0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Vrt

Izdelki 61 do 90 od 212 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 61 do 90 od 212 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Od pomladi pa vse do jeseni lahko lovimo sončne žarke na svojem balkonu, terasi ali vrtu ter uživamo v branju knjige ali počitku na svežem zraku. To lahko predstavlja poseben užitek, sploh, če je vrtna garnitura prava. Na njej se moramo počutiti udobno in domače, sploh če na njej preživljamo veliko svojega časa. Poleg udobja pa je pomemben tudi izgled, saj vam mora biti všeč tudi vizualno. Izbira vrtne garniture torej naj ne bo naključna, temveč si za to vzemite dovolj časa in razmisleka, saj vam bo lahko še dolgo krajšala sončne popoldneve na vrtu ali balkonu.

Pri nas boste lahko našli enostavne rešitve in vizualno privlačne vrtne garniture. Nudimo skrben izbor vrtnega pohištva, v katerem lahko najdete nekaj za vsak okus. Izbirate lahko med vrtnimi mizami, vrtnimi stoli, počivalniki, vrtnimi ležalniki ter ostalimi kosi vrtnega pohištva, ki se bodo dobro podali na vaš vrt ali balkon. Ker je pomembno, da si pričarate prijetno vzdušje za počitek na svežem zraku, si poglejte našo bogato izbiro vrtnega pohištva.

Vrtne garniture lahko sestavljate, kombinirate in dokupujete po vaših željah in okusu. Svoj izbor prilagodite velikosti prostora, ki ga opremljate, da le-ta ne bo preveč napolnjen in ne preveč prazen. Miza in stoli so obvezna oprema, s katero lahko začnete opremljati vrtni prostor. Vrtna garnitura Arizona izgleda moderno in je izdelana iz umetnega ratana, njeno orodja pa iz aluminija. Zaradi materiala je dovolj vzdržljiva, da jo boste lahko imeli na prostem tudi ob dežju. Ko jo boste pospravili za zimo, bo zavzela le malo prostora, zato ne potrebujete velike kleti za skladiščenje. Hvaležna rjava barva je primerna za kombiniranje z ostalimi naravnimi barvnimi toni, zato tudi izbira blazin ne bo pretrd oreh.

V kolikor iščete vrtno garnituro, ki je bolj namenjena počivanju in pitju popoldanske kave ali osvežilne pijače, lahko izberete vrtno garnituro Neby. Ker je odporna na vse vremenske vplive, posebno skladiščenje ne bo potrebno, vseeno pa priporočamo skrbno ravnanje v zimskem času za čim daljšo življenjsko dobo. Garnitura je nižja in narejena v obliki kavča in fotelja, zato bo počitek v njej zelo udoben.

Lahko se odločite tudi za ločen nakup vrtne mize in vrtnih stolov. V naši spletni trgovini boste lahko našli komplementarne modele k že obstoječemu vrtnemu pohištvu ali pa si boste sestavili vašo popolnoma novo vrtno garnituro. Za slajše popoldneve in brezskrbno poležavanje si ne pozabite ogledati še naše ponudbe vrtnih ležalnikov. Iz nabora različnih materialov in barv boste lahko našli takšnega, ki odgovarja vašim željam.

 

Če potrebujete še kakšne nasvete pred nakupom ali pa ste negotovi glede svoje izbire, nas lahko kadarkoli pokličete in z veseljem vam bomo svetovali.