0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Sedežna garnitura: kos pohištva, na katerem boste gledali filme, se družili z družino, se crkljali s svojim partnerjem in doživeli nekatere najbolj umirjene, sproščujoče in prijetne trenutke svojega vsakdana. Jasno je, da je njena izbira ključnega pomena za udobje bivanja in vaše splošno zadovoljstvo, zato mora nasvete za njen nakup poznati vsak.

Preberi
25. 11. 2021 10.59 By Maja Plesko

Četudi mnogi, ki nam je v teh dneh omogočeno delo od doma, že močno pogrešamo svoje sodelavce, vsakdanji “živžav”, skupne malice in druge male radosti pisarniškega življenja, ima služba na daljavo vse več privržencev. Mnogi bomo tudi po koncu koronakrize z veseljem kak dan “oddelali” iz udobja domačega stanovanja, kjer lahko sestankujemo tudi v udobni trenerki, ob koncu delovnega dne pa smo takoj … doma! In prav zato je pomembno, da si svojo domačo pisarno uredimo tako, da bomo v njej kar najučinkovitejši ter da se bomo dobro počutili. Že veste, kako kar najbolje izkoristiti svoj delovni kotiček?

Preberi
1. 12. 2020 11.59 By Tomaz Srpcic

Ste se v času, ko smo zaradi zdravstvene situacije bistveno več doma, lotili urejanja stanovanja? Odlična ideja! In če ste ob pospravljanju in sortiranju ugotovili, da se vam je nabralo preveč stvari in bi vam prav prišla dodatna omara, le brez skrbi! V naš spletni pohištveni salon lahko vstopite kadar koli, iz katere koli občine ter brez maske! ;) Toda iz izkušenj vemo, da je ob raznoliki izbiri tudi obisk trgovine iz naslonjača lahko naporen! Da pa pri izbiri vaše nove garderobne omare ne bo tako, smo v tem prispevku zbrali nekaj najkoristnejših nasvetov, s pomočjo katerih bo odločitev mala malica.

Preberi
29. 10. 2020 13.32 By Tomaz Srpcic

Se tudi v vašem gospodinjstvu obeta projekt “Prenova otroške sobe”? Ste v dvomih, kakšno pohištvo izbrati ter kako sploh opremiti mini rezidenco vašega nadobudneža, ne da bi pregloboko segli v žep? Pri dom24 vam z veseljem pomagamo! Preberite si nekaj nasvetov iz naše zakladnice izkušenj in vaš uspeh bo zagotovljen!

Preberi
29. 09. 2020 07.47 By Tomaz Srpcic

Dolgi in topli poletni dnevi počasi jemljejo slovo, življenje pa se bo z vrtov, teras in dvorišč zopet pričelo seliti v topla zavetja naših domov. Če ste po počitniškem predahu ugotovili, da bi tudi vašemu domovanju koristilo nekaj svežine, imate sedaj odlično priložnost, da si to željo še pred jesenjo uresničite! Pri dom24 vam namreč še ta teden omogočamo 10 % popusta na vse kuhinje in kopalnice v naši ponudbi. Da bo odločitev hitra in lahka, pa smo za vas pripravili še nekaj uporabnih namigov, s pomočjo katerih se boste še lažje odločili za prave izdelke!

Preberi
25. 08. 2020 14.18 By Tomaz Srpcic

Katera stvar vam je pri poletju najbolj všeč? Dolgi dnevi, kot nalašč za romantično raziskovanje narave, počitniška brezskrbnost ali morda čas, da se končno zares spočijete? Sonce, voda, zrak, svoboda napolnijo pljuča s svežo energijo in dajo zalet za spremembe. Poletni optimizem nam vlije pogum za odločitve in premike. Poletje ni samo idealno obdobje za piknike s prijatelji, kot nalašč je tudi za preobrazbo doma. Vas je pograbila želja, da bi prenavljali, ustvarili nekaj novega, drugačnega? Z nasveti, ki smo jih pripravili za vas, boste osvežili svoj dom, ne da bi pri tem vse postavili na glavo in zapravili celo premoženje.

Preberi
21. 07. 2020 09.41 By Tomaz Srpcic

Je vaša kuhinja ali jedilnica vse prej kot le prostor za pripravo obroka ali družinski obed? Brez skrbi, niste edini! Sodobni kuhinjski in jedilni prostori so v hitrem tempu življenja pogosto srce vsakodnevnega dogajanja. Po potrebi jih preobrazimo v mobilno pisarno ali učilnico za najmlajše ter v njih na hitro pogostimo nenapovedane obiskovalce ali organiziramo družinski sestanek. Prav zato je ključno, da ambient v kuhinji in jedilnici uredimo tako, da nam bo zagotavljal kar največjo mero praktičnosti in udobja, hkrati pa nas navduševal z estetsko dovršenostjo in kakovostno opremo. Kako to storiti? Nekaj uporabnih namigov smo za vas že zbrali v spodnjih vrsticah.

Preberi
30. 06. 2020 15.32 By Tomaz Srpcic

Pričnimo tale zapis malce drugače, in sicer z nekaj zanimivimi vprašanji. Želimo namreč, da razmislite, kako se počutite v svoji spalnici. Vam je njena ureditev všeč? Se dobro počutite, ko ležete k počitku? Ali dobro spite? Radi na proste dneve še malce polenarite v postelji in uživate v ambientu? Če niste večkrat kot iz topa ustrelili “Da!”, je skrajni čas, da se pogovorimo o tem, kako preurediti vašo spalnico!

Preberi
2. 06. 2020 17.35 By Tomaz Srpcic

V sveže prenovljeni kuhinji se vse blešči, nova dnevna soba že gosti prve družabne večere, spalnica pa je tik pred obsežno posodobitvijo … toda kaj manjka? Kopalnica, seveda! Če vas dolgočasne stare ploščice in dotrajana oprema že pošteno spravljajo ob živce, a vam draga in naporna adaptacija ne diši, nikar ne vrzite puške v koruzo! Tudi z omejenimi sredstvi lahko namreč poskrbite za preproste spremembe, s katerimi boste svojim toaletnim prostorom vdahnili popolnoma nov značaj in veliko lažje počakali na pravo prenovo. V tem članku najdete 5 najboljših.

Preberi
14. 05. 2020 07.59 By Tomaz Srpcic

Ste v teh dneh morda opazili, kako se življenje izza štirih zidov pospešeno deli na vrtove, dvorišča ali terase? Dnevi so namreč vse daljši, večeri vse toplejši, zrak pa že prežema omamni vonj poletja. Če bi se tudi vi radi udobno zleknili pred domačo rezidenco ali počitniško hišico, a je vašim stolčkom in mizicam pravkar odbila zadnja ura, nikar ne skrbite! Pri Dom24 ne premoremo le izjemne ponudbe vrtnega pohištva, temveč smo tudi ljubitelji vrtnih zabav in ležernih popoldnevov na prostem. Ker zato dobro vemo, kaj potrebujete za brezskrbno uživanje na soncu, smo za vas pripravili 5 nasvetov, s pomočjo katerih pri izbiri ne boste zgrešili!

Preberi
30. 04. 2020 08.45 By Tomaz Srpcic

Produktov 1 v 10 od 18 skupaj