0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Kopalnice

Izdelki 91 do 120 od 134 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 91 do 120 od 134 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Svoj dan začnete in končate v kopalnici, zato naj bo kopalniško pohištvo sproščujoče in predvsem premišljeno razporejeno. Običajno so kopalnice med najmanjšimi prostori v hiši ali stanovanju, zato je potrebno vsak kotiček izkoristiti in vse skupaj postaviti na način, da se v kopalnici ne počutimo utesnjeno. To je v večini primerov kar velik izziv, zato smo v naši spletni trgovini to poskusili kar se da poenostaviti – do popolne kopalnice vas tako loči le nekaj klikov.

Kaj običajno sestavlja moderno kopalnico? Na sliko kopalnice bi že mali otroci narisali umivalnik, omarico pod umivalnikom, ogledalo, stranišče in tuš kabino. In ravno to so tisti elementi, brez katerih kopalnica nima prave funkcije – poleg možnosti umivanja in negovanja, mora biti tudi seveda tudi funkcionalna. V omarah mora biti dovolj prostora za brisače, izbrane kozmetične pripomočke in vse male aparate, ki jih vsakodnevno uporabljate za osebno nego.

V naši spletni trgovini boste v vsakem kopalniškem bloku dobili stoječo in visečo omaro, ki sta barvno skladni z umivalnikom, nekateri pa imajo še dodatne stoječe ali viseče omarice. V kolikor bi želeli imeti v kopalnici še več prostora za shranjevanje, lahko enostavno dokupite še kakšen kos omare in z njo zapolnite še zadnji prosti kotiček v vaši kopalnici. Cena kopalniškega bloka je odvisna od števila elementov in materiala, iz katerega so elementi narejeni. V naši spletni trgovini pa redno skrbimo, da vam določene cene kopalnic občasno tudi znižamo, da boste prihranili kakšen evro za nakup ostalih pripomočkov za v kopalnico.

Pri izbiri kopalniških elementov bodite pozorni, da se ti barvno prilegajo k ploščicam in stenam. Pred nakupom pa nujno preverite tudi dimenzije v vaši kopalnici in jih uskladite z naročenimi elementi. Največje razočaranje je namreč to, da imate izbrano svojo mega kopalnico, a, ko je enkrat sestavljena, ugotovite, da njene mere niso prave za vaš prostor.

Izredno pomemben del kopalniške opreme so seveda tudi kopalniška ogledala. V primeru, da kopalnico opremljate z elementi, ki niso del kopalniškega bloka, na ogledalo lahko še prehitro pozabite. Zakaj je ogledalo v kopalnici pomembno? Da si z njegovo pomočjo lahko vsak dan narišete nasmeh za obraz preden začnete s svojimi opravili in da se v posteljo odpravite z zadovoljnim obrazom, pripravljeni na svoj zaslužen počitek.

Vam izbira kopalnice povzroča gubice na obrazu, ki jih v ogledalu težko spregledate? Kontaktirajte nas! Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj bomo skupaj našli pravo rešitev za vas in vam na dom v najkrajšem možnem času dostavili vašo sanjsko kopalnico.