0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Klubske mizice

Izdelki 1 do 30 od 450 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 450 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klubske mizice imajo v moderni Dnevni sobi prav posebno mesto, saj stilsko zaokrožijo večje elemente, kot so sedežna garniture in pohištvo, hkrati pa lahko prostoru dodajo prav posebno noto in poskrbijo, da ta pokaže še odtenek vase osebnosti več.

V spletni trgovini dom24 boste našli klubske mizice vseh vrst, velikosti in oblik. Ste za kombinacijo lesa in klasičnih linij? Ni problema.  Imate morda raje nekoliko modernejši pristop s kovino in steklom? Brez skrbi, tudi za vas naša spletna stran skriva mnogo privlačnih modelov po odličnih cenah. Prepričani smo, da je vaša popolna klubska mizica le korak stran!

Za ljubitelje pristne domačnosti, ki jo v prostor vnese les, so tu klubske mizice, ki so v celoti izdelane iz lesa, pa tudi takšne, ki imajo zgornjo ploščo iz lesa, noge pa kovinske. Tiste bolj klasične oz. tiste, ki jih zaznamujejo nekoliko bolj retro linije, se bodo odlično podale prostorom, opremljenim v klasičnem slogu. Nekatere od njih se ponašajo celo s predalčkom ali dvema, tako da je poskrbljeno tudi za praktično noto.

V prostore, ki jih krasi nekoliko sodobnejše pohištvo, pa se bodo odlično podale lesene klubske mizice, oblikovane na zanimiv in modern način. Te vas bodo prepričale s svojo drugačnostjo in edinstveno zasnovo, ki pa se ne odreka niti praktičnosti. Takšne klubske mizice se zlepa ne boste naveličali, saj vas bodo vedno znova očarale z novega zornega kota. Zgolj izberite tisto, ki se vam zdi najzanimivejša in petkovi večeri ter druženja v vaši dnevni sobi bodo še nekoliko bolj posebni.

Svoje nove klubske mize za dnevno sobo ne iščete med izdelki iz lesa? Nič hudega. Naši modeli, ki združujejo steklo in kovino so vse številčnejši. Tudi ti so lahko izdelani v vrhunskem modernem, že skorajda futurističnem slogu, lahko pa utelešajo dobro staro klasiko v novi preobleki. Tiste z bolj nevtralnim slogom brez težav kombinirate s široko paleto različnih materialov, seveda tudi z modernim lesenim pohištvom. A obenem vam ni treba brzdati svoje drznosti. Dajte si duška in si dovolite, da vas navdihnejo zanimive, nevsakdanje kombinacije. Odkrijte svoj unikaten slog!

Kaj pa dimenzije? Kako velika mora biti pravzaprav klubska miza? Točnega odgovora vam sicer ne moremo dati, a vam obljubimo, da vam pri nas niti glede dimenzij ni treba skrbeti. V naši spletni trgovini boste namreč našli klubske mizice najrazličnejših velikosti – od tistih nekoliko manjših za manjše prostore pa vse do modelov, ki ponujajo pravo razkošje prostora. In če ste v dilemi, katere mere so tiste pravšnje, vam lahko damo priročen nasvet. Razmislite o svojih navadah in rutinah, torej kako navadno izrabljate vašo mizico. Če na njej običajno odložite le daljinec in kakšen kozarec, je tudi manjši model povsem primeren. Če pa ob njej preživite marsikateri večer z družino, ko so na sporedu namizne igre, ali pa radi gostite prijatelje, se raje odločite za tisto z malce več uporabne površine. 

Vse naše klubske mizice izdelujejo priznani evropski proizvajalci, zato jih poleg odličnega sloga in vsestranskosti odlikuje tudi vrhunska kakovost. Poleg tega pri dom24 stremimo k temu, da vam ponudimo najboljše cene, saj želimo, da pri nas dobite daleč največ za svoj denar ter da ste navdušeni nad spojem kakovosti in cene.