0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Stoli za kuhinjo po ugodnih cenah, modernega dizajna

STOLI ZA KUHINJO

Stoli za kuhinjo so osnovni del pohištva s katerim bomo opremili naš jedilni kotiček. Navadno kuhinjske stole izbiramo glede na izgled in barvo kuhinje. Prav zato je pomembno, da imamo na izbiro veliko število materialov in barv.

Ker se v našem podjetju tega zavedamo, vam ponujamo veliko izbiro stolov za kuhinjo, barskih stolčkov in stolov za zunanjo uporabo. Izbirate lahko med lesenimi, plastičnimi in usnjenimi kuhinjskimi stoli. Na voljo so stoli različnih oblik in velikosti. Pri nas lahko kupite standardne kuhinjske stole, ki so namenjeni notranji uporabi, ponujamo pa vam tudi stole za sedenje ob točilnem pultu ter stole za zunanjo uporabo. Stole za kuhinjo lahko naročite v različnih barvah, lahko pa izbirate tudi med materiali. Vsi stoli so kvalitetno in natančni izdelani. Materiali so kakovostni in trpežni, življenjska doba stolov pa je, ob pravilnem vzdrževanju, zelo dolga.

OBLAZINJENI KUHINJSKI STOLI

Ponujamo pa vam tudi oblazinjene kuhinjske stole, ki omogočajo udobno sedenje in obrok naredijo še prijetnejši. Kuhinjske stole, oblazinjene z usnjem zlahka vzdržujemo, saj ob morebitnem madežu usnje le pobrišemo in madež bo izginil. Priporočljivo je, da jih enkrat letno namažemo s kremo za usnje, ki bo našim oblazinjenim kuhinjskim stolom povrnila lesk in mladosten videz. Usnjeni kuhinjski stoli ponujajo udobje, zraven tega pa so trpežni in trajni. Oblazinjeni kuhinjski stoli so primernješi za notranjo uporabo, saj se ob preveliki izpostavljenosti vremenskih vplivov lahko poškodujejo.

Če razmišljate o nakupu stolov za kuhinjo, lahko na naši spletni strani pogledate ponudbo, se odločite in stole naročite kar preko spleta. V primeru vprašanj, vam bomo pomagali kar po e-pošti. Seveda ste dobrodošli tudi v našem salonu pohištva, kjer si stole lahko ogledate v živo in se prepričate o njihovi kakovosti ter udobju, ki ga stoli ponujajo. Na voljo imate tudi posvet s prodajalcem, ki vam bo z veseljem pomagal pri izbiri materialov, barve in oblike stola, primernega za vaš jedlni kotiček.