0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Jedilne mize

Izdelki 1 do 30 od 170 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 170 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sodobna kuhinjska miza je srce vsake jedilnice ali kuhinje, saj se ob njej ne zbiramo le ob zajtrku, kosilu ali večerji, temveč služi široki množici namenov. Za mnoge družine predstavlja tudi srce zabavnih večerov z družabnimi igrami, otroci pa pri jedilni mizi delajo domače naloge, ustvarjajo. Prek njene površine se izmenja nešteto dogovorov in za slednjo pogosto posedemo tudi goste. Prav zato je še toliko bolj pomembno, da smo pri izbiri jedilne mize preudarni ter da v ozir ne vzamemo le mer, temveč najdemo tudi materiale in oblike, ob katerih se dobro počutimo. Tako bo druženje še lepše, družinska kosila pa bodo prijetnejša.

Jedilne mize v ponudbi dom24 so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, njihova ponudba pa obsega pestro paleto slogov – od modernih trendovskih linih in kombinacij materialov do klasičnih ali celo nekoliko rustikalnih oblik. In če bo izbira na koncu še pretežka in se ne boste mogli odločiti sami, nas lahko vedno pokličete ali nam pišete po elektronski pošti. S 25 leti izkušenj na področju pohištva vam bomo brez težav pomagali do popolne jedilne mize.

Pestra ponudba materialov in oblik

V podjetju dom24 si prizadevamo, da lahko prav vsaka stranka najde mizo po svojem okusu in željah, zato naša ponudba obsega tako kovinske kot tudi lesene jedilne mize. Seveda je materiale med seboj mogoče tudi kombinirati in denimo izbrati modele, pri katerih je mizna plošča iz lesa, podnožje pa je kovinsko. Takšnemu podnožju se odlično poda tudi steklena ali keramična mizna plošča. S kombinacio različnih materialov boste v vaš prostor vnesli še več stila in elegance, obenem pa poskrbeli, da bo vaša nova kuhinjska miza stilsko združljiva z več različnimi elementi.

Poleg materialov seveda največ pomeni prav oblika oz. tip kuhinjske mize. Raztegljive jedilne mize so odlična izbira za tiste, ki na vsakodnevni ravni ne potrebujete velike mize, občasno pa radi pogostite večjo skupino ljudi in zato želite pridobiti nekaj dodatnega prostora. Medtem so za prijetna druženja v manjših skupinah kot nalašč okrogle jedilne mize, popoln prostor za zabavne večere ob kartah ali prijetne obede v intimni atmosferi.

Izbira prave jedilne mize

Moderne jedilne mize so odličen način, kako popestriti kuhinjo ali jedilnico, brez da bi se odpovedali funkcionalnosti. Izberemo lahko denimo veliko površino moderne oblike, npr. stekleno ali keramično, ter podnožje, ki bo z zanimivo obliko takoj pritegnilo pogled. Kuhinjska miza namreč že dolgo ni sinonim za ploščo na štirih nogah, temveč kos pohištva, ki praktičen namen združuje z elementi osupljivih oblik in na trenutke utegne spominjati na pravo umetnino. Samo pomislite, kako izjemno bi se moderno urejenemu prostoru podala steklena jedilna miza z barvnim kovinskim podnožjem nevsakdanje oblike.

Če pa ste kljub vsemu bolj za klasiko, naj vas nič ne skrbi. Srce naše ponudbe so še vedno tudi klasične jedilne mize, ki bodo z minimalističnimi linijami in praktičnimi rešitvami navdušile predvsem tiste, ki pri pohištvu najbolj cenijo uporabnost in slog, ki so ga že vajeni.

In še hiter nasvet. Pri izbiri prave mize ne pozabite na kuhinjske stole, temveč poskrbite, da se bo v vašem jedilnem prostoru vse pohištvo odlično ujemalo. Ponudbo in kombinacije miz in stolov si lahko prav tako ogledate na naši spletni strani ali pa se oglasite v salonu in že pred nakupom posedite za vašim sanjskim omizjem.