Razmišljate o prenovi svojih bivalnih prostorov, a hkrati za to ne bi radi zapravili več, kot je treba? Ste vedno na lovu za prihranki in ugodnostmi? Potem je odprodaja pohištva, kjer lahko ujamete zadnje kose po močno znižanih cenah, prava rešitev za vas!

Zadnje raziskave kažejo, da največje prihranke na odprodajah obljublja mesec januar. V začetku novega leta trgovci pohištva ponujajo ogromne popuste pri nakupu zadnjih kosov iz zaloge, kar za vas pomeni ugoden nakup kosov iz prejšnjih sezon. Kaj vse pa lahko pridobite, če se odločite za nakup pohištva na odprodaji? Berite dalje.

Dnevni regal TOR -20% (329,90 €)

1. VELIKI PRIHRANKI

Napis “zadnji kosi” vam je po vsej verjetnosti znan. Izjemno nizka cena, ki ga spremlja, pa prav gotovo tudi. 

Nakup pohištva na odprodajah je kot nalašč za vas, če svoj dom želite osvežiti z novo opremo in hkrati tudi prihraniti. Na modele iz pretekle sezone, katerih trend se skoraj vedno nadaljuje tudi v tekoče leto, lahko prihranite tudi 50 % ali več, kar se pri nakupu pohištva vsekakor izplača. Ker gre za večje nakupe s stroški tudi po več 1.000 €, ki predstavljajo kar zajeten finančni zalogaj, lahko na odprodajah ogromno privarčujete.

Svetujemo tudi, da pri nakupih na odprodaji gledate široko. Čeprav je zima in ta trenutek morda res nimate potrebe po novem vrtnem pohištvu, se splača premisliti, če ste imeli menjavo vrtne garniture v planu spomladi. Izvensezonski nakup v kombinaciji z odprodajo je lahko zares prijazen do vas in vaše denarnice.

Kuhinjski blok INA NOVA -22% (319,99 €)

2. ZNIŽANE CENE PRED NOVO SEZONO

Najnovejši modni trendi na področju notranje opreme in pohištva za dom, s tem pa tudi nove linije izdelkov za tekoče leto, se na trgu običajno pojavijo februarja ali marca.

Preden se trgovci odločijo za nakup nove zaloge, pa je nujno, da pred tem izpraznijo svoja skladišča in naredijo prostor za nove izdelke. 

Ravno zato se nakup v tem času najbolj splača in je koristen tako za vas, kot tudi za prodajalca. Z nakupom lahko ujamete neverjetne popuste na vrhunsko pohištvo in z njimi prihranite tudi do 50 % ali več. Prednost tovrstnih nakupov je tudi v tem, da si takrat lahko privoščite tudi tiste zares dizajnerske kose, o katerih pri polni ceni morda ne bi niti sanjali, a so zaradi ugodnosti kar naenkrat na dosegu vaših rok.

Svetujemo vam, da ste na tekočem s ponudbo na trgu in že vnaprej preverite, katero pohištvo je zares pisano na vašo kožo. Predhodno opravite meritve in preverite, če izbrani kos zares pristaja v že obstoječo zasnovo vaših bivalnih prostorov ter se o tem pogovorite tudi z vašim partnerjem. Tako boste lahko že vnaprej pripravili spisek izdelkov, ki so vam najbolj všeč in boste v času odprodaj pripravljeni, da prvi pograbite zadnji kos vam najljubšega pohištva.

Kopalniški blok AMY bela mat -11% (189,99 €)

3. KRAJŠI DOBAVNI ROKI

Najbrž ste se tudi vi že srečali s situacijo, kjer ste se odločili za nakup novega kosa pohištva, na primer sedežne garniture. Z veseljem ste izbrali svoj najljubši model, se odločili za material in barvo ter garnituro tudi naročili. Nato pa šok! Vašega modela ni na zalogi ne pri trgovcu, ne pri dobavitelju, vi pa ste ujeti v neskončno čakanje, ki se lahko zavleče tudi po več mesecev. 

Tovrstno čakanje vam in vaši družini povzroči nepotreben stres, hkrati pa celotni situaciji lahko pusti zelo grenak priokus tudi, ko naročeno pohištvo končno prispe na vaš dom.

Velika prednost nakupa pohištva na odprodajah je v tem, da je le-to skoraj vedno že na zalogi. Tako v razmaku nekaj dni izberete svoj kos, ga naročite in prejmete na dom. Odprodaja je izvrstna ideja tudi za vse, ki zamenjavo za svoje staro pohištvo potrebujejo v najkrajšem možnem času, saj se s tem izognejo čakanju.

Svetujemo vam, da dobavne roke vedno preverite pri izbranem trgovcu, saj se boste s tem izognili slabi volji in zagotovili, da boste izbrano pohištvo prejeli pravočasno.

Kotna sedežna garnitura TOMM belo/siva -16% (649,90 €)

Da vam odprodaja razstavnih eksponatov in zadnjih kosov ne uide, spremljajte naše objave na socialnih omrežjih, kjer boste ostali na tekočem z najnovejšimi akcijami. Če pa se vam pri izbiri pravega pohištva zatakne in potrebujete strokovno pomoč, pa za rokav pocukajte naše strokovnjake iz ekipe dom24, ki vam bodo z veseljem pomagali iz zagate.