0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Je vaša kuhinja ali jedilnica vse prej kot le prostor za pripravo obroka ali družinski obed? Brez skrbi, niste edini! Sodobni kuhinjski in jedilni prostori so v hitrem tempu življenja pogosto srce vsakodnevnega dogajanja. Po potrebi jih preobrazimo v mobilno pisarno ali učilnico za najmlajše ter v njih na hitro pogostimo nenapovedane obiskovalce ali organiziramo družinski sestanek. Prav zato je ključno, da ambient v kuhinji in jedilnici uredimo tako, da nam bo zagotavljal kar največjo mero praktičnosti in udobja, hkrati pa nas navduševal z estetsko dovršenostjo in kakovostno opremo. Kako to storiti? Nekaj uporabnih namigov smo za vas že zbrali v spodnjih vrsticah.

Preberi
30. 06. 2020 15.32 By Tomaz Srpcic

Pričnimo tale zapis malce drugače, in sicer z nekaj zanimivimi vprašanji. Želimo namreč, da razmislite, kako se počutite v svoji spalnici. Vam je njena ureditev všeč? Se dobro počutite, ko ležete k počitku? Ali dobro spite? Radi na proste dneve še malce polenarite v postelji in uživate v ambientu? Če niste večkrat kot iz topa ustrelili “Da!”, je skrajni čas, da se pogovorimo o tem, kako preurediti vašo spalnico!

Preberi
2. 06. 2020 17.35 By Tomaz Srpcic

V sveže prenovljeni kuhinji se vse blešči, nova dnevna soba že gosti prve družabne večere, spalnica pa je tik pred obsežno posodobitvijo … toda kaj manjka? Kopalnica, seveda! Če vas dolgočasne stare ploščice in dotrajana oprema že pošteno spravljajo ob živce, a vam draga in naporna adaptacija ne diši, nikar ne vrzite puške v koruzo! Tudi z omejenimi sredstvi lahko namreč poskrbite za preproste spremembe, s katerimi boste svojim toaletnim prostorom vdahnili popolnoma nov značaj in veliko lažje počakali na pravo prenovo. V tem članku najdete 5 najboljših.

Preberi
14. 05. 2020 07.59 By Tomaz Srpcic

Ste v teh dneh morda opazili, kako se življenje izza štirih zidov pospešeno deli na vrtove, dvorišča ali terase? Dnevi so namreč vse daljši, večeri vse toplejši, zrak pa že prežema omamni vonj poletja. Če bi se tudi vi radi udobno zleknili pred domačo rezidenco ali počitniško hišico, a je vašim stolčkom in mizicam pravkar odbila zadnja ura, nikar ne skrbite! Pri Dom24 ne premoremo le izjemne ponudbe vrtnega pohištva, temveč smo tudi ljubitelji vrtnih zabav in ležernih popoldnevov na prostem. Ker zato dobro vemo, kaj potrebujete za brezskrbno uživanje na soncu, smo za vas pripravili 5 nasvetov, s pomočjo katerih pri izbiri ne boste zgrešili!

Preberi
30. 04. 2020 08.45 By Tomaz Srpcic

Je negotova situacija, v katero nas je skorajda čez noč pahnila epidemija koronavirusa, res priložnost za nakup novega pohištva? Pri Dom24 pravimo: “Zakaj pa ne!?” Morda trenutna kriza res ni najboljši čas za investicijo v novo kuhinjo ali popolno prenovo dnevne sobe, a že nekaj ugodnejših kosov pohištva lahko v teh dneh odlično popestri vaš dom in poskrbi za prijetno atmosfero. Da boste res pametno izbrali, smo za vas pripravili nekaj idej! 

Preberi
3. 04. 2020 09.13 By Tomaz Srpcic

Pomlad povezujemo z lepšim in toplejšim vremenom ter s skorajda neizbežnim in nujnim spomladanskim čiščenjem.

Pri tem ne govorimo zgolj le o čiščenju kot takem, pač pa tudi o preureditvi doma, odstranjevanju nepotrebne navlake, ki se nam vsem nabere čez zimo, ter načinih, kako svoji hiši ali stanovanju hitro in brez večjih vložkov lahko privoščite nekaj spomladanske osvežitve.

Kako se tega lotiti karseda učinkovito, z vami delimo v spodnjih nasvetih.

Preberi
19. 03. 2020 10.32 By Tomaz Srpcic

Otroška soba je prostor neskončnega raziskovanja, razburljivih idej in zabavne igre. Imeti mora dovolj prostora, da svoje mesto najdejo tako oblačila kot igrače, ki v sobi običajno zavzamejo največ prostora. Katere kose pohištva torej potrebujete? Preberite spodaj...

Preberi
20. 02. 2020 13.02 By Tomaz Srpcic

Zadnje raziskave kažejo, da največje prihranke na odprodajah obljublja mesec januar. Kaj vse pa lahko pridobite, če se odločite za nakup pohištva na odprodaji? Berite dalje...

Preberi
15. 01. 2020 10.12 By Tomaz Srpcic

V objemu sedežne garniture pred televizijskimi ekrani se prileže kak slan prigrizek, na njej mine kakšno kosilo ali večerja, ob kateri si privoščimo tudi žlahtno kapljico, zato se je kakšni nesreči skorajda nemogoče izogniti - a kako očistiti madeže iz sedežne garniture? Berite dalje…

 

Preberi
17. 12. 2019 13.32 By Nina Zupančič

Je vaše stanovanje že dlje časa potrebno prenove, pa s tem kar odlašate in odlašate? Zdaj je pravi čas, da pričnete! Kvalitetna renovacija bivalnih prostorov z novim pohištvom, ki v vaše stanovanje vnese val svežine, je bližje, kot si mislite. Skrivnost do ugodne prenove, ki vas ne bo premočno udarila po denarnici, hkrati pa boste z njo očarali družino in prijatelje, je preprosta…

Preberi
21. 11. 2019 13.32 By Nina Zupančič

Produktov 1 v 10 od 12 skupaj