0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Kavči in zofe

Izdelki 1 do 30 od 219 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 219 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ob večerih po napornem delovnem dnevu se še kako prileže počitek na udobnem usnjenem kavču. Ta del pohištva v vaši dnevni sobi vam ne bo koristil zgolj za poležavanje ob gledanju televizije, temveč tudi za sproščeno druženje s prijatelji, poslušanje radia, klepetanje s partnerjem in druženje z družino.

 

Pri izbiri kavča ali zofe bodite pozorni, da ugodna cena ni edino merilo za nakup. Za nakup novega kavča se namreč ne odločimo kar vsak dan, zato je za začetek potrebno dobro razmisliti, kakšen kavč sploh potrebujete in dobro raziskati ter primerjati cene in funkcionalnosti različnih ponudnikov. V naši spletni ponudbi lahko preverite, kako izgledajo moderni kavči po zadnji modi. Moderni kavči so danes predvsem minimalistični in enostavni, kar omogoča, da prostor diha in daje občutek čistosti. Veliko ljudi namreč stanuje v stanovanjih, ki po površini niso velika in ravno tu je pomembno, da prostora ne natrpamo preveč in vanj ne vnašamo prekomernih dodatkov.

 

Trg s pohištvom nudi pester izbor kavčev, saj so se proizvajalci pohištva prilagodili željam in potrebam kupcev in spoznali, da je zofa del pohištva, ki ga ima skoraj vsak dom – bodisi velika hiša ali pa majhno stanovanje. To je pripeljalo tudi do dodatnih funkcij, zato lahko za svoje stanovanje izberete kavč in zofo z ležiščem, ki bo tekom dneva vaš prostor za druženje, v večernih urah pa boste posteljo pripravili le z nekaj enostavnimi gibi. Tudi vaši obiski se bodo razveselili udobnega ležišča, vi pa jih boste z veseljem povabili, saj vam bo priprava dodatnega ležišča vzela le nekaj minut. Raztegljivi kavči in zofe bodo prihranili tudi kar nekaj bivalnega prostora, ki v manjših stanovanjih pride še kako prav.

 

Pred nakupom obvezno preverite, kakšne dimenzije ustrezajo vašemu prostoru. Ko imate svoje točne mere, boste takoj vedeli ali vzeti večji ali manjši kavč. V kolikor imate svojo posteljo ločeno od dnevnega prostora in ne potrebujete dodatnega ležišča, je seveda bolj smiselno preveriti ponudbo manjših kavčev in zof. Kavči in zofe so eden tistih kosov pohištva, ki lahko zelo hitro napolnijo prostor, zato z njihovimi velikostmi ni za pretiravati. Poleg različnih velikosti lahko izbirate tudi med cenejšimi in dražjimi materiali. Danes lahko namreč kavč dobite po zelo ugodni ceni, ravno na račun cenejših materialov. Naravno usnje je zamenjalo umetno, proizvajalci pa zofe izdelujejo tudi iz blaga. Pri tem upoštevajte, da se takšni kavči in zofe veliko hitreje obrabijo, zato jih bo potrebno menjati bolj pogosto.

 

V kolikor vam kvaliteta ne predstavlja kompromisa, se lahko odločite tudi za usnjen kavč. Ti so kvalitetnejši in zdržijo dlje, seveda ob primerni negi. Poleg funkcionalnosti pa pri izbiri ne smete pozabiti na udobje. Sedežne garniture mnogim predstavljajo prostor počitka in sprostitve, zato morate izbrati takšno, ki vam je udobna. Le tako bo branje knjige ali gledanje televizije še slajše.