0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Dnevni in tv regali

Izdelki 1 do 30 od 222 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 222 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Če ravno opremljate svojo novo dnevno sobo ali zbirate ideje za prenovo slednje, ste pristali na pravem kraju! Dnevni regali namreč sodijo med glavne adute naše spletne ponudbe, V njej boste našli široko paleto najrazličnejših slogov, oblik in kombinacij materialov.

Ne glede na to, ali si želite dnevne sobe v klasičnem slogu ali hrepenite po modernem pridihu, boste pri nas zlahka našli svoje sanjske kose pohištva. Izberite si elegantno minimalistično pohištvo v lesu ali popestrite svoje ideje s steklom in kovinami. Kombinirajte več omaric in polic ali izberite zgolj preprost, a praktičen regal za TV. Mi poskrbimo, da so možnosti skorajda neomejene, o slogu pa odločate vi.

A dobrih novic še ni konec. Vsak izdelek v naši spletni prodajalni vam je na voljo po nepremagljivi ceni! Se sprašujete, kako to vemo? Preprosto! Če določen produkt kjer koli najdete po ugodnejši ceni kot pri nas, pri dom24 takoj izenačimo ceno. To velja za celotno ponudbo, izvzeti so le razstavni eksponati.

Dnevni regali so obraz vaše dnevne sobe

Skupaj s sedežno garnituro dnevni regali predstavljajo samo srce vašega osrednjega bivalnega prostora. Dajejo mu dušo, esenco, saj ustvarjajo tisto prepoznavno energijo, ki vas objame vsakič, ko vstopite v dnevno sobo. Prav tako kot sedežna garniture so odraz vašega edinstvenega osebnega sloga, nemalokrat pa odločajo tudi o izbiri ostalih elementov in okrasja.

Stilsko jih namreč lahko približate sedežni garniture in ustvarite barvno in oblikovno harmonijo, lahko pa tudi namenoma ustvarite močan kontrast in osrednjemu prostoru v stanovanju date še poseben pečat.

Kako izbrati pravi regal za dnevno sobo

Ker pa so Dnevni regali izjemno pomembni tudi v praktičnem smislu, je bistveno, da si pri njihovi izbiri vzamete čas. Dobro razmislite, kaj vam je všeč ter kaj potrebujete. Pri tem se je najpomembneje vprašati, kakšne so vase navade glede bivanja v dnevni sobi, kaj vse bi pospravili v regal ali postavili nanj, kam v sobi bi ga umestili itd.

Tako boste hitro ugotovili, kaj vse je prenovi ali opremljanju novih prostorov za vas ključnega pomena. Če imate denimo kopico knjig ali okraskov, ki jih ne želite zavreči, preprost dnevni regal za televizor ne bo dovolj, temveč boste potrebovali še knjižni regal ali set polic. Za vaše zadovoljstvo je torej ključno, da vnaprej naredite seznam prioritet glede na svoje rutine in navade, nato pa izbirate med modeli, ki slednjim ustrezajo.

Poleg tega se morate prepričati, da je regal mersko ustrezen. To pomeni, da se lahko med slednjim in klubsko mizico sli sedežno garniture brez težav sprehodite, da se vrata omaric ali predali nemoteno odpirajo ter da je pravih mer glede na velikost prostora. Pri načrtovanju si lahko pomagate tudi s kartonom ali lepilnim trakom. Preprosto oblepite površino, na kateri bi stal regal, in se takoj prepričajte, če je pravšnja za novi kos pohištva.

Za grobo oceno lahko upoštevate priporočilo, da je optimalna razdalja med mizico in sedežno garnituro nekje okrog 45 cm, razdalja med mizico in televizorjem pa približno 80 cm. Na taj podlagi lahko preverite, če v določen prostor na optimalen način lahko umestite vse elemente.

Šele ko boste vedeli, brez katerih lastnosti dnevnih regalov ne morete in koliko prostora jim lahko namenite, je na vrsti še izbira sloga. Ta mora v prvi vrsti seveda ugajati vam, a je prav tako pomembno, da se dobro ujema z že obstoječimi elementi v sobi.

Vrste regalov za dnevno sobo

Moderni regali za dnevne sobe so sicer na voljo v mnogih različnih oblikah. Pogosto jih ločimo na visoke, srednje visoke ter nizke.

Visoki regali so odlična alternative za vitrine, saj so najvišji, a še vedno ne dosegajo povprečne višine omar za obleke. Srednje visoki dnevni regali so nekoliko nižji, a še vedno niso primerni za televizorje. Primerni so za tiste z več knjigami ali več dekorativnimi elementi, ki jih je mogoče razstaviti po številnih policah in vrhnji povšini. Tu so še dnevni regali, namenjeni televizijskim sprejemnikom.

TV regali

Današnji regali za dnevno sobo so večinoma oblikovani okrog osrednjega kosa elektronike v skorajda vsakem stanovanju – televizorja. Čeprav je slednjega moč namestiti na steno, so za mnoge še vedno najzanimivejši dnevni regali, na katere je moč postaviti televizor, vanje pa spraviti kako drobnarijo ali jih malenkost okrasiti. Mnogi dnevni regali v naši ponudbi so zato ravno prav visoki ter oblikovani tako, da se nanje zlahka lično namesti ploščati televizijski sprejemnik, ta pa je lahko nameščen tudi tik nad slednjimi. Po želji jih je moč kombinirati s preostalimi stilsko identičnimi kosi pohištva ali pa uporabiti samostojno in v prostor vnesti še druge zanimive elemente.

Moderni dnevni regali za vse okuse in vsak žep

V ponudbi dom24 boste na svoj način prišli tako ljubitelji dobre stare klasike ali celo nekoliko bolj retro pridiha kot tudi oboževalci nenavadnega, modernega sloga in kombinacije materialov.

Na voljo so ekstravagantni dnevni regali iz masivnega lesa z dodatkom kovine ali stekla, pa tudi preprosta satovja ali minimalistični regali za TV. Prav vsi se ponašajo tako s kakovostjo kakor tudi s praktičnimi rešitvami, ki zagotavljajo maksimalen izkoristek prostora za shranjevanje. Obenem so prav vsi naši dnevni regali delo priznanih evropskih proizvajalcev.

Za tiste z več prostora in tudi več zahtevami so tu tudi seti regalov. Srce slednjih je navadno nižji regal za televizor, ki ga obdajajo višji regali za shranjevanje, Ti se lahko kombinirajo tudi s stenskimi omaricami ali setom polic. Po želji lahko kompletom dodate tudi omarice v enakem slogu in s tem poskrbite za stilsko enoten prostor.

Kaj še čakate?

Podajte se na virtualni sprehod po naši spletni trgovini, primerjajte modele in uživajte v tisočerih mogočih kombinacijah, ki jih omogočajo naši dnevni regali. Če želite, se pred nakupom lahko oglasite tudi v našem fizičnem salonu v Sežani in si določene kose pohištva ogledate v živo.

V primeru vprašanj se obenem lahko obrnete na naše strokovnjake v podporni službi, ki so vam na voljo tudi prek storitve live chat. Tako boste z lahkoto izbrali želeni model in dimenzije, novo pohištvo pa bo lahko že v 3-6 tednih krasilo vašo dnevno sobo ali kak drug prostor.

Pa še nekaj zanimivosti o regalih za dnevno sobo!

Morda veste, kako so dnevni regali nastali? Po nekaterih zgodovinskih virih naj bi prvi elementi, ki spominjajo na regale, nastali v srednjem veku, ko jih je duhovščina uporabljala za shranjevanje svojih mašnih oblačil. Ravi razcvet pa je takšno pohištvo doživelo nekje v 17. stoletju, ko je nekakšna kombinacija omare in skrinje zaradi svoje praktičnosti postala hit francoske gospode. Iz takratnih spalnic in soban za preoblačenje so si regali in komode nato skozi zgodovino utirali pot še v druge prostore, dokler niso končno osvojili tudi dnevnih sob po vsem svetu.