0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Stoli za jedilnico

Izdelki 1 do 30 od 365 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 365 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ponudbo pohištva dom24 sestavljajo izjemno raznovrstni in kakovostni kuhinjski stoli, ki si bodo zlahka utrli pot v katero koli kuhinjo. Naj bo ta klasično rustikalna ali pa urejena po zadnjih modnih smernicah, pri nas boste zagotovo našli stole, ki se kot nalašč ujemajo z njo. Obenem vam bodo pri raziskovanju in odločanju ob strani vedno stali naši izkušeni strokovnjaki, na katere se lahko obrnete preko telefona ali elektronskega sporočila.

Moderni kuhinjski stoli

Kuhinjski stoli v naši spletni trgovini se v grobem delijo na tri skupine, in sicer na lesene, kovinske in plastične. Pri tem velja poudariti, da je večina modelov izdelana iz več kot enega materiala oz. se slednji povezujejo med seboj. Tako v naši ponudbi denimo najdete stole s kovinskimi nogami ter plastičnim sedalom, stole z lesenimi nogami in plastičnim sedalom ter še mnogo več zanimivih in stilsko samosvojih kombinacij. To vam omogoča, da z izbiro določenega modela združite dva ali več svojih najljubših materialov ali poskrbite, da se bodo vaši novi jedilniški stoli odlično podali ambientu, ki ste ga s pomočjo ostalih kosov pohištva in druge opreme ustvarili v kuhinji oz. jedilnici.  

In če se ob tem sprašujete, kateri material je najboljši, vam moramo takoj zaupati, da enoznačnega odgovora na to vprašanje ni. Kakšni bodo vaši novi kuhinjski stoli, je odvisno predvsem vaših potreb in želja. Za začetek vam lahko pomagamo z nekaj preprostimi namigi.

Leseni stoli za jedilnico

Leseni kuhinjski stoli so preverjena klasika in garancija za prijetno, domače vzdušje za mizo. A to nikakor ne pomeni, da je les dolgočasen. Jedilni stoli iz lesa namreč znajo zapeljati z modernimi, trendovskimi linijami, ki jih dopolnjuje oblazinjenje v živih barvah ali z elegantnimi vzorci. Posebej navdušuje kombinacija lesenega ogrodja in plastičnega sedala, ki jo je mogoče uspešno združiti z zelo raznolikimi kosi pohištva. Če pa vas namesto modnih trendov bolj navdušujejo rustikalne poteze ali dizajn z rahlim retro pridihom, ste lahko tudi brez skrbi. V naši trgovini boste namreč našli tudi zavidljiv nabor klasičnih modelov, ki bodo tradicionalno eleganco vaše kuhinje dvignili na novo raven.

Kovinski jedilni stoli

Za tiste, ki imajo lesa v stanovanju že dovolj, pa so tu stilski kovinski kuhinjski stoli, ki prepričajo z minimalistično prefinjenostjo, v kombinaciji z drugimi materiali pa poskrbijo za popoln spoj sloga in pristnega domačega občutka. Izjemno priljubljena je klasična izbira kovinskih nog in usnjenega sedala, ki se odlično poda k stekleni mizi, vse več pristašev pa ima tudi modno dovršena kombinacija kovine in plastike. Za tiste, ki se ne morejo odločiti med kovino in lesom, pa je tu še ena izjemna opcija, in sicer kovina, obarvana v odtenke lesa. S takšno izbiro boste resnično združili dva elegantna svetova v enega. Na ta način ne morete zgrešiti.

Plastični kuhinjski stoli

Plastični kuhinjski stoli so vse popularnejši tudi v kuhinjah, in to popolnoma upravičeno. Krasi jih dizajn po najnovejših modnih smernicah, odlikujejo pa jih praktičnost, odpornost in preprostost vzdrževanja. Uporabite jih namreč lahko tako v notranjih prostorih kot tudi zunaj, zato so kot nalašč za vse tiste, ki svojo jedilnico v poletnih dneh radi preselite na balkon, teraso ali vrt. Njihova večuporabnost v kombinaciji z odličnim stilom pomeni, da jih lahko brez težav premikate med prostori in uporabite za množico potreb, za vzdrževanje pa največkrat potrebujete le vodo in detergent. Če želite svojo kuhinjo popestriti z živimi barvami, stilskim oblikovanjem, obenem pa uživati v praktičnosti uporabe, so plastični kuhinjski stoli morda popolna izbira za vas.