0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Lesene jedilne mize

Izdelki 31 do 60 od 122 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 31 do 60 od 122 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lesene jedilne mize v naši spletni trgovini bodo navdušile tako tiste, ki prisegajo na bolj klasične poteze, kot tiste, ki od pohištva pričakujejo še malce več. V naši ponudbi boste namreč našli vse, od praktično zasnovanih miz s klasičnim podnožjem pa do takšnih, ki vam bodo s svojo edinstveno eleganco v hipu ukradle pogled.

Če si torej ogledujete lesene mize za svojo kuhinjo ali kopalnico, ste nedvomno na pravem mestu. Prelikajte se skozi pestro paleto naših izdelkov in poskrbite, da bo vaša kuhinja sijala še bolj kot doslej. Če vas od različnih možnosti že boli glava in ne veste, kako bi izbrali, pa nas le pokličite ali nam pustite elektronsko sporočilo. Zagotovo vam bomo lahko pomagali do popolne lesene jedilne mize, saj nam po 25 letih izkušenj v pohištveni industriji ne uide nobena podrobnost.

Lesene kuhinjske mize

Lesene jedilne mize so odlična izbira za ljubitelje lesa in tiste, ki v svojem bivalnem prostoru potrebujejo pristno, toplo in domačo atmosfero. Odlikuje jih namreč brezčasna eleganca lesa, ki jo je mogoče kombinirati s podnožji v različnih slogih ali barvah. V naši ponudbi boste našli tako mize s podnožjem iz lesa kot tudi tiste s kovinskim ali celo s steklenim podnožjem. Namesto klasičnih štirih nog si namreč lahko omislite osupljive strukture, ki bodo razburkale vašo domišljijo in v vas prebudile občutek prefinjenosti.

Nikakor pa ne pozabite na lesene jedilne mize s steklenimi vložki, ki lahko tvorijo tudi podnožje. Takšna miza nikakor nima le praktičnega namena, temveč je že pravi dizajnerski dodatek in se odlično poda prostorom, v katerih se uporaba tradicionalnih materialov zliva z naprednim oblikovanjem ter edinstvenimi, drugačnimi rešitvami.

Tu pa so seveda tudi lesene jedilne mize, ki vas bodo popeljale na pot nostalgije ali se odlično podale k bolj klasičnim ali starejšim kosom pohištva. Odlikuje jih masivna podoba s pridihom vsakdana, ki se bo odlično podala tradicionalno urejenim prostorom. Najbolj minimalistične med njimi je obenem mogoče kombinirati z ogromnim številom kuhinjskih stolov v naši ponudbi – seveda če se materiali in barve ujemajo s slogom in obliko lesene mize.

Pri izbiri lesene jedilne mize pa seveda ključno vlogo odigrajo mere. Če veliko površino potrebujete samo nekajkrat na mesec, večinoma pa obedujete sami ali v dvoje, potem je izjemno priporočljiva uporaba raztegljive jedilne mize. Če pa vas pri mizi redno kosi več hkrati, dobro razmislite o obliki, dimenzijah in številu kuhinjskih stolov, ki bi jih radi postavili za slednjo. Nemalokrat se namreč zgodi, da stranke pri izbiri ne upoštevajo svojih navad in naročijo pohištvo napačnih dimenzij, kar seveda niža raven uporabnosti in povzroča slabo voljo. Predstavljajte si tudi, kako smešno utegne izgledati velika miza, za katero je le nekaj kuhinjskih stolov. Ali pa majhna mizica, za katero je stolov odločno preveč. Če niste prepričani, kako bo vaše omizje izgledalo v živo, se je zato pred naročilom priporočljivo posvetovati s strokovnjakom.

In če med našo ponudbo ne najdete lesene kuhinjske mize po svojem okusu, si lahko ogledate tudi asortima kovinskih jedilnih miz. Zagotovo vas bodo navdušile z moderno eleganco, naprednimi linijami in edinstvenimi kombinacijami materialov.