0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Dnevni in tv regali

Izdelki 1 do 30 od 234 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 30 od 234 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Če ravno opremljate svojo novo dnevno sobo, ste prispeli na pravi kraj. Dnevni regali vseh vrst, velikosti, oblik in slogov so namreč eden od glavnih adutov naše spletne trgovine, saj predstavljajo svojevrsten spoj elegance za vsak okus, vrhunske kakovosti in izjemnih cen. Ne glede na to, ali si želite dnevne sobe v klasičnem slogu ali hrepenite po modernem pridihu, boste pri nas zlahka našli svoje sanjske kose pohištva. Izberite si elegantno minimalistično pohištvo v lesu ali popestrite svoje ideje s steklom in kovinami. Kombinirajte več omaric in polic ali izberite zgolj preprost, a praktičen regal za TV. Mi poskrbimo, da so možnosti skorajda neomejene, o slogu pa odločate vi.

Dnevni regali so obraz vaše dnevne sobe

Skupaj s sedežno garnituro dnevni regali predstavljajo samo srce vašega osrednjega bivalnega prostora. Dajejo mu dušo, esenco, obenem pa ustvarjajo tisto prepoznavno energijo, ki vas objame vsakič, ko vstopite v dnevno sobo. Prav tako so lahko najčistejši odraz vašega sloga, vaših potreb in navad. In prav zato je še kako pomembno, da si pri izbiri vzamete čas in dobro razmislite, kaj vam je všeč ter kaj potrebujete. Pri tem se je najpomembneje vprašati, kaj vse se je dogajalo v vaši bivši dnevni sobi ali kako čas v njej preživljate trenutno. Tako boste hitro ugotovili, kaj vse je prenovi ali opremljanju novih prostorov za vas ključnega pomena. Če imate denimo kopico knjig ali okraskov, ki jih ne želite zavreči, preprost dnevni regal za televizor ne bo dovolj, temveč boste potrebovali še knjižni regal ali set polic. Ko boste vedeli, brez kakšnih dnevnih regalov ne morete, je na vrsti še izbira sloga. Ta mora v prvi vrsti seveda ugajati vam, a je prav tako pomembno, da se zlije z morebitnimi že obstoječimi elementi.

TV regali kos osrednji element

Današnji regali za dnevno sobo so večinoma oblikovani okrog osrednjega kosa elektronike v skorajda vsakem stanovanju – televizorja. Čeprav je slednjega moč namestiti na steno, so za mnoge še vedno najzanimivejši dnevni regali, na katere je moč postaviti televizor, vanje pa spraviti kako drobnarijo ali jih malenkost okrasiti. Mnogi dnevni regali v naši ponudbi so zato ravno prav visoki ter oblikovani tako, da se nanje zlahka lično namesti ploščati televizijski sprejemnik, ta pa je lahko nameščen tudi tik nad slednjimi. Po želji jih je moč kombinirati s preostalimi stilsko identičnimi kosi pohištva ali pa uporabiti samostojno in v prostor vnesti še druge zanimive elemente.

Moderni dnevni regali za vse okuse in vsak žep

V ponudbi dom24 boste na svoj način prišli tako ljubitelji dobre stare klasike ali celo nekoliko bolj retro pridiha kot tudi oboževalci nenavadnega, modernega sloga in kombinacije materialov. Na voljo so ekstravagantni dnevni regali iz masivnega lesa z dodatkom kovine ali stekla, pa tudi preprosta satovja ali minimalistični regali za TV. Prav vsi pa se ponašajo tako s kakovostjo kakor tudi s praktičnimi rešitvami, ki zagotavljajo maksimalen izkoristek prostora za shranjevanje. Obenem so prav vsi naši dnevni regali delo priznanih evropskih proizvajalcev.

Kaj še čakate?

Podajte se na virtualni sprehod po naši spletni trgovini, primerjajte modele in uživajte v tisočerih mogočih kombinacijah, ki jih omogočajo naši dnevni regali. Če želite, se pred nakupom lahko oglasite tudi v našem fizičnem salonu v Sežani in si določene kose pohištva ogledate v živo. V primeru vprašanj se obenem lahko obrnete na naše strokovnjake v podporni službi, ki so vam na voljo tudi prek storitve live chat. Tako boste z lahkoto izbrali želeni model in dimenzije, novo pohištvo pa bo lahko že v 3-6 tednih krasilo vašo dnevno sobo ali kak drug prostor.