0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Kovinski stoli za jedilnico

Izdelki 1 do 30 od 229 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 229 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Če ste se lesa v svojem domu že malce naveličali in želite stanovanje popestriti tudi z drugimi materiali, so kovinski kuhinjski stoli odlična rešitev. V vaš bivalni prostor bodo vnesli pridih modernosti in elegance, s svojo obliko pa poskrbeli za pomirjujočo, domačo atmosfero. Njihova prednost je v tem, da jih je mogoče izjemno preprosto kombinirati s pohištvom iz drugih materialov, denimo z lesenimi ali steklenimi mizami ter omarami.

Na dom24 skrbimo, da so vsi kovinski kuhinjski stoli iz naše ponudbe izdelani iz kakovostnih materialov, v koraku s časom ter da ustrezajo široki paleti slogov. Prav tako so naši strokovnjaki vedno na voljo vsem tistim, ki se ob široki izbiri le stežka odločite, kateri model vam je bolj všeč. Vedno vam bomo namreč z veseljem svetovali ter se z vami pogovorili o vaših željah in potrebah.

Pestra ponudba kuhinjskih stolov

Že površen sprehod skozi spletno trgovino vam bo namreč izdal, da boste pri nas skoraj zagotovo našli svoj sanjski model stola. Naši kovinski kuhinjski stoli so lahko klasičnih, elegantnih oblik, lahko so nekoliko bolj rustikalni, lahko pa na prefinjen način združijo starejše oblikovalske smernice z modernimi linijami. To se odraža tudi pri izbiri dodatnih materialov, saj se kovina odlično dopolnjuje s široko paleto slednjih, od blaga in usnja pa vse do lesa. Klasična opcija, pri kateri se kovinski podstavek ali ogrodje združi z usnjenim ali tekstilnim sedalom pri strankam že dolgo uživa izjemno priljubljenost, vse bolj pa se uveljavljajo tudi sedala iz lesa ali plastike.

Tako se vam ob izbiri kovinskih jedilniških stolov ni treba zavezati kovini, temveč lahko z njimi združite več svojih najljubših materialov in stilsko obogatite prostor. A tudi to še ni vse. Del naše ponudbe so namreč tudi kovinski kuhinjski stoli, katerih noge izgledajo, kot bi bile iz lesa. Pri tovrstnih izdelkih so kovinske noge namreč odete v odtenke lesa. Takšni stoli so odličen kompromis za tiste, ki imajo v stanovanju sicer radi les, a so jim oblike ali barve kovinskih stolov bližje.

Izstopajte

Če pa želite, da na vašem pohištvu kovina zares pride do izraza, potem so kot nalašč za vas kovinski kuhinjski stoli z minimalnim oblazinjenjem. Njihov rahlo industrijski videz se bo odlično podal kuhinjam ali jedilnicam, opremljenim v modernem ali nekoliko samosvojem slogu, odlično pa bodo popestrili tudi druge prostore. Ena od njihovih izrazitih prednosti takšnih stolov – sploh tistih s prevleko PVC – je  ta, da se lahko ob ustrezni zaščiti uporabljajo tudi na zunanjih površinah, denimo na balkonih ali terasah. Seveda je v primeru takšne rabe nujno, da sedalo ustrezno zaščitimo pred morebitnimi padavinami. Pohištvo pa moramo pred morebitnim prenosom nazaj v stanovanje tudi temeljito pregledati, saj so se vanj lahko zatekle žuželke. 

Za zasebne ali poslovne objekte

Kovinski kuhinjski stoli pa niso le odlična izbira za stanovanjske prostore, temveč tudi za restavracije, gostinske lokale ali celo hotele. Njihov moderen, eleganten dizajn namreč dopolnjujeta visoka raven praktičnosti in trpežnost, tako da se bodo v njihovem življenjskem ciklu na njih brez težav odpočili mnogi. Sprehodite se skozi ponudbo, izberite svojo najljubšo kombinacijo materialov in v kuhinjo, jedilnico ali gostinski obrat vnesite svežino, modernost in novo raven udobja.