Prenova hiše ali stanovanja je lahko zelo stresno opravilo. Morda se sprašujete “ali je to sploh potrebno”, ali pa imate pomisleke, da “za to zdaj ni pravi čas”. Hitro se pojavijo tudi dvomi, da ne boste našli pohištva po svojih željah, ali pa le-to ne bo v skladu z ostalimi kosi v vašem domu.

Vse skrbi so odveč, če le izberete pravega ponudnika pohištva, ki vas na podlagi svojih izkušenj popelje do prave izbire, nad katero se boste navduševali še mnogo let. Bistveno pa je tudi, da izberete pravi čas za prenovo. Idealen čas za nakup pohištva je tako ravno vedno bolj priljubljeni Črni petek oz. Black Friday s svojimi ugodnimi popusti in nizkimi cenami.

Še vedno oklevate? Za lažjo strateško odločitev smo za vas pripravili 5 ključnih prednosti prenove doma v času Black Friday akcij!

 1. Ogromni prihranki

Ste si tudi vi že večkrat ogledovali kak kos, za katerega ste vedeli, da si ga nikakor ne morete privoščiti, pa ste ga na skrivaj vseeno občudovali? 

Kvalitetno leseno pohištvo in modni dizajnerski kosi v vaš dom vnesejo karakter. Ne gre zanikati, da je masivna lesena miza, za katero se lahko zbere vsa družina, srce vsake jedilnice. Prav tako ne moremo mimo dejstva, da je oblazinjena sedežna garnitura nepogrešljiv kos vsake dnevne sobe. Drži pa, da je za tovrstne kose pohištva običajno potrebno odšteti več.

Prav zato se nakupovanje v času Black Friday akcij še posebej izplača! Ne le, da so na voljo izdelki po ugodnejših cenah, pač pa se zniža cena tudi tistih modnih kosov, ki si jih morda sicer ne bi mogli privoščiti, takrat pa postanejo na dosegu rok. Če s prenovo doma počakate do Črnega petka, tako lahko prihranite tudi po več 1.000 €!

Lesena masiva miza BOSS 2 (726,90 €)

2. Prenove se lotite sistematično

To, da nas črni petek obišče vsako leto konec novembra, res ni nobena skrivnost. To, da trgovci v tem času močno znižajo cene izdelkov in storitev, pa tudi ne.

Zato se na prenovo stanovanja lahko v miru pripravite. Za začetek naredite seznam pohištva, ki ga res nujno potrebujete. Morda je to nov kopalniški blok ali pa nova otroška soba? Kakorkoli že bodite kritični in izbirajte kose, ki so vam zares všeč in bi se dobro podali trenutnemu izgledu vaših bivalnih prostorov. Lepota nakupovanja v času Black Friday akcij je, da se nanj lahko pripravite vnaprej in prihranite denar, hkrati pa so vam takrat na voljo tudi dražji kosi po nižjih cenah.

3. Vključite vso družino

Čas nam le redko kdaj dopušča, da v odločitve vključimo vse člane družine. Tako starši velikokrat izberejo pohištvo za otroške sobe, moški se kar sami odločijo za nakup novega kavča, ženske pa brez privoljenja spremenijo kopalnico v pravo rožnato oazo.

Izkoristite Black Friday tako, da se nanj pripravite vnaprej in v proces vključite vso družino. Dovolite, da svoje mnenje pove vsak član. Naj otroci sami izberejo barvo svoje nove postelje. Prepustite izbiro jedilne mize ženski, moški pa naj bodo glavni pri izbiri pohištva za dnevno sobo.

Tako boste hkrati prihranili in obenem osrečili prav vse člane družine.

Otroška soba SARENA (2.774,00 €)

4. Nakupujte pohištvo izven sezone

Morda ugotovite, da je v vašem stanovanju vse v najlepšem redu in da trenutno nimate potrebe po nakupu novega notranjega pohištva. A kaj kmalu bo spet pomlad, ko nas čaka posedanje na terasi in pitje kave v udobnih vrtnih garniturah ali sončenje na ležalnikih.

Black Friday akcije so idealna priložnost za nakup vrtnega pohištva – ne le, da boste v tem času prihranili ogromno denarja, pač pa tudi stres, ki bi vam ga predstavljalo iskanje in nakup pravih kosov spomladi. Tako boste lahko zunaj uživali že takoj ob prvih toplih žarkih.

Vrtna garnitura EUREKA (252,99 €)

5. Pričarajte decembrsko vzdušje za vso družino

Kaj je lepšega, kot praznična srečanja, na katerih se zbere vsa družina? Kuhinja, napolnjena z omamnimi vonji, lepo okrašena jedilnica na koncu pa  seveda  dnevna soba s sedežno garnituro, na kateri ob gledanju božičnih filmov lahko uživa vsa družina.

Morda že nekaj let odlašate z nakupom nove jedilne mize, čeprav veste, da je za to prišel že skrajni čas. Mogoče je vaša sedežna garnitura premajhna, da bi se na njej zleknili vsi, zato mora nekdo vedno sedeti na stolu. Letos stvari naredite drugače!

Nakupujte v času črnega petka in z novimi kosi nagradite ne le sebe, pač pa tudi svoje najbližje.

Da bo izbira pravega pohištva lažja, se obrnite na izkušene in zanesljive strokovnjake ekipe Dom24. Z veseljem bomo poiskali trajnostne rešitve za vaš dom – pa naj bo to v času Black Friday akcij ali ne.