Ščepec domišljije + malo barve = velika sprememba

Prebudite umetnika v sebi in v staro kopalnico vnesite malce življenja! Že če stene zgolj sveže prepleskate z barvo, ki je prostor krasila doslej, bo razlika opazna, z nekaj drznosti pa boste prostor popolnoma spremenili. Odenite stene v svetle, živahne barve, ki bodo odsevale igrivost, ali pa s kraljevsko rdečo v trenutku pričarajte nekaj prestiža. 

Si želite še korak dlje? Razmislite o tapetah! Te namreč niso več primerne zgolj za suhe prostore, saj je na trgu tudi vse več vodoodpornih različic. Izberite edinstven vzorec in ob naslednjem skoku pod prho vas bo spremljala edinstvena atmosfera. Tistim kreativnejšim dušam bodo zagotovo še posebej všeč fototapete, denimo tiste z motivi rajskih plaž ali narave. 

 Namenite svoji kopalnici novo srce!

Včasih lahko že s preprostimi spremembami dosežemo izjemen učinek, kar velja tudi za svet kopalnic. Če vas ob živce bolj kot sama funkcionalnost opreme spravlja njen izgled, boste z novim kopalniškim blokom v hipu prevetrili celoten prostor. Moderne, minimalistične linije elementov z gladkimi površinami in praktičnimi funkcijami bodo namreč v hipu ukradle pozornost in pričarale moderen pridih. 

Večino kopalniških blokov sestavljajo set omaric, umivalnik ter drugi dodatki, kot so ogledala ali police. Kakovostni modeli se ponašajo tudi s funkcionalnostmi, kot sta LED osvetlitev in omarice z mehkim zapiranjem. 

Če želite izkoristiti vse estetske in praktične adute modernega kopalniškega bloka, imamo pri dom24 za vas naravnost odlično ponudbo. Kopalniški blok KOSMO 2 80 namreč združuje uglajen slog, kakovostne materiale in priročno mehko zapiranje omaric. Piko na i pa doda izjemna cena ter možnost enostavnega obročnega nakupa, s katerim si novo pohištvo še lažje privoščite! 

Kopalniški blok Kosmo 2 80 - vrhunski slog za le 697,90 €

Tisti, ki potrebujete več prostora in cenite vrhunski slog, pa nikakor ne spreglejte kopalniškega bloka CAP140 v prefinjeni kombinaciji temnih in svetlih površin. Ta namreč združuje kar dva keramična umivalnika z omaricama in veliko visečo omaro. 

Kopalniški blok CAP140 - vaš že za 6 x 198 € 

Naj vam predstavimo še tretjo v nizu trendovskih izbir! Če pristaš prvinske minimalistične klasike v skandinavskem duhu, vas bo brez dvoma navdušil model CAP80 PLUS. Sijoče bela barva, skorajda nevidni ročaji in preproste poteze utelešajo vrhunski slog, ki s svojo enostavnostjo hkrati pomiri in začara. 

 

Kopalniški blok CAP80 PLUS - kakovost in edinstven slog za le 855,90 €

Včasih je dovolj že en sam element … 

Bi z izbiro celotnega kopalniškega bloka radi še malce počakali, a bi hkrati z nečim popestrili turobnost trenutnega pohištva? Odgovor so posamične kopalniške omarice! Te niso le ugodnejša možnost popestritve, temveč z dodatkom odlagalnih površin doprinesejo tudi k praktičnosti. 

Ko končate s tem prispevkom, se brž odklikajte v naš spletni pohištveni salon in si oglejte svoje možnosti. Omarice v naši ponudbi vas bodo namreč omrežile z elegantnim, a nevtralnim stilom, ki se brez težav poda mnogim ureditvam, ter številnimi praktičnimi elementi. 

A pri iskanju elementov se ne omejujte zgolj na kopalniško pohištvo! Zakaj ne bi v kot postavili univerzalne mizice ali celo stojala za kozmetične pripomočke, ali pa za slog poskrbeli s posebnim regalom? Pobrskajte med našimi ekskluzivnimi kosi pohištva in pustite zanimivim izdelkom, da zbudijo oblikovalca v vas! 

Ogledalo kot pripomoček in okras

Lično oblikovano ogledalo je lahko v kopalnici to, kar je uokvirjena slika v dnevni sobi ali katerem koli drugem prostoru, hkrati pa ima še priročno funkcijo. Če si pri ličenju ali česanju pomagate z majcenim ogledalcem na vratcih viseče omarice, je morda skrajni čas, da na prosto steno namestite večji model. Že igra svetlobe, ki jo bo povzročala površina ogledala, bo v prostor vnesla spremembo. 

Če pa nad umivalnikom nimate omarice, lahko tja obesite novo ogledalo čisto posebne oblike ali z nenavadnim okvirjem. V enega takšnih lahko odenete tudi staro ogledalo ter tako z zanimivo barvno shemo ustvarite igriv kontrast. Včasih zanimiv okvir lahko odkrijete tudi v starinarnici ali na podstrešju, njegov retro pridih pa na zanimiv način zoperstavite modernemu slogu novega kopalniškega bloka. 

Svetlo je prijetno

Vzdušje v prostoru zlahka zamori tudi pomanjkanje svetlobe. Če je vaša kopalnica pretemna, zato velja pretehtati možnosti za dodatno osvetlitev. To lahko dosežete že z namestitvijo prosojnejših zaves na okna, prostor pa lahko posvetlite tudi z živobarvnejšimi zavesami tuš kabine ali kopalne kadi. 

Z Dom24 do popolne prenove kopalnice

Tudi vi v mislih že načrtujete prevetritev svoje kopalnice? S pravim partnerjem je vse mnogo lažje! Naši strokovnjaki imajo leta izkušenj pri preurejanju prostorov, zato vam z veseljem pomagajo z idejami in nasveti. Z njihovo pomočjo boste v naši bogati ponudbi v hipu našli prave izdelke za svojo novo kopalnico! 

Za dodatne nasvete pri izbiri smo vam vedno na voljo na telefonski številki 041 337 950 ali 05 734 20 01, pa tudi preko elektronskega naslova info@dom24.si. In če si pohištvo pred nakupom želite ogledati tudi v živo, imamo za vas veselo novico, saj vas že nestrpno pričakujemo v našem showroomu v Sežani. Se vidimo!