0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Pisarniški regali

28 Izdelkov

28 Izdelkov

Če za delo potrebujete različno dokumentacijo ali pa je med svojim poslovanjem ustvarjate skorajda na tone, prav gotovo iščete elegantno rešitev za pregledno shranjevanje. Pri tem vam lahko pridejo prav pisarniški regali, ki lahko vašo domačo pisarno ali pisarno za vaše zaposlene še dodatno popestrijo in spravijo v red. 

Naša pestra ponudba vam bo olajšala odločitev, saj boste v njej našli nekaj za vsak okus. Vaša pisarna tako nikoli več ne bo razmetana, saj vam bodo regali omogočili urejeno shranjevanje vseh fasciklov, škatel in drugih pisarniških pripomočkov.

Z ustreznimi regali boste optimalno izkoristili svoj delovni kotiček, predvsem pa boste zaradi urejenega shranjevanja prihranili čas. Izognili se boste namreč zamudnemu iskanju želenih papirjev in drugih materialov, saj bo vaša pisarna vedno kot iz škatlice. Tako boste lahko svoj čas porabili bolje ter morda celo kakšno minutko prej zaključili svoj delovni dan.

Kako najti ustrezen pisarniški regal?

Da boste med našo pestro ponudbo lažje izbrali pisarniški regal po svojem okusu, smo za vas pripravili nekaj ključnih smernic:

Velikost regala

Najprej moramo svoje želje uskladiti z dejansko velikostjo prostora, v katerega želimo umestiti regal. Ali zaradi pomanjkanja prostora iščete visok in ozek regal ali pa imate morda na tleh več prostora ter si lahko tako privoščite nižji in širši regal? V naši ponudbi najdete regale različnih dimenzij, ki jih boste zlahka uskladili s prostorom, ki ga imate na voljo.

Število in dimenzije polic

Pomembno vprašanje pred nakupom je tudi število polic, poleg tega pa tudi njihove mere in globina. Pri tem morate vsaj približno vedeti, kaj nameravate shranjevati na njih. Bodo to široki fascikli ali škatle, polne dokumentov? Ali pa manjše knjige in drugi pisarniški pripomočki? 

Če nameravate na regalih shranjevati večje fascikle, je dobro, da ste vsaj približno seznanjeni z njihovimi dimenzijami in se ne odločite za nakup regala z zelo ozkimi policami. V takem primeru bodo vaši fascikli in škatle viseli čez police, kar je lahko tudi nevarno, saj jim to ne bo omogočilo stabilnega shranjevanja.

Barve in materiali

Pisarniški regal pa ne sme biti zgolj uporaben, temveč tudi privlačen na pogled. Pomislite, kakšni materiali in barvni odtenki bi se najbolj podali vaši pisarni. V naši ponudbi najdete tudi pisarniške regale abstraktnejših oblik za moderno zasnovane prostore. Tako boste lahko pisarniški regal izbrali v skladu s svojimi željami ter poskrbeli, da se bo nov kos pohištva ujemal z zasnovo vaše pisarne.

Pisarniški regali za vsakogar

Pri Dom24 se ponašamo z bogato ponudbo za vse okuse po izredno ugodnih cenah, zato boste med našimi izdelkih zagotovo našli kakšnega po svojih željah. Pisarniški regali v naši spletni trgovini so kovinski, leseni, različnih dimenzij ter različnih slogov – za vsakogar nekaj! 

Poleg različnih regalov pa so v ponudbi Dom24 na voljo tudi pisarniški predalniki, ki jih lahko postavite pod mizo in prav tako predstavljajo odličen dodaten prostor za shranjevanje. Če urejate domačo pisarno, v kateri imate rahlo prostorsko stisko, lahko raziščete, katere pisarniške mize z že vključenimi regali se najdejo v naši ponudbi. 

Naročene izdelke vam z veseljem dostavimo na dom, izkoristite pa lahko tudi možnost plačila na obroke, da vam preurejanje domače pisarne ne bo predstavljalo prevelikega finančnega zalogaja.