0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Moderne kuhinje

Izdelki 1 do 30 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 do 30 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Se ob vstopu v kuhinjo v svojem stanovanju počutite, kot bi se stopili v muzej pohištva? Je vašim kuhinjskim omaram, pultu in pripomočkom dokončno odklenkalo? Če ste se dokopali do teh vrstic, smo skoraj prepričani, da bi kuhalnice raje vihteli v lepi moderni kuhinji in ne v kulinaričnem časovnem stroju. Imamo prav?

Ekipa dom 24 vam z veseljem pomaga pri izbiri estetsko dovršene, kakovostne in moderne kuhinje, v kateri boste z največjim zadovoljstvom rezali, sekljali mešali, pražili in pekli. V naši spletni trgovini boste odkrili pestro paleto kuhinjskih sestavov v vseh cenovnih razredih – ob ugodnih, a praktičnih in simpatičnih kuhinjskih blokov pa vse do prostorsko razkošnih in vrhunsko opremljenih kuhinj. Vse, kar morate storiti, je, da pograbite meter, izmerite površino, ki jo imate na voljo, nato pa v naši spletni ponudbi izberete popolno kuhinjsko pohištvo zase!

 

Moderne kuhinje spajajo praktičnost in vrhunski slog

Gotovo ste bili že kdaj v gosteh pri sorodnikih ali prijateljih, katerih stanovanje krasi stilsko dovršena in za nameček še premišljeno zasnovana kuhinja. Posebej če pri vas lonci še vedno ropotajo po starem pultu, ste zagotovo občutili razliko.

Moderne kuhinje namreč na najboljši način združujejo praktično zasnovo, prefinjene linije in vzorce ter kakovostne, predvsem pa na pogled in otip prijetne površine. V takšnem okolju je tudi priprava najbolj vsakdanjega in dolgočasnega obroka lahko nepozabno doživetje. In – če nam verjamete na besedo – tudi hrana ima še boljši okus, saj je vendar skuhana z ogromno dobre volje!

Privlačne in moderne kuhinje na dom24.si so izdelane iz oplemenitenih ivernih plošč, oblečene pa so tudi v poseben dekor, ki jim nudi prvovrstno zaščito pred vlago. Njihove površine so obenem izjemno odporne na praske in druge poškodbe, do katerih lahko pripeljejo manjše kuharske nezgode. Njihove elemente je mogoče skorajda popolnoma poljubno kombinirati ter po želji dodajati ali odstranjevati.

Večina modelov je za resnično prvovrstno uporabniško izkušnjo opremljena tudi s sistemom za mehko zapiranje predalov in omar. Tako pri pripravi zajtrka ne boste več prebudili celotnega gospodinjstva in najbližjih sosedov, ko boste po omarah brskali za svojimi najljubšimi kosmiči.

 

Kako se sploh lotim izbire prave moderne kuhinje?

Ob pestri ponudbi barv, slogov, oblik in razporeditev, ki jih nudijo raznolike moderne kuhinje, je izbira pravih kombinacij včasih nadvse stresno in vse prej kot preprosto opravilo. A dom24 je nastal ravno zato, da nakup popolne kuhinje za vas poenostavi. Že vnaprej pripravljene kombinacije elementov so praktično in ergonomsko zasnovane, tako da so nared za kuharska doživetja. Tako lahko vi na podlagi dimenzij svojega prostora povsem preprosto izberete popolno kombinacijo, za piko na i pa lahko razporeditev tudi prilagodite svojim željam in potrebam.

A brez vsake skrbi. Če o svoji izbiri niste popolnoma prepričani, se lahko vedno oglasite v našem salonu v Sežani ali za mnenje povprašate našo strokovno ekipo. Bistvo je, da je nakup kakovostne moderne kuhinje pri nas hiter in preprost, za nameček pa tudi najugodnejši! Prav ste prebrali, pri nas boste za vsak nov model kuhinje odšteli manj kot pri drugih ponudnikih. In kako to vemo? Ker vam v primeru, da za enak izdelek pri konkurenci prejmete nižjo ceno, mi zagotovimo še več popusta.

Torej, ste za akcijo? Je čas, da se posodobite in ne le jeste, temveč tudi kuhate kot kraljica ali kralj? Začnemo lahko kar takoj, in sicer s praktičnimi nasveti za izbiro kuhinjskega pohištva, ki smo jih pripravili, da vam že tako preprosto nalogo še dodatno olajšamo.