0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Kovinske jedilne mize

Izdelki 1 do 30 od 102 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki 1 do 30 od 102 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Si v kuhinji ali jedilnici želite nove ravni prefinjenosti? Želite vaše obede spremeniti v edinstvena doživetja s pridihom elegance? Potem so kovinske jedilne mize v naši spletni ponudbi kot nalašč za vas. V hipu vas bodo namreč omrežile s svojimi praktičnimi minimalističnimi ali edinstvenimi, umetniško navdahnjenimi podnožji iz kovine ter ploščami iz materialov, kot sta kovina ali kaljeno steklo. Popestrite svoj prostor, brez da bi se odrekli pristnemu, domačemu občutku, in uživajte v dovšenih podobah ter modernih linijah.

Na naši spletni strani izstopajo predvsem kovinske jedilne mize z atraktivnimi podnožji iz kovine in plošč MDF v sivih ali drugih odtenkih. Takšne kuhinjske mize se odlično zlijejo predvsem z napredno zasnovanimi ambienti in umetniško navdahnjenimi jedilnimi prostori, vrhunsko pa bodo popestrile tudi stanovanja, opremljena v industrijskem slogu, ateljeje in še bi lahko naštevali. Navdušile bodo tudi ljubitelje čistih linij in tiste, ki cenijo minimalizem, a jih hkrati navdušujejo tudi dih jemajoč preplet linij ali igra podob. Medtem so za vse tiste, ki se zlepa ne želite odpovedati kančku lesa v jedilnici, odlična izbira mize z mogočnimi lesenimi ploščami in kovinskimi podnožji.

Če bolj kot na umetniške linije prisegate na preprosto, a estetsko učinkovito in prefinjeno klasiko, pri kateri do izraza pridejo lastnosti materialov, vam bodo zagotovo všeč kovinske jedilne mize, katerih podnožje sestavljata dve ali štiri noge, lahko pa je celo enodelno. Pri teh mizah je poudarek na preprostih, a sofisticiranih potezah, ki bodo svoje mesto našle v množici različnih slogov. Prav tako jih je mogoče kombinirati z različnimi kovinskimi kuhinjskimi stoli, tako tistimi z oblazinjenimi sedali kot tistimi z barvitimi plastičnimi.

Kovinske kuhinjske mize

Ljubiteljem dovršenega sloga in trendovskih linij se na tem mestu gotovo poraja vprašanje, če je izbira kovinske jedilne mize res pika na i pri opremljanju jedilnice. Žal odgovora kljub več kot 25-letnim izkušnjam na področju pohištvene industrije ne moremo stresti iz rokava, saj je ta odvisen od vaših želja in osebnega sloga. Lahko pa vam zaupamo, na kaj bodite pri izbiri posebej pozorni.

Izbira kovinske jedilne mize bo vsekakor prava odločitev, če ciljate na estetsko dovršen, eleganten in nekoliko moderen slog, obenem pa ste morda naveličani zgolj lesenih kosov pohištva. Paziti morate le, da pri izbiti ne boste upoštevali izključno stilskih faktorjev, temveč tudi namembnost in število ljudi, ki se bodo pri tej mizi običajno srečali. Nekatera mize so zaradi specifičnih oblik podnožij nekoliko manj prilagodljive, ko gre za dodajanje stolov, zato nedvomno dobro premislite, koliko slednjih potrebujete. Strankam ob izbiri pogosto prav najmanjše podrobnosti in potrebne dimenzije uidejo iz glave, kasneje pa najpogosteje prav zato pride do zapletov in nezadovoljstva.

Prav tako je v primeru, da večjo površino potrebujete zgolj občasno, modro razmisliti o raztegljivi mizi. Tako boste prihranili prostor za druge kose pohištva, po potrebi pa na popolnoma preprost način pridobili večjo površino ter s tem dodatno udobje pri obedu ali družinski igri. Razmislite tudi o številu kuhinjskih stolov. Če vseh ne potrebujete vedno za mizo, je modro izbrati take, ki jih lahko uporabite tudi v drugih prostorih.

Na drugi strani so kovinski kuhinjski stoli lahko izjemen modni dodatek, ki ne blesti le v jedilnici. Prav tako prefinjeno bodo svoje mesto zasedli kjer koli drugje v vašem stanovanju in vas navdihovali še dolgo po nakupu.