Nova kopalnica - zakaj pa ne? 

Ste tudi sami med tistimi, ki se vztrajno izogibajo prenovi kopalnice? Četudi v njej preživite mnogo manj časa kot denimo v kuhinji, dnevni sobi ali spalnici, pa si tudi toaletni prostor zasluži nekaj pozornosti in stilske osvežitve. Kopalnica je namreč prostor, v katerega navadno stopimo takoj zatem, ko se prebudimo, ali tik preden ležemo k počitku. Zato je še toliko pomembneje, da nam predstavlja prostor miru in sprostitve, obenem pa nas napolni s pozitivno energijo. 

 

Z malenkostmi do sprememb! 

In sprostitev vsekakor ne vključuje frustracije ob pogledu na zbledele ploščice ali izmučene stare omarice! Seveda je celostna prenova kopalnice velik logistični in še večji finančni zalogaj, ki si ga ne more vsak privoščiti z danes na jutri. A da bi v prostor vnesli svežo energijo, vam ni treba široko razpreti mošnjička, saj so pogosto dovolj že malenkosti! 

Zakaj ne bi popestrili sten z igrivo svetlo barvo, ki vas bo že navsezgodaj zjutraj napolnila s pozitivno energijo? Če si želite v ambient vnesti še kanček prestiža, lahko stene odenete celo v kraljevsko rdečo. In če niste za eksperimentiranje, ne bo prav nič narobe, če uporabite klasične barve, kot je bela. Že sveže prepleskane stene bodo ustvarile vidno razliko, vi pa se boste pri naslednjem izletu v kopalnico počutili mnogo bolje. 

Tu pa je tudi alternativa - vodoodporne tapete! Izberite najboljši vzorec ali celo katerega od naravnih motivov in v svojo kopalnico vnesite duh eksotičnih svetov ali sproščujoče narave. 

Korak naprej: kopalniško pohištvo! 

Za tiste, ki želite pri prenovi nekoliko dlje, je seveda logična naslednja poteza zamenjava kopalniškega pohištva. Pri tem naj hitro razbijemo mit, da kakovostni in estetsko dovršeni kopalniški bloki stanejo celo premoženje. V naši ponudbi boste našli celo vrsto cenovno dostopnih kopalniških blokov, ki se ne ponašajo le z elegantnimi linijami, pač pa tudi z mnogimi uporabnimi funkcijami. Med njimi zagotovo izstopajo funkcija mehkega zapiranja, ki preprečuje ropotanje vrat in predalov ob zapiranju, ter LED osvetlitev, ki praktičnost združuje z občutkom prefinjenosti. 

 

Kopalniški blok OTO v elegantni beli barvi, ki vključuje prostorno omarico z ogledalom, omarico z umivalnikom in še dva stranska regala, je lahko vaš že za 285,99 € + popust! 

 

Večino kopalniških blokov v naši ponudbi sestavljajo omarica z umivalnikom, viseča omarica z ogledalom in različno število dodatnih regalov. Na voljo so tudi dodatki, kot so police, obešalniki in druga oprema. Mogoče je dokupiti tudi individualne kopalniške omarice

Pričarajte toplino z izgledom lesa 

Če je les v toaletnih prostorih zaradi vlage nekoč veljal za tabu, je slika danes drugačna. Kakovostni materiali z zaščitnimi premazi, kot so lesne plošče ali prevleke v imitaciji lesa vse pogosteje skrbijo za toplino, ki v kombinaciji s skandinavsko navdahnjenimi minimalističnimi linijami skrbijo za nenadkriljivo eleganco. Če imate radi pristen izgled lesenih površin, je sedaj priložnost, da slednjega vnesete tudi v svojo kopalnico. 

 

Kopalniški blok BUBA 60 z elegantnim kontrastom med svetleče sivo ter odtenkom hrasta ustvari prijetno, a tudi pristno atmosfero. Za le 495,50 € + popust! 

 

In če je nakup tovrstne kopalniške opreme za vas vse prej kot majhen zalogaj, ne skrbite. Pri Dom24 strankam nudimo tudi odlično možnost obročnega nakupa, pri kateri lahko kupec izbira med različnimi števili obrokov. Tako si lahko privoščite sanjski kopalniški blok, odplačujete pa ga v skladu s svojimi zmožnostmi. Redko lahko izberemo najboljše iz obeh svetov, zato se odlašati tokrat res ne splača! Preberite več o nakupu na obroke in se o odlični ponudbi prepričajte sami.

Kaj pa temnejši toni? 

Večina od vas bo verjetno ob izbiri kopalniškega bloka najprej pomislila na omarice v prijetnih svetlih tonih. A naj vas presenetimo - trendi na področju kopalniške opreme se obračajo v prid temnega pohištva! Temne barve namreč delujejo elegantno, še posebej pa se prilegajo v nekoliko večje kopalnice. V manjših kopalnicah namreč temen kopalniški blok utegne optično nekoliko pomanjšati prostor. 

 

Kopalniški blok ŠPELA 2 - izstopajte že za 259,90 € + popust! Črne elemente lahko kombinirate s svetlejšimi omaricami in poskrbite za vznemirljiv vzorec, lahko pa v svetlo odenete tudi stene in ustvarite igriv kontrast. 

 

A če imate površine dovolj ter si želite nekaj posebnega, vam temnejše pohištvo vsekakor toplo priporočamo. Še posebej boste zadeli žebljico na glavico, če ga kombinirate s stenami ali tapetami v toplih svetlih barvah, s pomočjo katerih boste ustvarili nadvse zanimiv in vizualno privlačen kontrast. 

Ugodno kuhinjsko pohištvo po privlačnih cenah 

Če kopalnico premnogokrat (po krivem) malce zanemarimo, pa smo na prenovo kuhinje navadno pozornejši. Slednja namreč v mnogih domovih predstavlja srce bivališča, prostor, kjer ne le kuhamo in jemo, temveč se v njem tudi družimo, ustvarjamo ali ga celo uporabljamo kot občasno pisarno. Funkcionalnost in kakovost sta zato poleg izgleda ključna kriterija pri nakupu novega kuhinjskega pohištva. 

Prenova kuhinje ni mačji kašelj 

Naj gre za prenovo kuhinjskih elementov ali nakup novega pohištva - načrtovanje nove kuhinje je precejšen zalogaj, saj moramo pri izbiri upoštevati tako tehnične omejitve (denimo vodovodna ali električna napeljava) kot tudi svoje navade in potrebe. 

V naši ponudbi boste našli kakovostne, predvsem pa estetsko dovršene kuhinjske sestave v najrazličnejših slogih. Za mala stanovanja so tu manjši kuhinjski bloki, ki kljub omejenim meram nudijo vse, kar imajo veliki, hkrati pa so na voljo po dostopnejših cenah. 

Kuhinja ELITE 2 260cm predstavlja kompakten set elementov, odetih v igrive rdečo, sivo ali bež barvo, ki bo lepo popestrila atmosfero. Omaro so izdelane iz oplemenitene iverne plošče, ki je odporna na vlago, dekor pa se ponaša z zaščito proti praskam in udarcem. Za le 476,50 € + popust! 

Tisti, ki se raje in pogosteje kulinarično udejstvujete, pa boste v naši spletni ponudbi brez težav našli prostornejše kuhinjske bloke, ki nudijo dovolj delovne površine za pripravo edinstvenih pojedin ter vam omogočajo, da kuhalnico zavihtite v družbi pomočnika. 

Je kuhar le eden ali bo mojstrov kuhalnice več? 

Preden se odločite za končno razporeditev elementov, se je dobro vprašati, kako boste kuhinjo uporabljali. Če se za štedilnikom najpogosteje znajdete sami, bo zadostovala tudi nekoliko manjša delovna površina, če pa kosila ali večerja pripravljate v družbi, to vsekakor upoštevajte pri izbiri. 

Tisti, ki se boste v kuhinji pogosto srečevali s partnerjem ali družinskimi člani, resno razmislite o kuhinji v obliki črke L. Takšna razporeditev omogoča nemoteno delo, dodatno pa jo je mogoče obogatiti še s kuhinjskim otokom, ki pričara še več delovne površine. 

 

Kotni kuhinjski blok TILLY v vse popularnejši črni barvi omogoča, da se pri kuhanju podružite s pomočnico ali pomočnikom, saj je kuhalna plošča ločena od preostale delovne površine, kar olajša gibanje več oseb za pultom. Za le 515 € + popust! 

Nikar ne odlašajte, saj se akcija -10 % izteče že ob koncu meseca! Izkoristite popust na že tako odlične cene in ob naročilu uporabite kodo AVGUST24. Odlične kuhinje in kopalnice vas že čakajo v našem spletnem salonu!