0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Raztegljive jedilne mize

Izdelki 61 do 90 od 139 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 61 do 90 od 139 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Raztegljive jedilne mize predstavljajo pomemben element večine gospodinjstev. So vrhunska izbira za vaš jedilni prostor, saj jih je mogoče razširiti tako, da ustrezajo večjemu številu ljudi, hkrati pa so še vedno zelo učinkovite in sistematične v prostoru.

Ko gre za vašo kuhinjo ali jedilnico, lahko z izbiro ustrezne jedilne mize izboljšate vaše prehranjevalne izkušnje. Prišli bodo namreč časi, ko boste na božično večerjo ali pa le na preprosto nedeljsko kosilo povabili goste, zaradi česar boste morali za mizo spraviti več ljudi, kot pa običajno. Obenem pa si vsi želimo prostorno učinkovite mize, katera zavzame čim manj prostora in nam omogoča več svobode gibanja. 

Tri osupljive prednosti raztegljivih jedilnih miz 

Raztegljive jedilne mize imajo dejansko veliko koristi. Ko pomislite na vse prednosti, ni čudno, da predstavljajo tako pogost element v gospodinjstvih po celem svetu.

Privarčevali boste na prostoru.

Najpomembnejša prednost raztegljivih jedilnih miz je ta, da zaradi svoje kompaktnosti povečajo razpoložljivi prostor v vaši kuhinji ali jedilnici. To pomeni, da lahko izberete majhno raztegljivo jedilno mizo, ki se bo tesno prilegala in jo nato po potrebi raztegnete in prilagodite želenemu številu gostov za zabave, srečanja in številne druge dogodke. Z maksimiranjem razpoložljivega prostora lahko kar najbolje izkoristite prostor, ki ga imate.

Izbirate lahko med mnogo različnimi modeli. 

Najdete lahko veliko različnih vrst raztegljivih jedilnih miz ter izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu slogu. V naši spletni ponudbi so na voljo modeli z podaljški iz stekla, kovine ali pa lesa. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami ter materiali in jih tako prilagodite estetskemu stilu vašega prostora. 

Raztegljive jedilne mize so izjemno trajnosten produkt. 

Ena od značilnosti raztegljive jedilne mize je njena vzdržljivost, zahvaljujoč zelo močni konstrukciji in preprosti zasnovi, zaradi katere bo ob običajni uporabi zdržala več let. Funkcije razširitve namreč delujejo tako, da v mizo preprosto vstavimo podaljšljiv del, katerega prav tako enostavno odstranimo, ko velike mize ne potrebujemo več. 

Zakaj se odločiti za raztegljivo jedilno mizo?

Obstaja veliko razlogov, zakaj je priporočljivo investirati v raztegljivo jedilno mizo za jedilnico ali kuhinjo, še posebej, če ste se znašli pred selitvijo v nov dom in pričakujete, da boste kmalu povečali svojo družino. Okrogle raztegljive jedilne mize so verjetno najbolj učinkovite v primerjavi s kvadratnimi ali pravokotnimi mizami, saj pomanjkanje vogalov pomeni maksimalen izkoristek prostora. Okrogla miza je kot nalašč tudi za majhne prostore, razširitve pa ji omogočajo, da sprejme več ljudi po potrebi. Prav tako so tovrstne mize pomemben element jedilnice, v kolikor pogosto gostite družino ali prijatelje. Tako se velikokrat srečujete z več ljudmi v vašem gospodinjstvu, zato poskrbite, da jim je na obisku udobno!