Ugodno in kakovostno pohištvo za lepše trenutke

Čeprav si vsi skupaj želimo, da bi težki trenutki čim prej minili in da bi se življenje spet vrnilo v ustaljene tirnice, bomo morali najbrž vsaj še za nekaj časa stisniti zobe. Le tako bomo skupaj pripomogli k zaustavitvi širjenja virusa in obvarovali sebe ter svoje bližnje.

A ker življenje kljub vsemu teče dalje, ni razloga, da si čakanja na konec preventivnih ukrepov ne bi polepšali z ugodnim pohištvom, s katerim bo ta čas minil v prijetnejšem vzdušju. Uživati in ostati produktiven namreč ni prepovedano, dokler to počnemo v varnem zavetju svojega doma!

Naj bo v teh dneh doma še posebej prijetno.

Tabure OVČKA za samo 94,50 €.

Dneve, ko večina od nas doma preživi mnogo več časa kot sicer, se zato splača pametno izkoristiti tudi za manjšo osvežitev bivalnih prostorov. Nekateri ste v času samoizolacije morda spremenili svoje navade in pogrešate kak praktičen kos pohištva, spet drugi ste ob spomladanskem čiščenju ugotovili, da nimate kam pospraviti odvečnih zimskih oblačil. Tu ste še vsi tisti, ki že dolgo načrtujete, da bi rahlo preuredili svoje stanovanje, pa doslej nikakor niste našli časa ... Zdaj je vaša priložnost, da izkoristite dani trenutek in si ogledate našo spletno ponudbo!

Preprosto spletno naročilo in varna dostava

In za nameček v teh dneh do novega pohištva pridete še ceneje! Ker si pri Dom24 v teh dneh želimo zaščititi tako svoje dostavljalce kot tudi zveste stranke, v želji po čim manj fizičnih stikih spodbujamo plačevanje s kartico ali po predračunu. Vsem, ki boste ob nakupu izbrali eno od teh metod, bomo tako priznali še 3-odstotni popust na celotno naročilo! Vsi naši zaposleni so obenem opremljeni z vso razpoložljivo zaščitno opremo ter ustrezno poučeni o varni dostavi.

Užijte pomlad na balkonu, terasi ali vrtu

Pomlad že trka na vrata, s seboj pa prinaša tople sončne žarke in več dnevne svetlobe. Naše kakovostno vrtno pohištvo je zato odlična rešitev za vse, ki bi se kljub preventivni samoizolaciji radi naužili pomladnih vonjav in prosti čas izkoristili na prostem!

Manjši ali zložljivi vrtni stoli ter praktične vrtne mize so kot nalašč, da svoje zajtrke ali jutranje kavice preselite na balkon ali manjšo teraso. Za tiste, ki imate pred hišo več prostora, so v ponudbi tudi vrtni ležalniki, ki so v toplejših dneh popolno mesto za uživanje ob napeti knjigi.

Naj domači vrt v teh dneh postane vaš pomladni raj.

Vrtna garnitura OHAIO za 289,99 €

 

In če si domačo karanteno delite z najbližjimi ter bi se skupnih trenutkov radi naužili v varnem zavetju domačega vrta ali verande, si vsekakor oglejte tudi ugodne vrtne garniture. Z njihovo pomočjo boste imeli pri uživanju na soncu več prostora, tako da boste po koncu preventivnih ukrepov k sebi zlahka povabili še sosede.

Za prijetno druženje ob filmih, družabnih igrah in pogovorih

Je tudi vaša dnevna soba v teh dneh osrednji kraj za popoldansko ali večerno druženje? Če ob filmskih večerih ali drugih skupnih aktivnostih pogrešate več udobja, je nakup dodatnega tabureja ali vreče za sedenje odlična rešitev. Za udobnejše trenutke lahko poskrbi tudi dodaten fotelj ali enosed, če nimate kam s prigrizki, pa je skrajni čas za naročilo kakovostne, a ugodne klubske mizice.

Sedalna vreča SOFT za 84,90 € se lahko celo raztegne v dodatno ležišče.

Poskrbite za domačo pisarno in ostanite produktivni

Trenutna situacija nas je večinoma ujela nepripravljene in mnogi niti v sanjah nismo pričakovali, da se bodo naša stanovanja spremenila v pisarne. Če tudi vaša kuhinjska miza počasi postaja premajhna za nemoteno delo in če vse težje prenašate trd kuhinjski stol, je rešitev na dlani!

Pisarniška miza Yuppie za le 49,56 € je odlična hitra rešitev za vse, ki vas je delo od doma ujelo nepripravljene. 

 

V našem spletnem salonu vas čaka praktično pisarniško pohištvo vseh cenovnih razredov in raznolikih dimenzij. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli bodo poskrbeli, da kriza ne bo terjala davka za vaša vrat in hrbtenico, s pomočjo prave pisarniške mize pa boste pridobili dragoceno delovno površino. Naj bo delo na domu prijetno, ne pa v breme!

Vse za šolo na daljavo

Imate tudi sami po novem doma šolsko učilnico? Brez skrbi! Pri Dom24 boste našli tudi otroško pohištvo za domače učenjake. Da knjige in zvezki ne bodo potovali po celotnem stanovanju, lahko poskrbite s pisanimi otroškimi predalniki ali dodatnimi policami. In če so kuhinjo ter pisarno sedaj zasedli mame in očetje, bodo za udobno reševanje domačih nalog poskrbele igrive pisalne mize za male junake.

Da bodo knjige in zvezki na svojem mestu. 

Predalnik KIARA za 192,00 € (na voljo v različnih barvah)

 

Za vse, ki opremljate stanovanje …

… so tu številni dodatki, brez katerih doma preprosto ne gre. Če vas je epidemija koronavirusa zmotila ravno pri opremljanju ali preurejanju prostorov, bomo težavo skupaj rešili. Odvečni čas je namreč kot nalašč, da v miru obogatite stanovanje, pri tem pa vam pomaga naša spletna trgovina! Za piko na i so tu stilske omare za čevlje, priročni obešalniki, elegantno pohištvo za predsobe, raznolika ogledala in še mnogo več.

Popolno mesto za spomladanske vetrovke – obešalnik QUIETE za le 13,78 €. 

Ali pa si preprosto polepšajte dan z nečim lepim!

Glede na čas, v katerem smo se znašli, se občasno spodobi tudi malce pocrkljati. V naši spletni trgovini zato vse ljubitelje modernega in elegantnega dizajna, pristnih retro linij ali neobičajnih rešitev čaka široka ponudba ekskluzivnega pohištva. A pri Dom24 so na srečo ekskluzivne tudi cene, zato boste prav vsi lahko našli nekaj lepega za svoj dom.

Elegantna klubska miza MEGA za le 99,99 €

Razveselite sebe ali svoje bližnje s stilsko klubsko mizico, o kateri že dlje sanjajte, ali zanimivim regalom. Zakaj ne bi vaše stanovanje v novi luči zasijalo prav sedaj, ko dejansko lahko uživate v spremenjenem ambientu? Izkoristite čas za načrtovanje in prebudite svojo kreativno plat. Ne pozabite, da tudi z malenkostmi v prostor lahko vnesete svežo energijo.

Ste za prihranek?

Potrebujete novo pohištvo, a bi glede na situacijo radi čim več prihranili? Potem je odprodaja razstavnih eksponatov popolna priložnost za vas. Naš razstavni salon v Sežani je trenutno sicer zaprt, a številni eksponati vseeno čakajo, da novemu lastniku polepšajo domače okolje. Če vam je kateri izmed njih všeč, vam ga z veseljem varno in zanesljivo dostavimo!

Kuhinjska garnitura LETICIA - namesto 329 € le 199,99 €.

 

Za dodatno pomoč pa smo vam vedno na voljo na telefonski številki 041 337 950 ali 05 734 20 01 in preko elektronskega naslova info@dom24.si.