0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuhinjski bloki

Izdelki 31 do 60 od 194 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 31 do 60 od 194 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kuhinja je pomemben prostor v vašem domu, zato ni vseeno, kakšno boste izbrali. V naši ponudbi vas čakajo moderni kuhinjski bloki različnih stilov, barv in kombinacij, ki jih lahko tudi poljubno prilagajate glede na vaše želje, prostor in potrebe. 

Moderni kuhinjski bloki

Kuhinjski bloki so že vnaprej sestavljeni kuhinjski sestavi z vsem, kar potrebujete. So idealna rešitev za majhne prostore in za vse tiste, ki ste omejeni s prostorom in denarjem. Na voljo so vam različne velikosti, najmanjši kuhinjski blok 120 cm je namenjen res majhnih kuhinjam, največji kuhinjski blok pa meri 300 cm. Ker gre za vnaprej določene sestave različnih dimenzij, so cene kuhinjskih blokov veliko bolj ugodne kot kuhinje po meri. Prednost pripravljenih sestavov je tudi ta, da kuhinjo vidite v živo, kupite in odpeljete, brez večmesečnega čakanja nanjo. In če vam je všeč en sestav, vendar bi imeli drugo barvo, je mogoče izbrani kuhinjski blok naročiti tudi v drugačni barvi.   

Beli kuhinjski bloki

Beli kuhinjski bloki ne samo, da so najbolj nevtralni, so tudi najbolj brezčasni. Z njimi boste težko zgrešili, saj se podajo vsakemu stilu, tako modernemu kot rustikalnemu, in k vsaki barvi ostalega kuhinjskega pohištva. V naši ponudbi so vam na voljo moderni kuhinjski bloki, ki sledijo minimalizmu in čistim linijam kot tudi nekoliko bolj podeželski stili kuhinjskih blokov, ki v kuhinjo pričarajo več domačnosti. 

Rjavi kuhinjski bloki 

Beli kuhinjski elementi, v kombinaciji z lesenimi detajli, so še vedno eni izmed najbolj priljubljenih izbir, ko pride do kuhinjskega bloka. V naši ponudbi najdete ogromno sestavov iz različnih vrst lesa - sonoma, wenge, hrast … z različnimi tipi beli površin - mat, lak, visoki sijaj …  

Črni kuhinjski bloki 

Tisti, ki prisegajo na moderni stil in si dovolijo več drznosti, pa v bodo zagotovo navdušili moderni kuhinjski bloki v črni barvi. Ti so lahko popolnoma črni, z detajli kot so ročaji, kuhinjska ozadja, pike in pomivalna korita v drugi barvi, lahko pa so kombinirane z drugimi barvami materiali, na primer belimi ali lesenimi elementi. Naj vas očarajo moderni kuhinjski bloki v črni barvi v naši ponudbi. 

Kakšne velikosti so vam na voljo? 

Najmanjši kuhinjski blok v naši ponudbi meri v širino 120 cm in na tej velikosti nudi vse, kar najbolj potrebujete. Velikosti kuhinjskih sestavov se gibljejo do 300 cm, na voljo so pa različne oblike postavitev, od klasične ravne kuhinje do L kuhinje, lahko si kuhinje po elementih sestavite sami. Vsaka kuhinja vam je na voljo v različnih barvnih odtenkih. 

Zakaj za vašo novo kuhinjo izbrati dom24? 

Kuhinje iz naše ponudbe so izdelane iz kakovostnih materialov, ki so zaščiteni pred vlago in odporni na praske. Na voljo so vam različne kombinacije in možnosti postavitve, prav tako je po želji mogoče naročiti dodatne elemente. Kljub ugodnim cenam lahko velikokrat prejmete še dodatne popuste, izbrano kuhinjo pa vam tudi v realnem dobavnem roku brezplačno dostavimo na dom. Nudimo vam najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, 100% garancijo zadovoljstva in možnost plačila na obroke.