0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Plastični stoli za jedilnico

18 Izdelkov

18 Izdelkov

Želite svojo kuhinjo ali jedilnico opremiti z nečim drugačnim? V tem primeru so plastični kuhinjski stoli izjemna izbira, saj predstavljajo odlično stilsko popestritev in odmik od klasike, ki smo je mnogi že pošteno siti. Vnesite v svoj prostor žive barve, igrive oblike in samosvoj stil ter uživajte v edinstveni izkušnji!

Predpostavka, da so plastični kuhinjski stoli zgolj izbira tistih, ki želijo poceni pohištvo in se ne menijo za slog, ne bi mogla biti bolj za lase privlečena. Plastični stoli za jedilnico ali kuhinjo se namreč danes ponašajo z vrhunskim dizajnom in številnimi praktičnimi lastnostmi. Za oblikovalce so pravzaprav postali nekakšno ogrišče idej, na katerem preizkušajo unikatne vzorce, moderne oblike in elegantne poteze. In izdelki, ki pri takšnem snovanju nastajajo, so si že zdavnaj utrli pot v našo spletno trgovino. Zavedamo se namreč, da so vrhunski PVC kuhinjski stoli vse popularnejši stalni prebivalci kuhinj in jedilnic po Sloveniji, zaradi svoje vzdržljivosti pa predstavljajo tudi odlično in vse pogostejšo izbiro za šolske jedilnice, gostinske lokale …

Iz jedilnice na vrt in nazaj …

Ena glavnih prednosti plastičnih stolov za jedilnice in kuhinje je tudi njihova vzdržljivost oz. odpornost na vremenske vplive. Za razliko od stolov iz drugih materialov jih namreč zlahka uporabljamo na prostem, saj jim padavine ne pridejo do živega. Ker so narejeni iz trde in fleksibilne plastike, so obenem tudi precej trpežni. Tako so plastični kuhinjski stoli kot nalašč za jedilnice na prostem, balkone in terase, obenem pa so nepogrešljivi na piknikih ali vrtnih zabavah. Posebej se izkažejo s svojo lahkostjo, saj jih je povsem preprosto prenašati z enega prostora v drugega ali iz hiše na prosto ter obratno. Tako jih poleti denimo lahko uporabljate kot vrtno pohištvo, pozimi pa jim mesto najdete v kaki sobi za druženje, garaži ali povsod tam, kjer pridejo prav.

Spoj najboljših materialov

A naj vas oznaka „plastični kuhinjski stoli“ nikar ne zavede, saj ta ne pomeni, da so vsi stoli v naši ponudbi zgolj plastični. Pogosto gre pri takšnih modelih namreč za kombinacijo plastike in lesa, kovine ali tekstila. Noge stola so denimo kovinske ali lesene, sedalni del in naslonjalo pa sta iz polipropilena ali PVC-ja. Velika prednost takšnih stolov je tudi, da jih je dokaj preprosto kombinirati z drugimi kosi pohištva, saj jih na eni strani zaznamujejo tradicionalni materiali, na drugi pa z živimi barvami ali zanimivimi oblikami ravno prav poživijo in popestrijo naš prostor. Poleg tega jih lahko uporabimo v različnih prostorih, saj bodo s svojo eleganco enako kot v kuhinji navdušili tudi v dnevni ali otroški sobi. 

Preprosto čiščenje

Ob vseh naštetih prednostih pa nikakor ne smemo pozabiti še na enega izrazitega aduta, s katerim se ponašajo plastični kuhinjski stoli. To je namreč preprostost njihovega vzdrževanja. Posebej modele, ki so v celoti izdelani iz plastike, je izjemno enostavno očistiti, saj za to v večini primerov ne potrebujete nobenih posebnih čistil, temveč le vodo in običajen detergent. Očistite jih lahko kar na dvorišču in z običajno vrtno cevjo, po čiščenju pa bodo takoj nared za uporabo, saj jih je potrebno le obrisati.

Bili bi res krivični, če ne bi ob vsem tem zaključili, da so plastični kuhinjski stoli absolutno zmagovalci na področju praktičnosti in uporabnosti. Vsekakor vredno razmisleka!