Kako bi to lahko osvežilo vaš vsakdan? V kopalnici resda ne preživimo toliko časa kot v drugih prostorih, a je ta čas še kako pomemben. V njej se uredimo in hočemo jo zapustiti v svoji najlepši podobi. Pomislite, kako začnete svoj dan. Vsako jutro se najprej odpravite v kopalnico, se pogledate v ogledalo, odprete omarico, iz nje vzamete vodico in si osvežite obraz. Podobno se dan konča. 

Skrbno izbrana kopalniška omarica, ki bo v vašo kopalnico prinesla novo energijo, vas bo spomnila, da je treba zelo malo, da se počutite dobro. Dobro sporočilo za vsak začetek dneva, kajne? Majhna sprememba vam lahko prinese veliko zadovoljstvo.

Vsak novi dan se začne v kopalnici! Izberite takšno, ki vam bo všeč, denimo MADAGASKAR 2 120 za 1.615,90€.

Kakšna pa naj bo nova kopalniška omarica, da bo kopalnica dobila nov čar? To je odvisno od:

- velikosti vaše kopalnice,
- drugega kopalniškega pohištva,
- ploščic,
- prostora, ki ga potrebujete za shranjevanje in odlaganje, ter
- vaših posebnih želja.

Vsekakor pa bo nova kopalniška omarica s svojim videzom, uporabnostjo in že zato, ker bo nova, z majhnim vložkom ugodno vplivala na vaše počutje. Lepo je leto začeti s tako ugodno pridobitvijo! Potrebujete le droben razmislek, ščepec domišljije in ogled ponudbe v našem spletnem pohištvenem salonu. Pri izbiri novega kosa kopalniškega pohištva pa naj vam dobro služijo tudi naši nasveti.

»Kam naj jo dam?«

Ni težko opremljati velikih kopalnic, več miganja možgančkov pa potrebujejo majhne. Tudi v njih si želimo imeti vse, kar potrebujemo, in to tako, da prostor ni nasičen. Prihranite ga z izbiro viseče kopalniške omarice, ki jo lahko umestite nad umivalnik, pralni stroj ali celo nad školjko.

Zgornja omarica z ogledalom LATINA 90G je eleganten kos pohištva za vašo kopalnico. Že za 149,90€! 

Nad umivalnikom jo lahko lepo kombinirate z ogledalom. Z izbiro viseče kopalniške omarice z ogledalom boste prihranili prostor in tudi denarnica vam bo hvaležna, saj boste plačali le en element kopalniškega pohištva. Če pa spadate med tiste, ki jih moti, da je njihovo ogledalo razdeljeno na dva ali več delov zaradi vrat omarice, se odločite za preprosto kopalniško omarico z ogledalom čez celotno stranico vrat. Že res, da je takšna omarica manjša, vendar daje majhnih kopalnicam prijetno vzdušje.

Kopalniška omarica s poličko ali dvema – več prostora, več elegance

Pri kopalniškem pohištvu ne pozabimo na poličko. Ta je lahko nameščena pred ogledalo, dobra rešitev pa so tudi poličke na kopalniški omarici, ki dajejo občutek odprtosti, neutesnjenosti, majhna kopalnica bo videti prostornejša, hkrati pa je tudi zelo praktična: vaš najljubši parfum ali dezodorant bo vedno na dosegu roke! 

Več predalov je preprosto več

Kopalniške omarice, ki jih postavimo nad drugo kopalniško pohištvo, so običajno nizke. Privoščite si več predalov z visokimi visečimi kopalniškimi omaricami. Tudi čiščenje kopalnice bo lažje, pri jemanju brisače iz omare pa se vam ne bo treba sklanjati vse do tal. Še udobneje je, če je predal na višini vaših rok dostopen brez vrat. 

Sodobne in elegantne kopalniške omarice BUBA 35D z okroglimi robovi bodo vaši kopalnici dale razgibanost in svežino. Že za 760,90€!

Nočete zamenjati kopalniške omarice? Ni treba, dodajte jo!

Vemo, da ste ob gradnji ali prenovi kopalnice skrbno izbrali vsak element v njej, saj je to odlična naložba za mnogo let. Vse lepo stoji na svojem mestu, videti je čudovito, vedno pa pride prav več prostora za shranjevanje in odlaganje. Zato se ni treba odpovedati nobenemu elementu vašega kopalniškega bloka, le dodajte nekaj novega. 

Dodatna omarica (ali dve, če imate nekoliko večjo kopalnico), ki jo lepo umestite v prostor, da se bo ujemala z drugo kopalniško opremo in ploščicami, bo vsekakor odlična popestritev. Tako vam ne bo treba brskati po polno naloženi omarici, temveč boste svoje stvari lepo porazdelili po več omaricah.

Dodatna omara v kopalnici vnaša v vašo vsakdanjo rutino več reda in odganja stresno iskanje. Izberite visoko omaro IZLA 30D, ki jo dobite že za 139,90€.

Četudi vam prostora za kreme, parfume, mila, ličila in druge stvari in pripomočke, ki jih uporabljate v kopalnici, ravno ne manjka, bo dodatna omarica prinesla več reda. Tako se boste vsak dan hitreje uredili, saj boste točno vedeli, kje je kaj. Tako bodo imele prostor vaše stvari, za stresno iskanje pa ga bo zmanjkalo!

Imate večje apetite? Zamenjajte več kopalniškega pohištva brez gradbenih mojstrov.

Bi si želeli večjo spremembo, vendar se ne bi hoteli ukvarjati z nepredvidljivimi gradbenimi mojstri? Zamenjajte več omaric hkrati in po želji še kakšno dodajte. V ponudbi kopalniških blokov vam ponujamo omarico z ogledalom, omarico pod umivalnikom in visečo omarico (ali dve).

Vse v drzni črni mat barvi: omarica pod umivalnikom, visoka viseča omara ter dve mali viseči omarici. To je kopalniški blok BUBA DARK 2 80, ki ga dobite za 709,99€!

Vsa oprema je ustvarjena v istem slogu, zato se vam ni treba muditi pri izbiranju elementov, ki bi se ujemali. Prav tako ne bo težko najti kopalniškega bloka, ki bi se po videzu skladal z vašo kopalnico, saj so barve večinoma nevtralne (bela, črna, različni odtenki rjave in sive), takšne spadajo v vsako kopalnico. Za razgibanost pa bodo poskrbele tudi omarice v dveh barvnih odtenkih. Za drznejše smo pripravili tudi kopalniško pohištvo v modri, barvi oceanov in neba, ki pomirja, sprošča in navdihuje.  

Nova kopalniška omarica bo na zelo preprost način popestrila vašo kopalnico in vanjo vdahnila novo življenje. Dobro si oglejte svojo kopalnico in se odločite, kakšno spremembo potrebujete. Nato pa si oglejte pestro ponudbo različnih omaric in se odločite za najustreznejšo. Z našimi nasveti bo to gotovo lahko in prijetno. Vsekakor bo novost v vaši kopalnici popestrila in razgibala trenutke, ki jih preživite v tem prostoru, prav gotovo pa jo bodo opazili tudi gostje. Če pa bi jih želeli razvajati tudi na novih kavčih in naslanjačih, se pozanimajte, kako izbrati najboljšo sedežno garnituro za dnevno sobo.