dodatki bodo, s svojo barvitostjo in razgibanostjo, lepo popestrili enobarvno sedežno garnituro, na kateri se boste z užitkom in veseljem odpočili.

 

V naši ponudbi pa ne manjka niti usnjenih sedežnih garnitur, ki so izdelane iz zelo kvalitetnega usnja. Vzdrževanje tega materiala je izredno hvaležno, saj lahko večino madežev pobrišemo kar z vlažno krpo. V kolikor se držite pravil za nego usnja – redna nega s kremo – bo sedežna garnitura ohranila svoj prvotni izgled in vam služila še dolgo časa.

Za vse tiste, ki se radi zleknete in noge na hitro odpočijete po dolgem in napornem dnevu v službi, pa so odlične sedežne garniture s počivalnikom. Ta del garniture je zelo uporaben tudi za branje in gledanje televizije. Svoj kotiček si lahko uredite tudi z lučjo za branje in najljubšo odejo, ob kateri bodo hladni zimski večeri še toliko bolj prijetni.

 

Če potrebujete še kakšne nasvete pred nakupom ali pa ste negotovi glede svoje izbire, nas lahko kadarkoli pokličete in z veseljem vam bomo svetovali.