0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

INVENTURNA RAZPRODAJA

12 Izdelkov

12 Izdelkov

Morda še nikoli niste zadeli na loteriji, a pri Dom24 lahko spoznate, kakšen je občutek ob zmagovalnem dobitku. Do svojega sanjskega pohištva lahko namreč sedaj pridete še ceneje. Toda kako je to sploh mogoče? Odgovor se glasi odprodaja razstavnih eksponatov! 

Če ste ravno sredi opremljanja svojega novega ali prenovljenega domovanja in želiti prihraniti kak evro, je odprodaja popolna rešitev. V naši spletni ponudbi lahko namreč po znižanih cenah najdete pohištvo vseh vrst, od vrtnih garnitur pa vse do dnevnih sob, kuhinj in spalnic. Prav tako boste vedno odkrili kaj novega za otroške sobe svojih malih razbojnikov. 

Že poznate prednosti, ki jih prinaša odprodaja razstavnih eksponatov? 

Pohištvo na odprodaji ni le odlična priložnost, da pri nakupu prihranite, temveč ima več izjemnih prednosti, zaradi katerih napisa “odprodaja razstavnih eksponatov” nikoli ne smete prezreti. Poglejmo si, kako vam lahko pomaga! 

  1. Končno si lahko privoščite svoje najljubše kose pohištva!

Ste si že kdaj ogledovali čudovito kuhinjo ali spalnico, a hitro ugotovili, da krepko presega vaše trenutne finančne zmožnosti? Odprodaja razstavnih eksponatov vam lahko uresniči sanje, saj so modeli iz preteklih sezon lahko znižani tudi za 50 odstotkov. To lahko pomeni več 1.000 evrov nižjo ceno. Tako vam ne bo več treba sanjati o popolni kuhinji, saj jo boste imeli v svojem stanovanju. 

  1. Kakovostno pohištvo na posezonskem znižanju dobite za neverjetno nizko ceno 

Ste zaljubljeni v točno določen model spalnice ali dnevne sobe? Ste že zbrali kupček evrov, potrebnih za nakup? Nikar tako hitro! V februarju ali marcu, ko proizvajalci na trg pošljejo nove linije pohištva, se trgovci radi odločijo za odprodajo razstavnih eksponatov in starih modelov. Morda bo med njimi tudi vaš komplet pohištva, vi pa boste privarčevani denar lahko vložili še v kako garderobno omaro. 

  1. Kose pohištva na odprodaji dobite takoj - brez mukotrpnega čakanja! 

Odprodaja razstavnih eksponatov je najboljši način, da se izognete več tednom čakanja na naročene izdelke in stresu ob morebitnih zamudah. Razstavni eksponati so običajno na voljo takoj, ko se trgovci odločijo za odprodajo, zato lahko novo pohištvo že v nekaj dneh krasi vaš dom. 

Še vedno ne verjamete, da se če se vam nakup pohištva na odprodaji zares splača? Preberite naš blog prispevek, ki bo razblinil vse dvome. In če smo vas že prepričali, je skrajni čas, da se podate na spletni sprehod med našimi znižanimi izdelki in odkrijete svojo kupčijo dneva! 

Odprodaja kopalnic 

Odprodaja kopalniškega pohištva je vaša priložnost, da na ugoden način prevetrite svojo dotrajano ali zastarelo kopalniško opremo. Privoščite si kakovostno pohištvo s praktično zasnovo in modernimi linijami, pa naj gre za kopalniške bloke ali posamične kopalniške omarice. Morda v ponudbi naletite tudi na čudovito ogledalo

Odprodaja dnevnih sob 

Dnevni prostor je običajno tisti, v katerem preživimo večino časa, ko smo doma. Prav zato se opreme včasih hitreje naveličamo kot v drugih prostorih. Če želite v svoje življenje vnesti nekaj več svežine, a ne bi radi zapravili preveč, je odprodaja dnevnih regalov popolna rešitev. In ko se bo v vaši dnevni sobi čez noč pričelo zbirati več sorodnikov ali prijateljev, kot ste sprva načrtovali, vas iz zagate reši odprodaja sedežnih garnitur

Odprodaja spalnic 

Ste prvič čisto na svojem in s partnerjem ali prijatelji opremljate prvo stanovanje? Če se vam je po vložku v dnevno sobo in kuhinjo pri spalnici nekoliko zataknilo, le brez skrbi. Da ne boste spali na tleh, bo poskrbela odprodaja postelj, po ugodnih cenah pa si lahko omislite tudi preproste, a kakovostne in funkcionalne komplete spalnic

Odprodaja kuhinj 

Iščete ugodno kuhinjo drugo kuhinjo ali kuhinjski blok za počitniško hiško? Morda boste popolno izbiro po ugodni ceni odkrili prav med elementi na razprodaji. Posebej pri manjših pomožnih kuhinjah, pri katerih je cena pomembnejša od podrobnosti, se razstavni eksponati lahko izkažejo za odličen vir prihranka. In če občasno za mizo zberete več gostov, je odprodaja kuhinjskih stolov 

Kaj pa odprodaja vrtnih garnitur? 

Sredi zime po vrtne stolčke in mizo? Ne, nihče ne bo mislil, da ste zblazneli. Izvensezonska zniženja so namreč kot nalašč, da se po ugodni ceni opremite za poletno sezono. In težko bi našli boljši primer strateškega nakupa, kot je odprodaja vrtnih garnitur. Oglejte si našo ponudbo vrtnega pohištva in poiščite garniture ali posamične elemente, ki po koncu prejšnje sezone čakajo, da jih na svoj vrt sprejme srečni novi lastnik!  

Ostanite na tekočem! 

In za konec še premeten nasvet. Če želite prvi izvedeti za novo pohištvo na odprodaji, si naredite uslugo in spremljajte naše novičke. V naših blogih boste odkrili marsikateri koristen nasvet za opremo doma, predvsem pa vas bomo vedno obvestili, če bo na obzorju nova odprodaja razstavnih eksponatov, s tem pa priložnost za vaš prihranek.