0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Vrtni ležalniki

Izdelki 1 do 30 od 65 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 do 30 od 65 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vroča poletja, hladne limonade in vrtni ležalniki gredo z roko v roki. Z njimi si lahko pričarate pravo poletno vzdušje, ne glede na letni čas. Naj gre za vaš vrt, teraso ali balkon, vrtni ležalniki so resnično sopomenka za sprostitev in sončenje, zato si brž oglejte našo ponudbo in zagotovite svežo preobrazbo svoje domače “plaže”.

3 zlata pravila, ki jih je dobro poznati pred nakupom

Ker so vrt, terasa ali balkon podaljšek vašega doma, za zunanje vrtno pohištvo upoštevajte enaka merila kot pri opremljanju notranjosti. Glavni kriteriji, na katere morate biti pozorni, so:

  1. udobje,

  2. praktičnost in

  3. izgled.

Pred odločitvijo pa dobro premislite tudi o tem, za kakšen namen boste najpogosteje uporabljali svojo teraso, vrt ali balkon ter koliko prostora imate na voljo.

Udobje

Čeprav si vsak posameznik po svoje razlaga pojem udobja, se zagotovo vsi strinjamo, da so oblazinjeni vrtni ležalniki najbližji približek ležanju na oblakih. Na izbiro imate različne oblike vrtnih ležalnikov, ki so jim dodane blazine, zagotovo pa bodo največ pozornosti pritegnili sanjski vrtni ležalniki s senčnikom, ki ustvarijo prav poseben mediteranski pridih.

Majhen dodatek, ki znatno prispeva k udobju, je tudi nastavljivo naslonjalo za hrbet. Z njim bo več urno ležanje še prijetnejše, saj nudi oporo celotnemu hrbtu. Izbira ležalnika, ki ima zračno hrbtišče preprečuje nepotrebno znojenje in omogoča enostavno kroženje zraka.

Praktičnost

Za vse, ki ste prostorsko omejeni, a ne želite biti prikrajšani za uživanje na svežem zraku, so zložljivi vrtni ležalniki odlična rešitev. Po uporabi jih enostavno zložite in pospravite na mesto, kjer vas ne bodo motili.

Vrtni stoli so tudi izjemno enostavni za vzdrževanje, saj so narejeni iz materialov, ki za čiščenje potrebujejo le vodo, v primeru hujše umazanije pa zadošča uporaba čistilne gobice in čistilnega sredstva.

Izgled

V naši pestri ponudbi najdete številne modele vrtnih ležalnikov, s katerimi boste užitek poležavanja v domači oazi miru ponesli na višjo raven. Od zdaj naprej lahko ljubitelji sodobnega sloga izbirate med plastičnimi vrtnimi ležalniki različnih oblik in barv. Navdušenci nad morjem boste z ležalniki iz ratana, katerim so priložene blazine, spremenili svojo teraso v pravo malo modro laguno. Izbirate lahko med različnimi barvami, prevladujejo pa bela, črna in imitacija temno rjavega ratana.

Glede na material so na voljo ležalniki iz umetnega ratana, kovine in PVC. Pri izbiri materiala upoštevajte, koliko bodo ležalniki izpostavljeni zunanjim dejavnikom, kot so dež, sonce in visoke ali nizke temperature. Material, ki najbolje kljubuje najrazličnejšim vremenskim razmeram, je umetni ratan. Da še dodatno podaljšate življenjsko dobo vrtnih ležalnikov, pa jih po uporabi hranite v suhem prostoru.

Vrtni ležalniki so znanilci prihajajočih toplih dni

Ležalniki sodijo med kose vrtnega pohištva, ki se jih vsako leto razveselimo, saj naznanjajo prihod poletja in dolgih sončnih dni. S kombinacijo takega, ki se bo prilagajal celotnemu interierju, lahko spremenite dolgočasno teraso v popoln prostor za druženje s svojimi najbližjimi. Zato izberite svojega v pestri ponudbi na spletni strani in v salonu Dom24. Da boste imeli vse stvari vedno pri roki, pa mu dodajte še dopolnjujočo vrtno mizo, vrtne stole in ostalo vrtno pohištvo.