0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Pisarniške mize

Izdelki 1 do 30 od 48 skupaj

  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 do 30 od 48 skupaj

  1. 1
  2. 2

Letos je zaradi pogostega dela od doma še toliko pomembneje, da si uredimo prijeten kotiček za domačo pisarno. Tako bomo poskrbeli za prijetno delovno okolje, kar nam bo dalo dodatno motivacijo za delo. Opremljanje domače pisarne ali pisarne v podjetju je lahko precej enostavno, saj poleg mize in računalniške opreme med ključne elemente spadajo še pisarniški stoli ter pisarniški regali za shranjevanje dokumentov in drugih stvari, ki jih ne želimo nalagati na pisalno mizo.

Kako izbrati pisarniško mizo?

Osrednji element pisarne predstavlja ustrezna pisarniška miza, ki pa mora biti prilagojena našim potrebam. Za lažjo izbiro smo za vas pripravili nekaj smernic.

Velikost pisarniške mize

Pred nakupom se moramo najprej vprašati, kakšno velikost in višino mize želimo. Ta mora biti prilagojena naši višini oziroma višini stola, hkrati pa mora biti tudi ustrezne velikosti za prostor, v katerega jo nameravamo umestiti. Bodite pazljivi, da se pri nakupu ne uštejete in domov pripeljete mize, ki je sploh ne boste mogli stisniti v za to namenjen prostor.

Razmisliti moramo tudi, ali potrebujemo ozko mizo ali pa nameravamo na njej pregledovati različne dokumente, zaradi česar bi nam bolj prav prišla malce širša miza. Jo bomo potrebovali zgolj za prenosni računalnik ali pa bomo nanjo postavili namizni računalnik, zaradi česar prav tako potrebujemo več prostora? Vse to so vprašanja, na katera si moramo odgovoriti pred nakupom pisarniške mize, še preden sploh pričnemo razmišljati o slogu. 

Kaj pa prostor za shranjevanje?

Dobro je tudi vnaprej premisliti, ali imate v svoji pisarni prostor za dodatne regale ali pa bi raje imeli model mize, ki bi vam omogočil shranjevanje vsega potrebnega v predalih. V naši ponudbi najdete tudi različice z že vključenimi regali za tiste, ki potrebujejo več odlagalnih površin.

Barve in materiali

Izbrati je treba tudi ustrezen material pisarniške mize in ga čim bolje umestiti v prostor ter ga uskladiti s preostalim pohištvom. Da vam ne bo treba sklepati stilskih kompromisov, vam nudimo pisalne mize iz različnih vrst lesa, kovine in drugih materialov ... Poskrbite, da se bo vaš nov kos pohištva ujemal s preostalimi deli vaše pisarne.

Sodobni dodatki

Ne pozabite na ostale lastnosti, ki jih želite pri svoji pisarniški mizi, kot so na primer odprtine za električne kable ali pa mobilna polica za tipkovnico. O takšnih stvareh je dobro razmisliti pred nakupom, da kasneje z opremljanjem pisarne ne boste imeli dodatnih stroškov.

Pisarniške mize za vse okuse

Na srečo vam lahko pri Dom24 ponudimo bogato ponudbo po ugodnih cenah, zato lahko vedno ugodimo vsem željam. Ponujamo kotne pisarniške mize, pisarniške mize iz kovine, svetlega in temnega lesa ter pisarniške mize s predali ali vključenimi regali, prav tako pa so na voljo tudi mize s koleščki, ki vam omogočajo, da svojo “pisarno” po zaključenem delovniku pospravite, kamor želite.

Naročeno vam po ugodnih cenah dostavimo na dom v najkrajšem možnem času, ponujamo pa tudi možnost plačila na obroke, zato vam pri urejanju vašega domačega delovnega kotička nič ne bo stalo na poti.

Če niste prepričani, katera pisalna miza bi se najbolje podala v vaše delovno okolje, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali najti najboljši izdelek za vaše potrebe. V primeru, da želite svojo pisarno opremiti na en mah, si poglejte še, kakšni pisarniški stoli in pisarniški regali kraljujejo v naši ponudbi.