0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuhinje

Izdelki 1 do 30 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 do 30 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2

Kuhinje so danes postale prav poseben prostor za druženje s svojo družino, saj so moderne kuhinje umeščene v razširjeni dnevni prostor. Pogosto se jih postavlja v odprte prostore, ki se združujejo z bivalnim, kar družinskim članom daje občutek domačnosti. Izbira kuhinje pogosto predstavlja preglavice, saj je izbira bogata, prava kuhinja pa le ena. Težave nastanejo pri izmeri mer, barvni ustreznosti in stilski umeščenosti, ki prostor lepo dopolnjuje. Ker lahko v kuhinji preživimo kar nekaj časa, je pomembno, da se v njej dobro počutimo in da nam ustreza glede na naše potrebe.

Ne smemo pozabiti tudi na funkcionalnost kuhinje, ki nam omogoča, da imamo vse pripomočke vedno pri roki, kadar jih potrebujemo. Živeti v harmoniji prostora in uporabnikove funkcionalnosti je načelo, ki bi se ga moral držati vsak kupec nove kuhinje. Upoštevati je potrebno tudi gibanje, ki ga izvajamo med kuhanjem, torej klasičen trikotnik – med kuhalno ploščo, koritom in hladilnikom. To gibanje ni nujno vedno v dejanski obliki trikotnika, saj so vsi elementi kuhinje lahko tudi v ravnini in ravno tako omogočajo zadosten nivo dostopnosti in priročnosti.

Ko opremljamo sodobno stanovanje, pogosto potrebujemo hitro in enostavno rešitev – kuhinjo, ki bo hitro dobavljiva, z ustreznimi merami in stilsko ustreznostjo. Če želite prihraniti vaš čas in ohraniti strpnost, lahko ta problem elegantno rešite s kuhinjskimi bloki. Ker so mere fiksne, niso potrebni obiski monterjev, ki izmerijo prostor – to lahko storite kar vi. V naši ponudbi lahko najdete takšen kuhinjski blok, ki vam je najbolj všeč, pri čemer lahko izbirate tudi med različnimi dimenzijami. Naročite ga lahko kar iz kavča, vso našo ponudbo pa najdete na spletu.

Kuhinjski blok bo na primer primeren za vse, ki želite v svojo kuhinjo vnesti pridih sodobnosti in elegantnosti. Minimalistične linije in nežne barve se bodo podale v vsak prostor, s čimer boste lahko kombinirali najrazličnejši dekor. V kolikor ste za bolj drzne barve, boste v naši spletni trgovini našli tudi kuhinjski blok LAMA v temno rdeči barvi. Takšni odtenki vnašajo v prostor resnost, ki se v kombinaciji s sivo barvo lepo podajo v prostore s temno opremo.

Poleg tega pa v naši ponudbi najdete tudi pomivalna korita, saj kuhinjski bloki tega elementa kuhinjskega pohištva ne vsebujejo. Ker so narejena iz kvalitetnih in vzdržljivih materialov, bodo brez težav prestala mnogo kuharskih doživetij in zdržala celotno življenjsko dobo kuhinjskega bloka.